Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(v-i-k-a @ 2013 03 09, 21:41)
O pirkeja mate nuotraukas pries perkant?

Zinoma smile.gif . Ne, ne, is jos puses jokiu pretenziju. As tik patikslinti norejau (matyt, per daug sazininga esu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 03 09, 23:21)
As tik patikslinti norejau (matyt, per daug sazininga esu)  biggrin.gif

Kadangi svečiuos esu, nors ir nesimiega, bet liniuotę rasti be šansų, tai "matuoju" languotu sąsiuvinio lapeliu smile.gif. Apytiksliai vertinčiau, kad kvepalų "užimamamas" plotas yra šiek tiek didesnis, nei trečdalis visos figūros, taigi 25 turėtų būti (su šiokiu tokiu pliusu pirkėjo naudai).
Atsakyti
Dekui, rusma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif
Gal galite padėti nustatyti visų trijų foto RICCI RICCI variantų originlumą?
user posted image
user posted image
pirmas pirktas iš vienos forumietės 80 ml. 160Lt
antras iš Kristianos
trečią siūlo viena mamytė, su ja diskutuojame dėl tikrumo.............
ačiū už jūsų nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 03 03, 21:27)
Merginos, potenciali pirkėja paprašė, kad įdėčiau savo parduodamus kvepaliukus į temą, kad Jūs pasakytumėt ar originalūs 4u.gif
Jie iš Sarmos, aš neabejoju originalumu,  o ką pasakysit Jūs 4u.gif
http://i305.photobuc...zps37307064.jpg
http://i305.photobuc...zpsf2e8a98c.jpg
user posted image

Nerandu prie ko prikibti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2013 03 11, 09:19)

trečią siūlo viena mamytė, su ja diskutuojame dėl tikrumo.............

Gal buteliukas senesnio leidimo? g.gif
prasykit daugiau nuotrauku...
CIA radau kaip atskirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 03 11, 15:34)
Gal buteliukas senesnio leidimo?  g.gif
prasykit daugiau nuotrauku...
CIA radau kaip atskirti  4u.gif

ačiū labai - ant savųjų radau viską, ko reikia smile.gif
o siūlomą variantą esu mačiusi pas platintojus, apsimetančius užsieniečiais - kalba angliškai, įtikinėja, kad tai iš fabriko, atstovauja firmai, o kaina maža biggrin.gif
nekaltinu mamytės, kur parduoda, matyt ir pati yra apgauta....... nes sakė pirko juos SM. nuisunčiau ir jau šią nuorodą, tikiuosi pasinaudos, jei norės tikrų.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti ar kvepalai orginalus. Chanel 19 100ml. testeris. ACIU

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos,
noriu paklaust kaip gali but, pirkau kristianoj sau kaip dovana MIS DIOR CHERRY EDP 50 ML, visgi nelimpa man jie nors tu ka, noriu parduot , siandien bandziau nufotkint nugis i akis krito kreivas dugnas, ar taip galibut? nu dar buciau pati nedalyvavus pirkime tai visaip galvociau, bet dabar pati issirinkau...

user posted image

user posted image

seip buteliukas tvarkingas, siaudukas plonas, dėžutės kodukai,,,
Atsakyti
QUOTE(Glamour22 @ 2013 03 12, 17:38)
Sveikos, noriu paklausti ar kvepalai orginalus. Chanel 19 100ml. testeris. ACIU

user posted image

user posted image

originalus 4u.gif

QUOTE(GITALE @ 2013 03 13, 08:57)
sveikos,
noriu paklaust kaip gali but, pirkau kristianoj sau kaip dovana MIS DIOR CHERRY EDP 50 ML, visgi nelimpa man jie nors tu ka, noriu parduot , siandien bandziau nufotkint nugis i akis krito kreivas dugnas, ar taip galibut? nu dar buciau pati nedalyvavus pirkime tai visaip galvociau, bet dabar pati issirinkau...

user posted image

user posted image

seip buteliukas tvarkingas, siaudukas plonas, dėžutės kodukai,,,

Buna buna, teko ne karta matyt kreivais dugnais originalus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2013 03 09, 13:02)
Damos, reikia jusu pagalbos.

Siandien issiunciau kvepalus ir kol pirkeja ju dar negavo, noriu pasitikslinti, ar cia tikrai kvepalu liko 25 ml is 75 ml (kad netycia neapgauciau pirkejos)? Labai jau "nedekingas" tas buteliukas.

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Busiu dekinga uz pagalba.

Pati turiu visiskai naujus La vie est belle 75 ml kvepalus, prizadu pasverti ir garsiai pasakyti ju svori.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif manau panasiai ir bus. O beje, kaip jus apgausit pirkeja, jei foto ji mato kiek yra. biggrin.gif o kad tiksliai nustatyt likuti reiketu kad buteliukas butu sugraduotas biggrin.gif o visai nieko pries buciau, uz gradavima, kad zmogus tiksliai likucio turi galetu zinoti. ax.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2013 03 13, 09:49)
drinks_cheers.gif  manau panasiai ir bus. O beje, kaip jus apgausit pirkeja, jei foto ji mato kiek yra.  biggrin.gif o kad tiksliai nustatyt likuti reiketu kad buteliukas butu sugraduotas  biggrin.gif  o visai nieko pries buciau, uz gradavima, kad zmogus tiksliai likucio turi galetu zinoti.  ax.gif

O kokia gera mintis... bigsmile.gif Noreciau ir as graduotu buteliuku... kaip vaistineje biggrin.gif
Atsakyti