Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(begge @ 2013 03 03, 20:49)
viskas gerai, as pirkciau drasiai. Galiojimas geras, originalas - pagaminti JAV-KANADA

drinks_cheers.gif smile.gif

Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės-gal kuri iš žinovių galėtų iš šių ne pačios geriausios kokybės foto, bent preliminariai įvertinti šio testerio originalumą/neoriginalumą (100 ml, kodai išgraviruoti ant buteliuko dugno)
Cloe L'eau
Chloe L'eu

dėkui iš anksto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviljana: 08 kovo 2013 - 10:39
Sveiki.
Kaip man patikrinti, ar nusipirkau originalą ar ne? kvepalai Nina Ricci Ricci Ricci. 80 ml.
http://images54.fotk...36234102-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenocka: 08 kovo 2013 - 12:12
QUOTE(Doviljana @ 2013 03 08, 09:37)
sveikos, mergaitės-gal kuri iš žinovių galėtų iš šių ne pačios geriausios kokybės foto, bent preliminariai įvertinti šio testerio originalumą/neoriginalumą (100 ml, kodai išgraviruoti ant buteliuko dugno)
Cloe L'eau
Chloe L'eu

dėkui iš anksto...

be kamstelio tai speju testeris, atrodo normaliai ir kaina nera pati maziausia, tai kazkaip bent man abejoniu lyg ir nekelia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenocka @ 2013 03 08, 11:12)
Sveiki.
Kaip man patikrinti, ar nusipirkau originalą ar ne? kvepalai Nina Ricci Ricci Ricci. 80 ml.
http://images54.fotk...36234102-vi.jpg

is tokios foto sunku ka paskyti g.gif ar yra kodukas graviruotas? ar siaudelis normalus (ta prasme nekoktelinis issirnages per visa bonkute)? kas kelia abejones?

mano kazkada turetu siadelis
user posted image
galima izvelgt ir koduka persisviecianti, jis pas mane buvo graviruotas po kaspinelio apacia berods
Papildyta:
o cia seip, situo negalejau nepasidalint nes taip prajuokino lotuliukas.gif originalus analogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 03 08, 13:22)
be kamstelio tai speju testeris, atrodo normaliai ir kaina nera pati maziausia, tai kazkaip bent man abejoniu lyg ir nekelia 4u.gif
Papildyta:

Dėkui už atsakymą, labai bijau aš tų 100 ml  doh.gif
kaina atitinkama, tai ir nesinorėtų nusipirkti š... už normalią kainą.

Papildyta:
o cia seip, situo negalejau nepasidalint nes taip prajuokino lotuliukas.gif originalus analogai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

na, gal turėjo omeny originaliai kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2013 03 08, 13:07)
Dėkui už atsakymą, labai bijau aš tų 100 ml  doh.gif
kaina atitinkama, tai ir nesinorėtų nusipirkti š... už normalią kainą.

na galite paprasyti kad atsiustu daugiau foto gal bus aiskiau, aisku palaukite dar atsiliepimu gal kuri turejusi atsilieps nes as asmeniskai ju nesu ciupinejusi gyvai tik pasakiau kad man is sono abejoniu kaip ir nekelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 03 08, 15:31)
man is sono abejoniu kaip ir nekelia 4u.gif

man irgi rolleyes.gif
Atsakyti
Damos, reikia jusu pagalbos.

Siandien issiunciau kvepalus ir kol pirkeja ju dar negavo, noriu pasitikslinti, ar cia tikrai kvepalu liko 25 ml is 75 ml (kad netycia neapgauciau pirkejos)? Labai jau "nedekingas" tas buteliukas.

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Busiu dekinga uz pagalba.

Pati turiu visiskai naujus La vie est belle 75 ml kvepalus, prizadu pasverti ir garsiai pasakyti ju svori. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 03 09, 13:02)

Siandien issiunciau kvepalus ir kol pirkeja ju dar negavo, noriu pasitikslinti, ar cia tikrai kvepalu liko 25 ml is 75 ml (kad netycia neapgauciau pirkejos)? Labai jau "nedekingas" tas buteliukas.
user posted image[/url]

Na aš manyčiau, kad panašiai tiek ir bus apie 25 ml mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2013 03 09, 17:48)
Na aš manyčiau, kad panašiai tiek ir bus apie 25 ml  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Gal dar nuomoniu bus?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 03 09, 14:02)

O pirkeja mate nuotraukas pries perkant?
Atsakyti