<p>Sendien gavau diagnoze kasos steatoze. ar yra cia zmoniu su tokia liga? koks gyvenimas nusimato su tokia liga? senatve sulauksiu? man dabar 32m </p>
<p>Jau senokai pilva pute, skaudedavo pilva, buvo erozinis gastritas, tai galvojau kad vel del pilvo, bet kai atejau, skrandis buvo geras. Pries 2men dar diagnoze gavau letinis gastritas su atrofijos lopineliais. galvojau pucia pilva ir nevirskina del to. bet kad nolpaza 40mg geriu jau antras menuo ir skausmai tik dideja, tai pradejau dometis ir viskas atitiko letiniui pankreatitui. pamenu, juk yra sake, kad kasa suriebejusi ir siaip visus galus kai suvedziau, jau nebeabejojau nieko. dar jusu foruma cia perskaiciau viska... ir sendien diagnoze panasi, steatoze. viska ka pavalgau, skaudu, kartais sleikstulys, silpnumas, skausmai skrandyje, pilvo putimas, sviesios ismatos, bet neviduriuoju, o atvirksciai. </p>
<p>ar dar turiu sancu pavalgyt ateityje skaniau? ar dabar taip ir reikes likusi gyvenima kankintis? ir turbut vistiek laikui begant bloges situacija ir kazkaip manau gyvenimas sutrumpes labai, tuo labiau su tokia liga gali ir didesniu bedu su kasa susilaukti. jau del skrandzio buvau nuliudes, bet dabar dar baisiau nesekas man ziauriai. cia per alkoholi susivariau...</p>
<p>pankreatine amilaze ant ribos 27. kai norma yra nuo 27. gal net 26,7 jau buvo. tai irgi manau rodo letine liga. nors daktaras sako nerodo. Kasos nemato, puse tik. Kasa smulkiai grubleta. heh</p>
Na tokio sumažėjimo net negalima pavadinti sumažėjimu. Būtų 17, tada taip. Ar geriat kokius virškinimo fermentus?
Man rodos jūs nurimkit, sveikai gyvenkit, o tai nuo tokio galvojimo tik dar labiau sustreikuos viskas. Darytos dvi echo paneigė, tikrai laikas neieškot to ko nėra.