Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Tai vat ir aš taip galvoju, nors pardavėja tikina, kad originalūs g.gif

Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2013 01 03, 08:39)
Gal galėtumėte parašyti savo nuomonę ar gali būti šitie originalūs?

Lancome Tresor in Love 20 ml, bet kaina įtartinai maža 17 Lt  blink.gif

user posted image

doh.gif nesazininga pardaveja.
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2013 01 03, 09:41)
Tai vat ir aš taip galvoju, nors pardavėja tikina, kad originalūs  g.gif

Originali padielka lotuliukas.gif
Atsakyti
Suprantu kai tie piestukai tik atsirado...daug kas galvojo,kad tikri (turiu omenyje mazai besidomincius parfumerija) na bet dabar sakyti, kad originalus. O gal apsimoka, dar yra patikinciu.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 01 02, 15:50)
Man asmeniskai nei pats siaudelis nepatinka, nei jo sujungimas su purkstuko galvute (virsuj), nei dugnas (kazkoks kreivas).

pati turiu baisų Allure. baisus - baisesnio nebūna - butelis storas, nelygus, kreivas, purkštuko sujungimas negražus, šiaudas belekai išsiraitęs, gal 20% per ilgas, kad gražiai remtųsi į buteliuko kampą, tačiau kvepalai originalūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 01 03, 15:11)
pati turiu baisų Allure. baisus - baisesnio nebūna - butelis storas, nelygus, kreivas, purkštuko sujungimas negražus, šiaudas belekai išsiraitęs, gal 20% per ilgas, kad gražiai remtųsi į buteliuko kampą, tačiau kvepalai originalūs  smile.gif

Vakar kaip tik atkreipiau dėmesį į Allure testerį Douglase - šiaudelis baisus, irgi išsiraitęs visaip, būtų ryškus kandidatas į fufelius, jei kas nors įkeltų tokią foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 03, 14:15)
Vakar kaip tik atkreipiau dėmesį į Allure testerį Douglase - šiaudelis baisus, irgi išsiraitęs visaip, būtų ryškus kandidatas į fufelius, jei kas nors įkeltų tokią foto  biggrin.gif

buna ir normaiuose kvepaluose, kad siaudelis ivairiausiu vingiu padaro (galima tai vadinti gamykliniu broku)

O kaip to Chance kvapas, juk galima sulyginti. aisku, dugnas negrazus, kadangi pas chanel labai labai retai pasitaiko netobulas buteliukas.
Atsakyti
Idomu kodel taip yra. Vienas realus dalykas galetu buti,kad skirtingi metai, skirtingos partijos. Nors sis brandas turetu kelti atitinkamus standartus.
Seip buteliukai tvarkingi. Tik siaudukai nevienodi.
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 01 03, 13:11)
pati turiu baisų Allure. baisus - baisesnio nebūna - butelis storas, nelygus, kreivas, purkštuko sujungimas negražus, šiaudas belekai išsiraitęs, gal 20% per ilgas, kad gražiai remtųsi į buteliuko kampą, tačiau kvepalai originalūs  smile.gif

Siuo atveju kalbejau apie Chanel Chance. Ir tas testeris man NEPATINKA!
O kad originaliu Chanel Allure (o ypac pp) kreivas buteliukas, "negrazus" siaudelis ir sujungimas, jau buvo anksciau kalbeta ir visai neseniai. Ar kartais ne jus tada praset pagalbos del Allure kvepalu? g.gif

O taip, tikrai jus (tik kitu niku) rolleyes.gif
http://www.supermama...832438-550.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 03 sausio 2013 - 14:51
sveikos merginos, norejau paklausti, ar galit pasakyt ant Chanel Alure Sensuelle TESTERIO 100 ml.
ar ant dugno turiu buti chanel tie visi inicialai, ar gali buti dugnas tuscias
dekui
Atsakyti
QUOTE(remele @ 2013 01 03, 16:05)
sveikos merginos, norejau paklausti, ar galit pasakyt ant Chanel Alure Sensuelle TESTERIO 100 ml.
ar ant dugno turiu buti chanel tie visi inicialai, ar gali buti dugnas tuscias
dekui

ant mano turetu testeriu buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2013 01 03, 17:31)
ant mano turetu testeriu buvo 4u.gif

labai idomu pasidare, lauksiu daugiau komentaru 4u.gif
Atsakyti