Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(sheeva @ 2013 02 02, 21:09)

o tai ne ant visų buteliukų rašo GUERLAIN PARIS INSOLENCE? g.gif aš jų nesu turėjusi, bet smalsumo vedina, pažiūrėjau jų nuotraukų.. ax.gif
user posted image
gal anksčiau turėjot edp, o dabar edt nusipirkot?kad jaučiat skirtumą..
Atsakyti
sheeva, o jus, paraset siuntejui, kad fufeli gavot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 02 02, 22:35)
o tai ne ant visų buteliukų rašo GUERLAIN PARIS INSOLENCE? g.gif aš jų nesu turėjusi, bet smalsumo vedina, pažiūrėjau jų nuotraukų.. ax.gif
user posted image
gal anksčiau turėjot edp, o dabar edt nusipirkot?kad jaučiat skirtumą..

Teisingai, ant visų, bet mano užrašas apsitrynęs ir kai kurios raidės sulietos. Lipdukas ant dugno tik išpakavus buvo patrintas iš žodžio made likę tik mad.
Katalike, dėl arabiško užrašo čia tik prielaidą padariau, nes anksčiau dėžučių taip akylai neapžiūrinėdavau, o mesdavau lauk.
Parašiau pardavėjui laišką elektroninį, bet atsakymo jokio nesulaukiau, tai galiausiai numojau ranka ir nusprendžiau, kad pati kalta, jog prasidedu su e-parduotuvėm. Tiesa, tą akimirką, kai išpakavau buvau gerokai įsiutus ir pradėjau išsamiau nagrinėti parduotuvę. Google radau, kad pardavėjas VDU studentas, o dėl parduotuvės"oficialumo" kilo tam tikrų klaustukų, bet dabar ne apie tai...
Be to, kvepalai atkeliavo be jokios faktūros ar čekio, tiesiog lyg perkant iš SM kažkokios narės. O ir pačių kvepalų pardavėjas neturi, tenka laukti 10 darbo dienų, kol jie atkeliauja į LT pas pardavėją, kuris tarpininkauja ir užsako pats kažkur tuos kvepalus, kur pigiau randa. Begge rašo, kad jai sumaišė kvepalus, aš irgi ilgokai aiškinau, kad man reikalingi edt, o ne edp, tai susidarė toks įspūdis, kad pardavėjas silpnai nusimano apie kvepalų įvairovę, kokybę, o gavęs neįvertino ir padielką išsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2013 02 02, 21:20)
Teisingai, ant visų, bet mano užrašas apsitrynęs ir kai kurios raidės sulietos. Lipdukas ant dugno tik išpakavus buvo patrintas iš žodžio made likę tik mad.
Katalike, dėl arabiško užrašo čia tik prielaidą padariau, nes anksčiau dėžučių taip akylai neapžiūrinėdavau, o mesdavau lauk...[]

o tai jusu guerlain insolence ar my insolence? nes foto kuri cia kazkieno ikelta tai my insolence ir jei insolence tai edp ar edt?
my insolence edt
user posted image
insolence edp
user posted image
my insolnece edt
user posted image

beje butu geriausia kad idetumet savo kvepaliuku foto, nes suintrigavot 4u.gif
Atsakyti
Koks fainas buteliukas wub.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 10, 19:06)
Koks fainas buteliukas  wub.gif  biggrin.gif

user posted image

O kokie pageidavaimai uz si "faina" buteliuka? Tik 60lt?
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 02 10, 18:29)
O kokie pageidavaimai uz si "faina" buteliuka? Tik 60lt?

neee, siai minutei viso labo tik 36 USD + 15 USD shipping (bet aukcionas dar nepasibaige) bigsmile.gif
Teisybes delei, pardavejas saziningai perspejo, kad tai gali buti FAKE, ale zmonems ziuriu vienodai... biggrin.gif

http://www.ebay.com/...=item337fb4bca3
Atsakyti
Patarčiau susilaikyti, bent pakolkas nuo pirkinių iš narės Feajaa. Problematišką situacija dabar turiu g.gif
[/quote]

QUOTE(Zuzzė @ 2013 02 12, 22:03)
Įtariu, kad kvepalus įsigyjote neoriginalius?  g.gif

QUOTE(zygisss123 @ 2013 02 12, 22:19)
Na jei paco rabanne 1 million vyriski kvepalai gamina su keliais dezuciu tipais, taciau gautosios dezutes tipas visiskai nepanasus i mano pirkto is Kristianos, ir siandien sutikrintos su douglas ir parfum express turimomis dezutemis ir gavus konsultanciu patarimus kad tokiu dezuciu nera ir nebuvo tai tikrai kelia itarimu, nei raides, nei spalva nei rasto vieta nesutinka, patingeta net tinkamai rasto iskiluma padaryti, dabar kaip tik bandau spresti susiklosciusia problema su pardaveja. Is pirmo zvilgsio pasirode kaip tikra, taciau kai gali sudeti abi dezutes viena salia kitos iskarto pasimate skirtumai ryskus.

Atsakyti
Zygiss123
aš manyčiau, kad kvepalai neoriginalus, bent iš tų nuotraukų kurias mačiau,
gal pardaveja į "kvepalų išparduotuvę" jų ir neįdėjo, nes ten greit tiesa visa išaiškėtu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2013 02 12, 22:51)
Zygiss123
aš manyčiau, kad kvepalai neoriginalus, bent iš tų nuotraukų kurias mačiau,
gal pardaveja į "kvepalų išparduotuvę" jų ir neįdėjo, nes ten greit tiesa visa išaiškėtu  g.gif

nu salia dezutes sudejus matosi akivaizdus skirtumas, prasta klastote ypac is arti. tai net nezinau ka daryt , jei pardaveja nenores susitarti ar siaip grazintis savo daikta o man pinigus , tai turbut kryziaus karus reiks skelbt su institucijomis ;/ nors to labai nesinori
Atsakyti
QUOTE(zygisss123 @ 2013 02 13, 00:58)
nu salia dezutes sudejus matosi akivaizdus skirtumas, prasta klastote ypac is arti. tai net nezinau ka daryt , jei pardaveja nenores susitarti ar siaip grazintis savo daikta o man pinigus , tai turbut kryziaus karus reiks skelbt su institucijomis ;/ nors to labai nesinori

Manau, pirma su ja pasnekekit (parasykit). Gal ji pati net nzn, kad pardave falshivke. Juk visi prasom orig.(tikru)nuotr. Issiaiskinkit su pardaveja. P.S.Idekit mums nuotr.
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 02 13, 00:05)
Manau, pirma su ja pasnekekit (parasykit). Gal ji pati net nzn, kad pardave falshivke. Juk visi prasom orig.(tikru)nuotr. Issiaiskinkit su pardaveja. P.S.Idekit mums nuotr.

snekejau, taciau nelabai nei kompromiso nei grazinimo atveju nepriima pakolkas. rytoj gal skaidria galva apmastys. nuotraukas ikelsiu siandien.
Atsakyti