Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Zuzzė @ 2013 02 25, 15:36)

thumbup.gif
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2013 02 26, 17:11)
Sveikutes,
mergaites,ar galima pagal dezute atskirti ar originalus kvepalai?
pvz. Mademoiselle cia

na is dezutes del mademoiselle pasakyti nieko negaliu nors is pirmo zvilgsnio mano 35ml dezele beveik tokia pat su nezymiais nukrypimais, bet man itarima kelia salia esanciu chance nuotrukytes, nes jei tie fake tai tiketina kad ir mademoiselle fake g.gif
Palyginimui, foto is jusu nuorodos
user posted image
ir mano turimu - visu 4 chance ir chance flankeriu bonkuciu dugnas toks pat, tiesa visos po 100ml, bet ir mano tureto 50ml chance eau fraiche dugnelis buvo toks pat kaip situ su bruksneliu (ikeliau foto bet metaliukas parudijes, nors kazka galima iziuret, negaliu padaryt geresniu foto nes nebeturiu blush2.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
labai prasau uzmest aki i si Organza buteliuka, negaliu apsisprest, pardaveja tikina kad orginalus.be dezutes, naudoti kvepalai.

http://public.fotki....t/dsc00870.html
http://public.fotki....t/dsc00866.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gata_salvaje: 27 vasario 2013 - 22:59
QUOTE(MilGana @ 2013 02 24, 11:01)
Damos, prasau pagalbos. Ka manot?  smile.gif

user posted image

Damos, o tas pagrindinis lipdukas (priekyje) turi buti priklijuotas ar ilietas i stikla?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 28, 20:16)
Damos, o tas pagrindinis lipdukas (priekyje) turi buti priklijuotas ar ilietas i stikla?

Kiek atsimenu, jis tiesiog priklijuotas g.gif

Atsakyti
pas mane kaip ilietas,panasiai kaip lipni plevele
Atsakyti
Mano stai tokie edt, jie tikriausiai senuciukai, bet kaip kvepiaaaa wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 28 vasario 2013 - 20:39
Pas mane yra testeris (jame ilietas) ir siame (netesteryje) - priklijuotas, be to nera isgraviruoto teksto ant sonines sieneles. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 28, 21:39)
Pas mane yra testeris (jame ilietas) ir siame (netesteryje) - priklijuotas, be to nera isgraviruoto teksto ant sonines sieneles.  g.gif

Gal turit nuotr.? Labai noreciau pamatyt ax.gif Ta prasme, jusu butelaicio. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 28 vasario 2013 - 20:42
QUOTE(MilGana @ 2013 02 28, 19:39)
Pas mane yra testeris (jame ilietas) ir siame (netesteryje) - priklijuotas, be to nera isgraviruoto teksto ant sonines sieneles.  g.gif

pas mane ir testeris ,isgraviruota buna tik ant testeriu
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 02 28, 20:41)
Gal turit nuotr.? Labai noreciau pamatyt ax.gif Ta prasme, jusu butelaicio. 4u.gif

295 postas, daugiau nuotrauku neturiu, nes jie dar UK pas drauge.
Atsakyti