Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas

Merginos, o su letiniu kasos uzdegimu galima kontraceptikus vartoti? Ar kas is jusu geriat? Man buvo paskirti gydymo tikslais, bet va, anotacijoj perskaiciau, kad prie letinio pankreatito negalima ju vartot. Nutraukciau, bet bijau del moterisku reikalu. doh.gif Zodziu, viena gala gydai, kita nugydai...
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 05 29, 10:08)
Merginos, o su letiniu kasos uzdegimu galima kontraceptikus vartoti? Ar kas is jusu geriat? Man buvo paskirti gydymo tikslais, bet va, anotacijoj perskaiciau, kad prie letinio pankreatito negalima ju vartot. Nutraukciau, bet bijau del moterisku reikalu. doh.gif Zodziu, viena gala gydai, kita nugydai...

Labi as negeriu ir vidaus gydittoja nerekomenduoja nei tableciu nei spiraliu . o tu ginekologej nesakej apie savo liga ?
Atsakyti
Kontraceptikus as geriu jau greit bus 2m, o su pilvu problemos atsirado tik pries 2 men, ir pankreatitas kol kas man nera diagnozuotas, bet, kad nieko kol kas neranda, tai as pati ji sau itariu. Paskaiciau anotacija ir sunerimau.
Atsakyti
Sveikos gyvos kasininkės 4u.gif Sveikačiukės jums visoms didžiausius prūdus 4u.gif 4u.gif
O dabar jau šauksiu, tik nepykit.
GAL KATRA TURIT LINO VENCLAUSKO TELEFONO NR? Dirba jis Kauno klinikose. Labai reikia. Labai. Daugiau nesiplėsiu, nes man jau pačiai baisu.
Atsakyti
http://www.kmuk.lt/klinika8/index.php
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 06 06, 11:15)

Labukas visom nors ir temeleje tylu manau kad jauciates gerai ir einant link sveikimo . As rasau cia vel nes kasa mano vel vargsta . Suserzinusi yra nuo antibijotiku , iskele protiny danty gavosi pulinys gydimas antibijotikais ir po to ispiaus lauk . bet nebegaliu gert antibijotiku nes ziauriai pykina ir vemiu skrandis nevirskina skrandy skauda kosmaras kazkoks . unsure.gif o pykinimas jau buvo susitvarkes dabar vel nuo pradziu . Kaip as pavargau nuo savo tokios bukles jau nebeisnesa galva ka daryt . g.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif man nors nera kasos uzdegimo, bet paskaitau kaip jus cia laikotes..
Renatele, laikykis, zujauciu labai.,.. man irgi nevirskinimas, bloguma,s pilvo spazmai, skrandzio skausmas ir t.t. prie visato permusimai sirdies, galvos svaigimas, zodziu... buvau labai atsipalaidavus, tai kai uzejo vel skausmais atrodo skrandis pilnas kokio oro, skauda, ir sonus net visus, bet kada aprimsta tai oki.. man tokiom bangom uzeina tie skausmai ir nevirskinimas.. laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2013 07 03, 14:30)
Labuka  4u.gif  man nors nera kasos uzdegimo, bet paskaitau kaip jus cia laikotes..
Renatele, laikykis, zujauciu labai.,.. man irgi nevirskinimas, bloguma,s pilvo spazmai, skrandzio skausmas ir t.t. prie visato permusimai sirdies, galvos svaigimas, zodziu... buvau labai atsipalaidavus, tai kai uzejo vel skausmais atrodo skrandis pilnas kokio oro, skauda, ir sonus net visus, bet kada aprimsta tai oki.. man tokiom bangom uzeina tie skausmai ir nevirskinimas.. laikykis  4u.gif

Labas Dole aciukas uz palaikyma . bandau siandie bado dieta bet antibijotikai vis del to skrandy griauzia reik koki dziuvesy sugriausti nes kitaip uzgriaus neguvai . ir pilvas papustas vel viskas nuo pradziu blink.gif
Atsakyti
sveikos
kaip jus tuos sirdies permusimus istveriat? man jau kelinta diena nepraeina. nakciai ikalu raminamuju tai miegu geai, bet dienos metu tai beda. atrodo visas vidus vibruoja ir pulsas padaznejes. uzkniso juodai tokia savijauta.
Atsakyti
Labas vakaras, nenorėjau kurti naujos temos, tai paklausiu šitoj. Tiesiog negaliu ramiai šeštadienio vakarą sėdėt ir nieko nedaryt. Mano tėčiui - kasos vėžys, 4 stadija. Žinau, kad čia jau blogiausia, kaip tik gali būt, bet sunku tuo tikėt. Gal esat kas iš jūsų kokių pažįstamų ar pan. susidūrę su kasos vėžiu? verysad.gif norėčiau tikėt, kad kažkas jį įveikė, kad dar yra vilties...
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Kokį 100 metų čia nerašiau smile.gif Gimus mažiukui taip įsisukau į motinystės džiaugsmus,kad pamiršau visas ligas smile.gif
Pasiskaitinėju kaip jum sekasi kartas nuo karto,tik parašyti neprisiruošiu smile.gif
Renatėle, labai gaila,kad neišeina susitvarkyti bėdelių ir visdar gyveni su tais nelemtais negalavimais sad.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Vilitta kartais būna stebuklų
Sveikata Netikėtai pasitraukęs vėžys - mįslė viso pasaulio medikams

Papildyta:
Sveika sugrįžus Jammin. 4u.gif Na tikrai jau 100 metų kaip Taves čia nebuvo,kai kas manė jau apie blogiausią-ilgai gyvensi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 25 liepos 2013 - 18:47