Labai skubu! Cia originalais prekiauja???
Lyg kazkada skaiciau, kad taip, bet dristu dar pasiklausti, kad dusioj butu visiskai ramu
QUOTE(Metine. @ 2013 03 14, 23:01)
Labai skubu! Cia originalais prekiauja???
Lyg kazkada skaiciau, kad taip, bet dristu dar pasiklausti, kad dusioj butu visiskai ramu
taip
HELP, ar originalas?
QUOTE(begge @ 2013 03 15, 21:10)
as nematau foto
Mačiau lyg parduoti jau, dėl to ir foto nera
Labas merginos.
Noreciau jusu nuomones. Ar nepadirbti?
Pries keleta metu buvau pirkusi ne Lietuvoje Versace CRYSTAL Noir. Buteliukas buvo tamsiai violetinis. Si karta pirkau testeri... Jis skaidriai-sviesiai rudas. Susimeciau. Ikelsiu kelta nuotrauku ir prasysiu jusu nuomones
Pries keleta metu buvau pirkusi ne Lietuvoje Versace CRYSTAL Noir. Buteliukas buvo tamsiai violetinis. Si karta pirkau testeri... Jis skaidriai-sviesiai rudas. Susimeciau. Ikelsiu kelta nuotrauku ir prasysiu jusu nuomones
((Smilte)), man nepatinka sis buteliukas
UPD
... nors... paziurejau dabar i savo testerius, tai is 3-ju 2 tamsiai violetinio stiklo, o 1 rudas. Gal visai nieko tas jusu testeris. Pati net suabejojau
UPD
... nors... paziurejau dabar i savo testerius, tai is 3-ju 2 tamsiai violetinio stiklo, o 1 rudas. Gal visai nieko tas jusu testeris. Pati net suabejojau
QUOTE(MilGana @ 2013 03 18, 14:15)
((Smilte)), man nepatinka sis buteliukas
UPD
UPD
Tai ir man keista pasirode. Ant nugareles parasyta TESTER.Vietata la vendita. Not for sale.Isvardintos natos,ingredientai...
Jezs... nezinau nei ka galvot.... Jei Jus susimetet....
QUOTE(((Smilte)) @ 2013 03 18, 14:40)
Tai ir man keista pasirode. Ant nugareles parasyta TESTER.Vietata la vendita. Not for sale.Isvardintos natos,ingredientai...
o purkstuko skylute kokios spalvos? Pas mane visu 4 buteliuku gelsvas/auksinis.
QUOTE(MilGana @ 2013 03 18, 14:53)
o purkstuko skylute kokios spalvos? Pas mane visu 4 buteliuku gelsvas/auksinis.
Gelsvas.
Apvertus desiniame apatiniame sone skersai ispaustas stikle skaicius 12. Kas cia per fintas?
QUOTE(((Smilte)) @ 2013 03 18, 13:52)
Labas merginos.
Dėl buteliuko spalvos, tai pati turėjus taip pat rudai-violetini sakyčiau, manau nieko tokio,
ir šiaip atrodo tvarkingas, o nesimato kodukų ant dugno? Ar yra jie?