Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Rutule @ 2013 01 14, 17:30)
O jūs apie kieno auksą kalbat? Kamštelio, kvepalų ar raidžių?
Bendrai raidės, jei gerai prisimenu, pas mane nebuvo auksinės - lygtais matinės, rudos  g.gif Bet bijau sumeluot, nes neturiu net nuotraukų.

jo raides tai ne auksines, o auksiukas kamstelio ir kur laiko purkstuka, kakliuko...gal ir veltui supanikavau, pirkta is patikimos nares, tiesiog kazkur buvau radusi info, kad neturi buti raides nusitrynusios, cia ne lt forumuose, tai ir issigandau
bet uriuo atveju aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 01 14, 16:52)
jo raides tai ne auksines, o auksiukas kamstelio ir kur laiko purkstuka, kakliuko...gal ir veltui supanikavau, pirkta is patikimos nares, tiesiog kazkur buvau radusi info, kad neturi buti raides nusitrynusios, cia ne lt forumuose, tai ir issigandau
bet uriuo atveju aciu uz pagalba  4u.gif

Tas auksiukas man apsilupo irgi. Ir jis buvo šviesios auksinės spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 14 sausio 2013 - 16:31
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 14, 14:31)
sveikos, nusipirkau is ebay lacoste pour femme moteriskus kvepalus, ten testeris. ar ant jo dugno turetu buti kazkas isgraviruota? pas mane nera tik lipdukas uzklijuotas baltas su juodais uzrasais. ir gal zinot kur jie gaminami? pas mane tam popierelyje ant dugno raso made in uk. dekoju

Viskas gerai, taip gali būti mirksiukas.gif Turėtų ant lipduko dar ir kodukas būti mirksiukas.gif Šiaip gamintojas testerio "komplektaciją" gali keisti, t.y. gali būti kodukas tik ant lipduko, gali būti išgraviruota, gali būti ir su kamšteliu, ir be kamštelio ir pan. 4u.gif
Dėl pagaminimo vietos...Gali būti ir UK, ir JAV...Gamyklų turi ne vienoje šalyje, todėl ir gali skirtis pagaminimo vieta.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 01 14, 18:31)
Tas auksiukas man apsilupo irgi. Ir jis buvo šviesios auksinės spalvos.

4u.gif aciukas!
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 01 14, 17:38)
4u.gif  aciukas!

Malonu padėt.
Atsakyti
sakykit, o testeris gali buti labiau spirituotas? g.gif nes siandien ant vienon rieso pasipurskiau CK in2u testeri ant kito rieso ne testeri, tai testeris ir pradziu aiskiai jautesi vien spiritas, o paprastu kvepalu nesijaute g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 01 16, 09:19)
sakykit, o testeris gali buti labiau spirituotas? g.gif  nes siandien ant vienon rieso pasipurskiau CK in2u testeri ant kito rieso ne testeri, tai testeris ir pradziu aiskiai jautesi vien spiritas, o paprastu kvepalu nesijaute g.gif

Greičiausiai bus taip todėl, kad ne testerio turite likutį, o testerį pilną. Ar aš teisi? Jei taip, tai likutyje, kuris stovi pastatytas lentynoje, nežymiai nusėda parfumas, todėl gali atrodyti, kad kvapas stipresnis ir pan.
Dar vienas variantas, kad purškėte skirtingos temperatūros kvepalus g.gif Šaltiems kvepalams labiau jaučiasi spiritas.

Gamintojai kvapo negamina atskirai testeriams ir ne testeriams. Tiek viename, tiek kitame pilami tie patys kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 01 16, 11:30)
Greičiausiai bus taip todėl, kad ne testerio turite likutį, o testerį pilną. Ar aš teisi? Jei taip, tai likutyje, kuris stovi pastatytas lentynoje, nežymiai nusėda parfumas, todėl gali atrodyti, kad kvapas stipresnis ir pan.
Dar vienas variantas, kad purškėte skirtingos temperatūros kvepalus g.gif Šaltiems kvepalams labiau jaučiasi spiritas.

Gamintojai kvapo negamina atskirai testeriams ir ne testeriams. Tiek viename, tiek kitame pilami tie patys kvepalai.

ne, abu likuciai, tik testerio maziau like , o ne testeris beveik pilnas buteliukas:rolleyes:abiem purskiuosi retai ir temperaturos vienodos, nes abu laikau toj pacioj vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 01 16, 10:19)
sakykit, o testeris gali buti labiau spirituotas? g.gif  nes siandien ant vienon rieso pasipurskiau CK in2u testeri ant kito rieso ne testeri, tai testeris ir pradziu aiskiai jautesi vien spiritas, o paprastu kvepalu nesijaute g.gif

O jeigu taip pat pabandžius vakare dar kartą?
Esu pastebėjus, kad pastovėjusių, ilgiau nenaudotų kvepalų kartais pirmi pšykai būna labiau spirituoti, išpurškus tai, kas buvo likę šiaudelyje, kvepia daug geriau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 16, 10:17)
O jeigu taip pat pabandžius vakare dar kartą?
Esu pastebėjus, kad pastovėjusių, ilgiau nenaudotų kvepalų kartais pirmi pšykai būna labiau spirituoti, išpurškus tai, kas buvo likę šiaudelyje, kvepia daug geriau smile.gif.

tai reiskia, kad reikia ilgai neuzlaikyti nenaudojamu kvepalu biggrin.gif o kazi kaip su kvepalu galiojimu? g.gif vienus kvepalus turiu jau kokius 6metus. kazkaip neistaikau progos jais pasikvepinti. like gal puse, o gal maziau, buteliuko. o jie nepasens? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 16 sausio 2013 - 11:05
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 16, 12:04)
o jie nepasens? g.gif

pasens. Viskas pasensta biggrin.gif . O jeigu rimčiau - išlaiko žmonės kvepalus ilgai, bet ne amžinai. Tinkamom sąlygom išliks nepakitę ilgiau, netinkamom - suges greičiau. Bet jeigu suges - tikrai suprasit, nes tai bus nekvepalai.
Atsakyti
Paaiskinkit, sian is pigu.lt nusipirkau Kvapusis vanduo Agent Provocateur Agent Provocateur EDP moterims 50 ml

user posted image
Buvau juos nusiziurejus Dougle, pora kart purskiau ant rieso, kvapas laikesi visa diena. Pamaciau, kad pigu.lt mazesne kaina ir susigundziau - rezultatas, ne tokia dezute (is pradziu pagalvojau, gal atnaujino), kvapas irgi ne tas, viena kart papurskiau - nesilaike net 2 val. Ispausto kodo nera, tik ant buteliuko dugno A1026
Fufliakas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 16 sausio 2013 - 17:55