QUOTE(renatele2828 @ 2013 05 13, 09:52)
Labukas Dole o tau gyditojai ar paiskino kad del isvarzos skrandzio turi labai riboti maisto kieky negalima nei daug privalgyt ir prigerti o ypac gazuotu . kiek suprantu turi refliuksa su juo irgi turi maziau valgyti ir negalima jokiu riebalu ir sunkiai virskinamo maisto . jei tau butu bent kiek kasos problemos tai rodytu kraujo tyrimai . As pati turiu visa puokste ligu ir refliuksa ir isvarza skrandzio kasos uzdegima letiny neveiksnia tulzy zarnyno saaugas , labai populiaria DZS . prasidedanty artrita del jo negaliu gerti vaistu stipriu nes skrandis labai regajuoja . Ir dabar jau inkstai pradejo slubuoti . Gelbejuos as vaistais ir maistas tik sviezus ir garintas . jau ismokau taip gyventi ir nebekeikiu nieko nes nieks padet negali kaip tik as pati . Kai pas zmogu yra daug ligu sunku astsekti kuris organas streikuoja . mano kasa pasireiskai man ir nuo fizinio darbo . buna silpna pykina vemiu viduriuoju negaliu nei pagert vandenc ar arbatos viska isvemiu tokiom dienom nevalgau nieko ilsiuosi yra tikrai labai sunku . yra toks posakis skanus maistas yra nuodas . neskanus maistas yra sveikata . tai tuom ir bandau save maitinti . O tu ar vaistus geri nuo gerlo ir nuo rugsties ?
Labuka.... gazuotu praktiskai visiskai nebegeriu, nes jai isgeriu tada atrodo net atsirugti sunku, atrodo "isaus" ten viskas
viena karta nakti tai net isbudau nes lyg uzspringau net, toks lyg padusinimas buna, grynai nuo rugsciu.... geriu visokius, gerai padedavo Lanobax, omeprazolio negaliu gert, pykina nuo jo, dar nolpaza kartais isgeriu, turiu domperidono extra atvejui jai pykinimas ir t.t.t siaip ismatos geltonos spalvos... sakau kada koses valgau ir labai prisiziuriu viskas pakankamai gerai, tik tas svoris pakrenta.... o kaip kazin zuvu taukai? juos vartoju, gal ir negerai.... siaip daktarai nlb ka paaiskino0 del tos isvarzos, sake nk
jiem ziuriu viskas nk, tik kad varytum nuo ju kuo toliau
man dar chirurgas 3 ligonionej kai buvau sake, gali būti irgi saaugu nes pirmas vaikas gime CP, nors echo kai ziurejo nk nematyti... sakau, jai kazkas prasideda skaudet tai tada atrodo jau ir viska skauda.. ir nesuprantu delko koju tinimas? man kai echo dare kazko del desinio inskto klause, bet sako jai spaudimas neaukstas tai sake nk nera
nu krc
bet kai pagalvoju, blembacki nesikeikus... 27 metu ir tokios problemos, tai kas veliau bus? ir vyras pyksta ant manes nes as nlb ka stengiuosi keisti.... nzn merginos.. blogiausia kad panikuoju del visko, o tada is viso paranoja prasideda ir tik lauki kada kur suskaudes, ir ciupinejuosi ta pilva