Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 19, 14:50)
aukcionas buvo..apie 30 euru

nebent paskutinis variantas, kad cia kazkokia sena sena versija, bet abejoju..

as ir linkstu labiau tos versijos, kad fuflo cia.. nes nei uzraso, nei kodu nei zenklu kazkokiu..ot.. doh.gif
ir kaip db man db tai bobikei isaiskint, kad fuflo pardave..vargo vakariene..
Dekui mergaites 4u.gif

Taip taip, sutinku, kad originalus visai kitaip atrodo..

palyginimui...
mano senos versijos
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(((Smilte)) @ 2013 03 19, 16:19)
Jokia paslaptis. Pirkau is cia .

Parduotuvė patikima, pati iš ten esu pirkusi ne kartą, taip pat ir Versace Crystal Noir. Kvepalai ir turi būti skaidrūs, o ne jokie aliejiniai. Vis tiek aš manau, kad jie originalūs. O kad "nesilaiko", tai gali būti grynai psichologinis dalykas, nes pati ne kartą įtarinėjau originalius kvepalus ir man atrodė, kad jie "nesilaiko", o kai įsitikinau, kad originalūs, tai ir "laikytis" pradėdavo.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 03 19, 17:01)
Parduotuvė patikima, pati iš ten esu pirkusi ne kartą, taip pat ir Versace Crystal Noir. Kvepalai ir turi būti skaidrūs, o ne jokie aliejiniai. Vis tiek aš manau, kad jie originalūs. O kad "nesilaiko", tai gali būti grynai psichologinis dalykas, nes pati ne kartą įtarinėjau originalius kvepalus ir man atrodė, kad jie "nesilaiko", o kai įsitikinau, kad originalūs, tai ir "laikytis" pradėdavo.

Aciu uz Jusu nuomone ! Lyginant ankstesnius ir siuos... skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 03 19, 19:01)
Parduotuvė patikima, pati iš ten esu pirkusi ne kartą,

drinks_cheers.gif Pirkau, viskas buvo gerai
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 03 19, 16:26)
palyginimui...
mano senos versijos
user posted image
user posted image
user posted image

Istorijos tesinys ir pabaiga: pardaveja pati prisipazino, kad neoriginalus kvepalai.. doh.gif
Gal sis ivykis siek tiek apramins mane su ebay pirkimais lotuliukas.gif
Atsakyti
LaimingaMergina - as buvau ikelus organzos foto, klausiau ar orginalus nesulaukiau atsiliepimu, bet surizikavau ir nusipirkau, tai skiriasi gerokai nuo jusu ikeltu foto dugnas plonesnis ir yra uzrasas, ir kamstukas kaip gluosnio ikeltose foto. o kaip pats kvapas? ar neatsiduoda spiritu? ilgai laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 19, 18:59)
Istorijos tesinys ir pabaiga: pardaveja pati prisipazino, kad neoriginalus kvepalai.. doh.gif
Gal sis ivykis siek tiek apramins mane su ebay pirkimais  lotuliukas.gif

Kaip apmaudu verysad.gif 30 euru- daug.
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 03 19, 19:00)
Kaip apmaudu verysad.gif  30 euru- daug.

Nepavyktų pinigų atgauti? unsure.gif Nemaža suma.
Atsakyti
QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 03 19, 18:09)
LaimingaMergina - as buvau ikelus organzos foto, klausiau ar orginalus nesulaukiau atsiliepimu, bet surizikavau ir nusipirkau, tai skiriasi gerokai nuo jusu ikeltu foto dugnas plonesnis ir yra uzrasas, ir kamstukas kaip gluosnio ikeltose foto. o kaip pats kvapas? ar neatsiduoda spiritu? ilgai laiko?  g.gif

spiritu neatsiduodu, svelnus riesutinis kvapas..o del laikymosi sunku pasakyt, nes ant manes retas kvapas ilgiau uzsilaiko..
bet tai jau nesvarbu, nes gi pati pardaveja prisipazino, kad kvepalai neoriginalus.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(In hell @ 2013 03 19, 19:20)
Nepavyktų pinigų atgauti?  unsure.gif Nemaža suma.

pardaveja nesileidzia i kalbas, nori tik dali pervesti..galvoju gal galima butu paypalo pagalba kaip nors pinigu grazinimo klausima issprest.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 19, 23:11)

pardaveja nesileidzia i kalbas, nori tik dali pervesti..galvoju gal galima butu paypalo pagalba kaip nors pinigu grazinimo klausima issprest.. g.gif

O pardavime buvo si nuotr.ideta?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 19, 22:11)

kelkit byla be jokiu kalbu, be to dar riebu negatyva irasysiai siai "pardavejai"
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 03 19, 22:20)
O pardavime buvo si nuotr.ideta?

taip, sita..na kazkaip net minciu nekilo klaust, ar originalus kvepalai..(ot tas naivumas)..

pardaveja is austrijos, neigiamu atsiliepimu neturejo tai taip ir gavos..nemaniau, kad ten neiperka originalu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 19 kovo 2013 - 22:41