Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 08, 13:48)
Sveikos smile.gif
ar http://www.persikas.lt idomu kvepaliukai orginalūs, labai jau gera kaina vienus nužiūrėjau
Antaeus by Chanel TESTERIS 100 m 189 lt tik,

Vis dar laukiu atsakymo, gal kuri mergina pirkosi iš jų ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 10, 14:03)
Vis dar laukiu atsakymo, gal kuri mergina pirkosi iš jų ką nors?

Iš persikas.lt esu pirkusi kosmetikos, buvau susitikus asmeniškai, labai faina konsultantė, žodžiu viskas puiku, bet kvepalų nemačiau ir nepirkau, tai nieko negaliu pakomentuot smile.gif

Atsakyti
Ačiū, jei kosmetika orginali, tai manau ir su kvepalais viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
mergaites,reikia jusu patarimo ir pagalbos. Cia, SM is nares pirkau kvepalus. DG By, rase, kad is 100ml. likutis puse. gavusi kvepalus tikru tikriausiai gavau soka. Kvepalu likutis max10ml. doh.gif
Parasiau narei, kad grazinti pinigus, as jai kvepalus. jeigu nepavyktu susitarti graziuoju, kaip galima butu isspresti si klausima?
Ikeliu foto (atsiprasau,jeigu siek tiek ne i tema,neradau tinkamesnes temos)
user posted image
user posted image

Jeigu neteisyklingai rodo nuotraukas,paspauskite ant ju,atidarys tinkamas.

Busiu labai dekinga uz jusu pagalba 4u.gif
Atsakyti
na pusės aš nematau. nebent buteliuko viduje yra kokių navarotų, bet kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 10, 18:33)
na pusės aš nematau. nebent buteliuko viduje yra kokių navarotų, bet kažin  g.gif

navarotu jokiu nera..buteliukas lengvas pats,tikrai 50ml. butu kitas svoris. plius apvertus buteliuka tik tiek kvepalu ir matosi, kiek yra neuztamsinta dalis.
Pardaveja i kalbas nesileidzia visiskai.50ml. ir nors numirk.. doh.gif
Atsakyti
kaip nemalonu... jei ne paslaptis, ar daug suplojot?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 10, 18:40)
kaip nemalonu... jei ne paslaptis, ar daug suplojot?

na gaunas uz 10ml. vietoj 50ml. 100 lt
Atsakyti
Ot nekokia situacija.
Aš nebent siūlyčiau į Juodąjį sąrašą rašyt kaip apgavikę. Faktas, kad matė ir žinojo kiek parduoda, jei jau matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 10 balandžio 2013 - 18:52
10lt. uz 1ml ohmy.gif
O kokias foto jus matet pirkdama? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 04 10, 18:52)
Ot nekokia situacija.
Aš nebent siūlyčiau į Juodąjį sąrašą rašyt kaip apgavikę. Faktas, kad matė ir žinojo kiek parduoda, jei jau matosi.

plika akimi matosi, kad likutis tikrai ne 50ml. nes apverciau ir baltam stikle viskas ir pasimate. O dievagojosi,kad blogai likutis matosi, tikrai tikrai 50ml. +- 1ml.
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2013 04 10, 18:52)
10lt. uz 1ml  ohmy.gif
O kokias foto jus matet pirkdama? ax.gif

paprasiau,kad atsiustu foto, tai atsiunte paprasciausiai buteliuko foto,nes sako nesimato likucio,neina nufotgrafuot..bet tikrai tikrai 50ml. yra.. doh.gif
Kiek esu SM pirkusi,mergaites visos saziningos, nes net jei ir kildavo kokiu nesusipratimu visad pavykdavo isspresti viska taikiai..o cia atsiprasant kazkoks kaimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 10 balandžio 2013 - 19:00
O kas cia tokia protinga? Gal nika galima?

Siulau visom kartu prakeikti ta bjauru padara nes kito nieko blogo jai padaryti negalim. g.gif

Niu nebent primusti.... tongue.gif
Atsakyti