Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Merginos cia orginalus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meijlut @ 2013 02 23, 18:01)
Ką manot? Čia 30ml neišpakuoti, šalia pardavėja padėjo tokį pat kvepalų butelaitį.  g.gif

Manau, kad originalus. Kiek iziuriu, dezutes celofanas praplestas apacioje.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 23, 21:17)
Manau, kad originalus. Kiek iziuriu, dezutes celofanas praplestas apacioje.

Taip, jau perspėjo pardavėja mane apie tai. Bet tos raidės tokios "boldintos" atrodo o ir tokio buteliuko formos nelabai mačiau... g.gif Nors pardavėja tikina, kad pirko duty free, o ir kiti jos kvepalai atrodo originalūs, net nežinau ką galvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meijlut @ 2013 02 23, 20:25)
Taip, jau perspėjo pardavėja mane apie tai. Bet tos raidės tokios "boldintos" atrodo o ir tokio buteliuko formos nelabai mačiau...  g.gif  Nors pardavėja tikina, kad pirko duty free, o ir kiti jos kvepalai atrodo originalūs, net nežinau ką galvot  unsure.gif

Na, padirbineti 30ml nelabai apsimoka (zinoma, 100% neteigiu), be to, jei kiti kvepalai originalus, kodel sitie turetu beti neoriginalus?

Stai, dar 30 ml tokie pat buteliukai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 23, 21:39)
Na, padirbineti 30ml nelabai apsimoka (zinoma, 100% neteigiu), be to, jei kiti kvepalai originalus, kodel sitie turetu beti neoriginalus?

Stai, dar 30 ml tokie pat buteliukai

Bet man matosi aiškus skirtumas tarp 1 ir 2 jūsų nuotraukos. Pirmoje yra tarpai tarp versace raidelių ir jos ne taip intensyviai paryškintos, o antrasis variantas tobulai atitinka manąjį... Ir dar labai suabejojau kai užmačiau šiuos skelbimus:

1. Patikimos pardavėjos nuotrauka
2. Pardavėjos nuotrauka, kuri rašo, kad pardavinėja analogus. Nors ir 90ml, bet pakuotė identiška verysad.gif

user posted image
user posted image

Man rodos, jau atsakiau į sau kilusį klausimą smile.gif Nesu, 100% tikra, kad tai analogas, deja panašu, kad taip... Dėkui už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meijlut @ 2013 02 23, 21:30)
Bet man matosi aiškus skirtumas tarp 1 ir 2 jūsų nuotraukos. Pirmoje yra tarpai tarp versace raidelių ir jos ne taip intensyviai paryškintos, o antrasis variantas tobulai atitinka manąjį...

Vieni - seno leidimo, kiti - naujo, todėl skiriasi šriftas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 vasario 2013 - 21:37
Mergaites,kas turit Versace Versense edt (zalius) Paziurekit ant buteliuko dugno, kiek kodo sk.yra? Pas mane 6, noriu patikrint, o raso kad tokio kodo nera verysad.gif verysad.gif Dezutes nebeturiu verysad.gif
user posted image Stai tokiu. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Damos, prasau pagalbos. Ka manot? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 24, 11:01)
Damos, prasau pagalbos. Ka manot?  smile.gif

Panašu, kad normalus originalus kvepalai mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 24 vasario 2013 - 11:32
QUOTE(Zuzzė @ 2013 02 24, 11:32)
Panašu, kad normalus originalus kvepalai  mirksiukas.gif