Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Lin1 @ 2012 12 29, 22:17)
merginos gavau dovanu versace bright crystal kvepaliukus taciau nera barkodo , raso ant pakuotes kasd individualiai neparduodama todel kilo itarimu kad kvepaliukai nera originalus , bet pakuote tvarkinga atitinka originalo  ant buteliuko dugno yra lipdukas su uzrasais, raso kad kvepaliukais gali prekaiuti tik versace mazmenininkai, kvapas lyg nespiritinis , kaip zinoti ar originalus ar ne? wink.gif

12 tema
11 tema
10 tema
9 tema
8 tema
7 tema
6 tema
5 tema
4 tema
3 tema
2 tema
1 tema
Atsakyti
as kaip tik pris pora savaiciu pirkau Bright Crystal per pigu.lt, tai dezutes dugne yra ispaustas kodas g.gif
http://i424.photobuc...zps829f8c78.jpg
Atsakyti
Gal nepatingėsit užmesti akį ir pasakyti, originalūs jie ar ne? Būčiau labai dėkinga
4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Labai maloni pardavėja tvirtina, kad originalūs, iš sarmos, bet norėčiau dar jūsų nuomonių 4u.gif
Tik tokia kokybė foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosea: 30 gruodžio 2012 - 12:10
Patarkit merginos 4u.gif
Atsakyti
Nuotraukos gana atmestinai padarytos.
Atsakyti
nuotraukos prastos, bet paskutinej nuotraukoj lyg pavadinimas apsitrynes g.gif ir tas sidabriukas susiraukslejes unsure.gif as pirkau jau likuti apie 20 ml is 100 ml, bet buteliukas buvo grazus, niekas nenusitryne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 12 29, 23:23)
as kaip tik pris pora savaiciu pirkau Bright Crystal per pigu.lt, tai dezutes dugne yra ispaustas kodas  g.gif
http://i424.photobuc...zps829f8c78.jpg[/img]

taip ir mano dezutes dugne yra ispaustas kodas 1221264 o visi kiti uzrasai sutampa su jusiskaiis , tai vadinasi originalas?
kvapa uostem tai lyg nespiritinis, toks labai lengvas, subtilus, svelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2012 12 30, 19:50)
taip ir mano dezutes dugne yra ispaustas kodas 1221264 o visi kiti uzrasai sutampa su jusiskaiis , tai vadinasi originalas?
kvapa uostem tai lyg nespiritinis, toks labai lengvas, subtilus, svelnus  smile.gif

na, as pirkau pigu.lt, supermamytes mane patikino, kad ten originalus smile.gif
Atsakyti
Merginos pagelbekit, nes niekaip nesuprantu - ar ant TOM Ford Black orchid voile de fleur EDT 50 ml kvepalu buteliuko yra uzrasas voile de fleur ar ne? Ar tik ant dezutes, nes vienose nuotraukose randu ant buteliuko uzrasa Voile de fleur, kitose neraso. Kaip yra is tiesu?
Atsakyti
Sveiki,

Šios temos pradėjau ieškoti po akivaizdaus padirbtų kvepalų nusipirkimo internetu...Deja, per vėlai pradėjau domėtis sad.gif

Praeitoje temoje buvo rašyta apie kuponų kvepalams PR"1million" pirkimą per tinklapį pagauknuolaida.lt iš įmonės Mados stilius. Tada žinutės autorė rašė, kad niekaip kvepalų nesulaukia. Įdomu, kaip jai pasibaigė?
Tai vat, o aš tų kvepalų sulaukiau, beje, laiku. Vyriškus ir moteriškus buvau užsisakiusi, kaina kiekvienų 140 lt. Tik deja, jie akivaizdžiai netikri...Buteliukai tragiški, kvapas nesilaiko visiškai, be to atitinka visus padirbtų kvepalų požymius. Aišku, pati kalta, kad susigundžiau pigiais kvepalais, be to nepasidomėjau įmone... Dabar vyksta mano susirašinėjimas su pagauknuolaida.lt, su pačia įmone. Lygiagrečiai užklausiau apie situaciją ir ne maisto prekių inspekcijoje, ir vartotojų teisių apsaugoj. Nes esu žiauriai pikta dėl tokios apgaulės. Internetu perkame tiek kvepalus, tiek kai kuriuos rūbus, visada viskas buvo tvarkoje, todėl šį kartą užsimerkusi drąsiai užsisakinėjau. Na o ką, dabar pagauknuolaida.lt parašė, kad aiškinasi situaciją, nes gavo pirkėjų nusiskundimų dėl nusipirktų kvepalų pagal jų platinamus kuponus. O pats Mados Stilius atrašė tik po to, kai informavau Pagauknuolaida.lt, prieš tai nekėlė ragelio, nei atrašė. O ir atrašė be "Labas" ir "viso gero", net neprisistatė, maždaug- o kas negerai, ar brokuoti, ar pakeisti norit? Pasirodo, ten dirba moteris pagal verslo liudijimą, kaip išsiaiškinau, nes Registrų centre apie tokią įmonę duomenų neradau. Tai žinoma atrašiau, kad apie keitimą nėra nei kalbos, kad pardavinėja klastotes, nusižengia įstatymams ir mes norime susigrąžinti pinigus.
Žiūrėsiu, kaip bus toliau. Taip pikta ir skaudu, jog darysiu viską, kad susigrąžinti pinigus. Nuplaukė ir mano, ir sūnaus kalėdinės dovanos... Bent klastotės būtų tokios, kad neatskirčiau. Bet čia gau grynas "lievakas" smile.gif

Kažin turiu kokių šansų susigrąžinti pinigus? wink.gif Beje, netyčia gavosi, kad savo kvepalų dėžutę išmečiau...Bet kai kalba eina ne apie nekokybišką prekę, ar šiaip kokias mano užgaidas, dėl kurių nepatiko prekė, tai nemanau, kad sureišminsiu pakuotės nebuvimą smile.gif
Ir dar toks niuansas- buvau susiruošusi pirkti visai kitus kvepalus iš kitur, bet vyras išgirdo reklamą per Radiocentrą, kad pardavinėja tinklapis kuponus kvepalams "1million" su nerealia nuolaida, kad skubėkite ir t.t. Tai ir paskubėjau...nes ir radijo stotis rimta, ir kuponus platinantis tinklapis, atrodo, rimtas, bet va su tiekėju nepasisekė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2012 12 30, 21:16)
Sveiki,

Šios temos pradėjau ieškoti po akivaizdaus padirbtų kvepalų nusipirkimo internetu...Deja, per vėlai pradėjau domėtis sad.gif

Praeitoje temoje buvo rašyta apie kuponų kvepalams PR"1million" pirkimą per tinklapį pagauknuolaida.lt iš įmonės Mados stilius. Tada žinutės autorė rašė, kad niekaip kvepalų nesulaukia. Įdomu, kaip jai pasibaigė?
Tai vat, o aš tų kvepalų sulaukiau, beje, laiku. Vyriškus ir moteriškus buvau užsisakiusi, kaina kiekvienų 140 lt. Tik deja, jie akivaizdžiai netikri...Buteliukai tragiški, kvapas nesilaiko visiškai, be to atitinka visus padirbtų kvepalų požymius. Aišku, pati kalta, kad susigundžiau pigiais kvepalais, be to nepasidomėjau įmone... Dabar vyksta mano susirašinėjimas su pagauknuolaida.lt, su pačia įmone. Lygiagrečiai užklausiau apie situaciją ir ne maisto prekių inspekcijoje, ir vartotojų teisių apsaugoj. Nes esu žiauriai pikta dėl tokios apgaulės. Internetu perkame tiek kvepalus, tiek kai kuriuos rūbus, visada viskas buvo tvarkoje, todėl šį kartą užsimerkusi drąsiai užsisakinėjau. Na o ką, dabar pagauknuolaida.lt parašė, kad aiškinasi situaciją, nes gavo pirkėjų nusiskundimų dėl nusipirktų kvepalų pagal jų platinamus kuponus. O pats Mados Stilius atrašė tik po to, kai informavau Pagauknuolaida.lt, prieš tai nekėlė ragelio, nei atrašė. O ir atrašė be "Labas" ir "viso gero", net neprisistatė, maždaug- o kas negerai, ar brokuoti, ar pakeisti norit? Pasirodo, ten dirba moteris pagal verslo liudijimą, kaip išsiaiškinau, nes Registrų centre apie tokią įmonę duomenų neradau. Tai žinoma atrašiau, kad apie keitimą nėra nei kalbos, kad pardavinėja klastotes, nusižengia įstatymams ir mes norime susigrąžinti pinigus.
Žiūrėsiu, kaip bus toliau. Taip pikta ir skaudu, jog darysiu viską, kad susigrąžinti pinigus. Nuplaukė ir mano, ir sūnaus kalėdinės dovanos... Bent klastotės būtų tokios, kad neatskirčiau. Bet čia gau grynas "lievakas" smile.gif

Kažin turiu kokių šansų susigrąžinti pinigus? wink.gif Beje, netyčia gavosi, kad savo kvepalų dėžutę išmečiau...Bet kai kalba eina ne apie nekokybišką prekę, ar šiaip kokias mano užgaidas, dėl kurių nepatiko prekė, tai nemanau, kad sureišminsiu pakuotės nebuvimą smile.gif
Ir dar toks niuansas- buvau susiruošusi pirkti visai kitus kvepalus iš kitur, bet vyras išgirdo reklamą per Radiocentrą, kad pardavinėja tinklapis kuponus kvepalams "1million" su nerealia nuolaida, kad skubėkite ir t.t. Tai ir paskubėjau...nes ir radijo stotis rimta, ir kuponus platinantis tinklapis, atrodo, rimtas, bet va su tiekėju nepasisekė... doh.gif

va,ir as vos nesusigundziau.. g.gif butinai praneskite,kaip baigsis jusu vargai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2012 12 30, 21:16)
Sveiki,

Ta bobike musiau galva persalusi, kad tokiu budu padielkomis targavoja.
Is esmes jums turi buti sugrazinti pinigai.
I mokesciu inspekcija nebandete ir uzsukti...labai abejoju ar tokiam produktui ji turi isigijimo dokumentus.
Tiesiog daug kur reikia pareiskimo, kad pareigunai galetu imtis kazkotai.
Atsakyti