Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(katalike @ 2013 03 19, 13:12)
Kažkoks "sustumtas" buteliukas ir dugnas storas g.gif Manau, kad fuflo.

ir as pasigedau buteliuko tokio lengvumo, grakstumo..storas stiklas, uzraso nera..

Papildyta:
QUOTE(In hell @ 2013 03 19, 13:40)
Padirbinys manau, nes ir buteliukas šiek tiek skiriasi, proporcijomis... Kiek mokėjote?

aukcionas buvo..apie 30 euru
Atsakyti
Kur Zuzzė įkėlė foto tai ir kamšteliai skiriasi.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 03 19, 13:40)
Padirbinys manau, nes ir buteliukas šiek tiek skiriasi, proporcijomis... Kiek mokėjote?

aukcionas buvo..apie 30 euru

nebent paskutinis variantas, kad cia kazkokia sena sena versija, bet abejoju..

as ir linkstu labiau tos versijos, kad fuflo cia.. nes nei uzraso, nei kodu nei zenklu kazkokiu..ot.. doh.gif
ir kaip db man db tai bobikei isaiskint, kad fuflo pardave..vargo vakariene..
Dekui mergaites 4u.gif

Taip taip, sutinku, kad originalus visai kitaip atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 19 kovo 2013 - 13:51
Man irgi butelys nepatinka.
Užrašai, kiek atsimenu, būdavo ant visų versijų.
Man iš karto užkliuvo kamštelis - tas susukimas turi būti atskirtas, na, kaip sraigės kiautas, o pas jus sulipęs vienoj vietoj.
Dėl užrašo nebuvimo irgi sutinku - pas mane jis buvo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Merginos Lancome "La vie est belle" turi būti užrašas ant buteliuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2013 03 19, 15:34)
Sveikos 4u.gif

Pas mane nera. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2013 03 19, 14:34)
Sveikos 4u.gif

pas mane ant vieno nebuvo, ant kito yra
Atsakyti
Labas merginos.
Vis delto mano Versace fufliakas... Po 30min. ka ten.... po 15-20min. jokio kvapo nelieka... Ir pats kvepalas-skystis toks ....skaidrus (net nezinau kaip apibudint). Radau likuti tu kur is uzsienio pirkau. Ju pasipurskus visai kitoks kvapas, ir toks jausmas,kad jie aliejiniai....
O cia .... apgavyste...
Is dar merginos diskutavo, kad testeriai, ar is uzsienio, ar is LT kvepalai - viskas tas pats... Mano praktika rodo ka kita....

Apmaudu be galo.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(((Smilte)) @ 2013 03 19, 15:27)
Labas merginos.
Vis delto mano Versace fufliakas... Po 30min. ka ten....  po 15-20min. jokio kvapo nelieka... Ir pats kvepalas-skystis toks ....skaidrus (net nezinau kaip apibudint).

Pas mane irgi skaidrus skystis. Hm... siandien ryte nupurskinejau VCN edp vienai merginai, iki siol rankos kvepia.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 03 19, 15:38)
Pas mane irgi skaidrus skystis. Hm... siandien ryte nupurskinejau VCN edp vienai merginai, iki siol rankos kvepia.

Man tuo atveju nepasiseke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(((Smilte)) @ 2013 03 19, 15:27)
Labas merginos.
Vis delto mano Versace fufliakas... Po 30min. ka ten....  po 15-20min. jokio kvapo nelieka... Ir pats kvepalas-skystis toks ....skaidrus (net nezinau kaip apibudint). Radau likuti tu kur is uzsienio pirkau. Ju pasipurskus visai kitoks kvapas, ir toks jausmas,kad jie aliejiniai....
O cia .... apgavyste...
Is dar merginos diskutavo, kad testeriai, ar is uzsienio, ar is LT kvepalai - viskas tas pats... Mano praktika rodo ka kita....

Apmaudu be galo.... verysad.gif

kur pirkote, jei ne paslaptis? ax.gif buteliukas man atrodo gražus, maniškio stiklas, kiek prisimenu, irgi rudas buvo g.gif bet kvapas laikėsi mirtinai. Bandykite ant popieriuko purkštelti ir po gero laiko pauostyti, gal tik atrodo kad kvapas dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 03 19, 16:16)
kur pirkote, jei ne paslaptis? ax.gif buteliukas man atrodo gražus, maniškio stiklas, kiek prisimenu, irgi rudas buvo g.gif bet kvapas laikėsi mirtinai. Bandykite ant popieriuko purkštelti ir po gero laiko pauostyti, gal tik atrodo kad kvapas dingsta smile.gif

Jokia paslaptis. Pirkau is cia .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ((Smilte)): 19 kovo 2013 - 16:23