Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Zydre79 @ 2013 04 04, 18:35)
...Ar is to kodo galima spresti del originalumo? ...

negalima
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2013 04 04, 19:35)
laba diena, gavau kvepaliukus Gucci "Premiere EDP. Kodukas ant dezutes ir buteliuko 2291S0. Ar is to kodo galima spresti del originalumo? Foto dabar padaryti neturiu galimybes. Buciau dekinga uz atsakyma, nes labai jau neramu.

Pagal si koda galima patikrinti kvepalu pagaminimo ir galiojimo data. Jusu kvepalai galioja iki 2015m.10men., pagaminti 2012 spalio 18d. Originaluma patikrinti galima nuo dezutes ilgo bar kodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 04 balandžio 2013 - 19:00
QUOTE(begge @ 2013 04 04, 18:59)
Pagal si koda galima patikrinti kvepalu pagaminimo ir galiojimo data. Jusu kvepalai galioja iki 2015m.10men., pagaminti 2012 spalio 18d. Originaluma patikrinti galima nuo dezutes ilgo bar kodo.

Sakot sio kodo ir barkodo negalima padirbti?
Atsakyti
kaip turesiu galimybe idesiu foto. Gal kuri esate pirkusi kvepaliukus is nares "vyve"?
Papildyta:
QUOTE(begge @ 2013 04 04, 19:59)

dezutes bar kodas 7 3705249557 6
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2013 04 04, 20:08)

dezutes bar kodas 7    3705249557    6

Raso, kad originalas, pagaminti JAV/Kanada
As pas vyve esu pirkus, kazkaip jokiu itarimu g.gif
O del originalumo- tiketi juo ar ne, lieka apsispresti tikrintojui. O kaip daugiau tiketi. Kai eini i parduotuve, juk nepraplesi dezutes vien paziureti buteli.
Atsakyti
aciu mergaites, nusiraminau smile.gif
Atsakyti
Laba,

Gal kuri patartumėte: ar čia tikrai originalūs Boucheron Boucheron? Sako, kodukas įspaustas stikle, 4003, ir parašyta Made in France [smile.gif].
Iš foto atrodo, kad OK. Bet žinok tu man. Apačios, sako, neišeina nufotografuoti. Bet gal tvarkoj viskas? Esu tikra 99 proc., bet noris daugiau biggrin.gif.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 balandžio 2013 - 19:39

Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2013 04 04, 20:38)
Laba,

Gal kuri patartumėte: ar čia tikrai originalūs Boucheron Boucheron? Sako, kodukas įspaustas stikle, 4003, ir parašyta Made in France [smile.gif].
Iš foto atrodo, kad OK. Bet žinok tu man. Apačios, sako, neišeina nufotografuoti. Bet gal tvarkoj viskas? Esu tikra 99 proc., bet noris daugiau biggrin.gif.

Palyginus su mano, tai atrodo identiskai. Pas mane EDP, matinis buteliukas, kaip nuotraukoje, turejau ir EDT, buvo permatomas stiklas. Kodukas kitoks, bet isgraviruotas taip pat ant stiklo, ne ant dugno, o nugareles apacioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike5: 04 balandžio 2013 - 21:08
QUOTE(Mike5 @ 2013 04 04, 21:07)
Papildyta:
Palyginus su mano, tai atrodo identiskai. Pas mane EDP, matinis buteliukas, kaip nuotraukoje, turejau ir EDT, buvo permatomas stiklas. Kodukas kitoks, bet isgraviruotas taip pat ant stiklo, ne ant dugno, o nugareles apacioje.

Ačiū smile.gif.
Atsakyti
Atkeliavo iš e-parduotuvės užsisakyti kvepalai
"She Wood Velvet Forest", pirkau be akcijos,
įpakavimas patikimas, kodą patikrinau - ir
jis sutampa su kodu flakono dugne.

Bet: lengvai parūdijęs flakono kamštelis (tiesa, tą dėmę nutryniau, ir tik po to susigriebiau, kad padariau klaidą) atsidaro neįtikėtinai sunkiai - dėl jo net nežymiai nusilupa flakono galvutė (nekalbant apie skaudančius pirštus - su flakonu tikrai tenka kovoti). Pirmą kartą susiduriu su tokia bėda, todėl kreipiuosi patarimo.

Kvapas: nieko panašaus į aprašymuose figūruojantį mišką ir žalumą; veikiau metalinis, sunkus - su vos atspėjamomis gamtinėmis natomis. Bet tai subjektyvus dalykas, gal tiesiog būrio gerbėjų išgirtas kvapas ne man. Deja, kvepalų parduotuvėse nerandu šio kvapo, kad palyginčiau.

Internetinė parduotuvė įtraukta į "supermamos" patikimųjų sąrašą pirmu numeriu;
ir pats prekių pristatymas, ir jų įpakavimas jokių priekaištų nesukelia.

Bet kyla įspūdis, kad kvepalai pasenę, nors ir kamštelis kelia stiprių įtarimų.
Būčiau labai dėkinga, jei kas patartų, kaip sužinoti kvepalų "amžių" (gaminimo metus). Ir ar teko grąžinti kvepalus į perfumit.lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimikė: 04 balandžio 2013 - 23:13
Esu kt.e-parduot.grazinus be problemu, tik pirma su jais susisiekit ir praneskit situacija. Manau grazinima galima padaryt, juk cia elementarus brokas. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimikė @ 2013 04 05, 00:05)

Taip pat turiu porą kvepalų, kur kaskart, numaunant kamštelį, pasikelia/nusiima ta metalinė dalis prie purkštuko. Gal ir brokas, bet svarbiausia, kad kvepalai neprabėga. Ta metalinė dalis ten labiau dėl grožio. Beje, abu kvepalai pirkti Douglas'e.

Na, o dėl kvapo, tai labai subjektyvu. Jeigu pirkot nežinodama kvapo ir kvapas pasirodė ne toks, kaip įsivaizdavot, tai tikrai nereiškia, kad kvepalai neoriginalūs arba pasenę mirksiukas.gif Išvis netikiu, kad neatidaryti/neprapurkšti kvepalai gali sugest per kelis metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 05 balandžio 2013 - 00:01