Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Nut* @ 2013 02 14, 17:07)
tikrai turi cool.gif

Aciu. Reikes ieskoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 14 vasario 2013 - 16:35
QUOTE(jolipa @ 2013 02 14, 16:32)
Aciu. Reikes ieskoti  g.gif

Turi,va mano jau senokai parduotu lady million kodukas israizytas stikliuke,beto siaudas turetu buti tiesus (bent jau mano 3 turetu buteliu siaudai visi tiesus buvo,ne kokie lenkti ar raityti rolleyes.gif ).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 14 vasario 2013 - 16:59
QUOTE(jolipa @ 2013 02 14, 16:50)
Gal zinote kaip atskirti Paco Rabbane Lady Million originalius nuo neoriginaliu. ko paprasyti kad isitikinti originalumu? Suprantu kad jie kodu neturi?

Likę po kažkada darytos fotosesijos smile.gif
Kodukas turi būti.

user posted image

Bet dabar turiu lady million testerį, tai vietoj kodo išraižyta "tester".
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2013 02 14, 18:19)
Likę po kažkada darytos fotosesijos smile.gif
Kodukas turi būti.

Bet dabar turiu lady million testerį, tai vietoj kodo išraižyta "tester".

labai dekoju uz pagalba, dabar jau aiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2013 02 14, 19:12)
labai dekoju uz pagalba, dabar jau aiskiau smile.gif

Sios temos 9 puslapyje buvau idejusi Lady million kvepalu, kurie buvo netikri, nuotraukas. Gal pagelbes wink.gif Beje, pas mane jokio koduko nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2013 02 14, 20:53)
Sios temos 9 puslapyje buvau idejusi Lady million kvepalu, kurie buvo netikri, nuotraukas. Gal pagelbes wink.gif Beje, pas mane jokio koduko nebuvo.

Pasirodo kokia neatidi esu, lyg ir skaitau sia tema, bet praleidau, matyt tada dar nerupejo. Na jo, Jusu buteliukas o ypac purstukas toli iki originalo. As domejausi siais kvepalais is MD, papildomu nuotrauku atsiunte, tai isitikinau kad neoriginalas, ir siaudelis kreivas, ir kodo nera.

Atsakyti
QUOTE(Sasorisa @ 2013 02 14, 14:01)
Man jie atrodo originalūs g.gif Turiu keletą originalių versace (neišmečiau buteliukų), sulyginus atrodo identiškai.

QUOTE(mimi88 @ 2013 02 14, 15:21)
Pati atsakete i savo klausima - vieni tualetinis vanduo, kiti parfumuotas dezodorantas, abu manau originalus, aisku tai tik mano asmenine nuomone
bright crystal parfumuotas dezodorantas

aciu merginos ,kad atsiliepete,as del koduku sudvejojau g.gif kaip gali buti kad tokiu nera g.gif
gal kas susidurete g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2013 02 14, 19:52)
aciu merginos ,kad atsiliepete,as del koduku sudvejojau g.gif kaip gali buti kad tokiu nera g.gif
gal kas susidurete g.gif

As bent jau nesu nei vienu savo versace tikrinusi, nes pvz dar pernai pavasari checkcosmetics.net net nebuvo galimybes tikrinti versace, dabar matau itrauke i sarasa bet dabar nebeturiu nieko sios firmos tai negaliu patikrint 4u.gif
bet siaip jau ta svetaine 100% pasitiketi nereiketu.. pavyzdziui tuejau dvi make up forever bazes, viena pagal koda rasdavo kazka, kita rasydavo kad blogas kodas nors pirkta buvo moters pasaulio parodoj is platintoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2013 02 14, 20:52)
gal kas susidurete g.gif

Man tikrai buvo taip su versace, rode, kad nera tokio kodo ar kažka panašaus, nors kvepalai buvo 100 neabejotinai originalūs, pritarsiu MIMI88, kai pasitikėti 100 proc. nevertėtu tais puslapiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 14 vasario 2013 - 21:52
aciu jums merginos 4u.gif
Atsakyti
buteliukas 30 ml, bet siaudelis g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
mano Calvin Klein Beauty EDP 30 ml, irgi nevisai tiesus siaudelis, kazkaip abejoju, kad 30 ml padirbinetu g.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti