Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas

galima valgyt tik avizinius dribsnius ryzius ir grikius taip dietologe pasake tokius ir vartodavau , pacio pieno ne bet naturalus jogurtas varske varskes suris galima, as pokolkas varske ir jogurta valgau varskes surio kazkaip pribijau ,
Atsakyti
QUOTE(daivuze85 @ 2014 08 12, 11:44)
galima valgyt tik avizinius dribsnius ryzius ir grikius taip dietologe pasake tokius ir vartodavau , pacio pieno ne bet naturalus jogurtas varske varskes suris galima, as pokolkas varske ir jogurta valgau varskes surio kazkaip pribijau ,

Man nuo grikiu ziauriai pucia pilva verysad.gif
Papildyta:
Bandziau laikytis paleo dietos, kurioje angliavandeniai draudziami. Man patiktu, tik kad negaliu valgyti riebiai.
Atsakyti
man nuo bananu lb pucia tad ju nevalgau , seip nuo avyziniu labai gerai jauciuos jas dazniausiai ir valgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2014 08 12, 10:19)
Man nuo grikiu ziauriai pucia pilva  verysad.gif
Papildyta:
Bandziau laikytis paleo dietos, kurioje angliavandeniai draudziami. Man patiktu, tik kad negaliu valgyti riebiai.

As pabandziau laikytis paelo ismetus visus grudiniu ir riebalus . Valgau darzoves ir visa mesa garpuody darau tik kad nesotu reik dazniau valgyti ir pieno produktus pakeiciau y sojos gaminius tikrai blogumo neturiu dabar . Nebera paastoviu pykinimu nebera pilvo putimu skausmu , kokie budavo anksciau, nebutina pulti stacia galva y dietas ysiklausykit ka organizmas sako . Pvz man ir vaisiai netinka bloga buna nuo ju ypac bananas sunkiai virskinasi , pomidoras netinka man jo uzvalgius pilvas marsus suka . Bandykit nemaisydamos valgyt po viena produkta ir nebus vargo atsirinksite kas tinka kas ne . Pagrinde visur angliavandeniai yra juos ismetus is meniu ir vaistuku gert nebereiks , as nebegeriu jau 5menesej nei kreono nei odestono . Man kasa jei sukyla tik is po sunkaus fizinio darbo . Bet tom dienom kol ji nurims as nevalgau tik arbatos ir vanduo . Sekmes atrasti savyje jegu ir nebijoti bandyti . Nes si liga nepagydoma .
Atsakyti
man pykinimai dyngo savijauta pagerejo besilaikant ka valgai, buvau nutraukus ir kreona, bet dabar vel pradejau gert nes kai pavalgau jauciu kaip maistas tiesiog stovi skrande ir poto kaip keliauja i pilva na nemoku paiskint bet net ir nuo mazos porcijos tuo metu kol suvirskina apsunksta man taip nuo skrandzio iki pilvuko
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 08 13, 10:32)
As pabandziau laikytis paelo ismetus visus grudiniu ir riebalus . Valgau darzoves ir visa mesa garpuody darau tik kad nesotu reik dazniau valgyti ir pieno produktus pakeiciau y sojos gaminius tikrai blogumo neturiu dabar . Nebera paastoviu pykinimu nebera pilvo putimu skausmu , kokie budavo anksciau, nebutina pulti stacia galva y dietas ysiklausykit ka organizmas sako . Pvz man ir vaisiai netinka bloga buna nuo ju ypac bananas sunkiai virskinasi , pomidoras netinka man jo uzvalgius pilvas marsus suka . Bandykit nemaisydamos valgyt po viena produkta ir nebus vargo atsirinksite kas tinka kas ne . Pagrinde visur angliavandeniai yra juos ismetus is meniu ir vaistuku gert nebereiks , as nebegeriu jau 5menesej nei kreono nei odestono . Man kasa jei sukyla tik is po sunkaus fizinio darbo . Bet tom dienom kol ji nurims as nevalgau tik arbatos ir vanduo . Sekmes atrasti savyje jegu ir nebijoti bandyti . Nes si liga nepagydoma .

O kaip jums su kiausiniais?
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2014 08 13, 13:30)
O kaip jums su kiausiniais?

As verduosi tik baltyma trynius ismetu . Nes trynys sunkiai virskinasi man.
Papildyta:
QUOTE(daivuze85 @ 2014 08 13, 09:41)
man pykinimai dyngo savijauta pagerejo besilaikant ka valgai, buvau nutraukus ir kreona, bet dabar vel pradejau gert nes kai pavalgau jauciu kaip maistas tiesiog stovi skrande ir poto kaip keliauja i pilva na nemoku paiskint bet net ir nuo mazos porcijos tuo metu kol suvirskina apsunksta man taip nuo skrandzio iki pilvuko

Sunku yra labai su sia liga . As saves labai gailejau asarojau ziurint y kitus kaip valgo viska o ypac saldainius bulkutes . Keikdavau kodel man kodel as , bet matyt taip turejo buti . Iki sios ligos lepinau tikrai save nei dienos be cukraus nebuvau sokalodu ar bulku . O dabar svarbiau sveikata nei skanumynai . As vaistus geriu tik pries koky baliuka nes vistiek negaliu sedet tuscia lekste . Ir nepakenciu klausimu ir uzuojautu aplinkiniu . Jei ragauju su jais kartu tada isvengiu nereikalingu paskaitu ir uzuojautu .aisku ne alkoholy Tik aisku kita diena buna man bloga viduriavimas ir pykinimai nezmoniskas . Bet kai tu baliu pas mane nera daug tai kentet galima .
Atsakyti
as dar kazkaip kiausynio nebandziau , bijau:), bet manau reiks isbandyt ir tada zynosiu ar tynka, o kaip jums visoms su dziovintais vaisiais man dietologe liepe ju truputi pavalgyt priestai apsimerkus bet pokolkas labai bijau tik valgyt pradejau dziovintas slyvas nes su tustynimusi man dar pokolkas nekas, dar poveikio ir is slyvu nejauciu:), bet kazkaip nuo slyvu nebuvo blogai.Jo manes irgi gailisi gimines aplinkiniai kaip cia nevalgau bet neimu ne kasnio smile.gif, visur vaziuoju su savo indukais o ypac dabar vasara daug pasisedejimu daug kas atvyksta bet as tuo klausymu griezta sakau galit kalbet i valias savo sveikata as pati kontroliuojuosi , ne jums veliau buna blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuze85 @ 2014 08 13, 16:53)
as dar kazkaip kiausynio nebandziau , bijau:), bet manau reiks isbandyt ir tada zynosiu ar tynka, o kaip jums visoms su dziovintais vaisiais man dietologe liepe ju truputi pavalgyt priestai apsimerkus bet pokolkas labai bijau tik valgyt pradejau dziovintas slyvas nes su tustynimusi man dar pokolkas nekas, dar poveikio ir is slyvu nejauciu:), bet kazkaip nuo slyvu nebuvo blogai.Jo manes irgi gailisi gimines aplinkiniai kaip cia nevalgau bet neimu ne kasnio smile.gif, visur vaziuoju su savo indukais o ypac dabar vasara daug pasisedejimu daug kas atvyksta bet as tuo klausymu griezta sakau galit kalbet i valias savo sveikata as pati kontroliuojuosi , ne jums veliau buna blogai smile.gif

Mane taip maitino ligoninej kiausinio baltymo kiausiniene as ja gerai toleravau ir dabar ji nemaiso . Pradzioj as ir niekur is namu neidavau budavo labai blogai maista pasitaisydavau kaip sakai bliuduka nesdavaus . Bet su laiku tai labiai isikyrejo . Ir nebesiveziau . Tu gal gera dietologe susiradai . As ejau privaciai su savo ligom kad sudarytu maitinimosi plana . Tai nusisauk koky plana atsiunte . Visur suris duona kruopos vaisai . Pinigus ismeciau y bala . Dziovinti vaisai peilis man tiek ir zali vaisai . Man is po ligonines viduriai budavo visada laisvi jei ir dabar ka nors uzvalgau ne taip tuoj paleidzia . Tu pabandyk ricinos pagerti gal isvalys .
Atsakyti
as ejau privaciai pas mus nera pasirinkimo vienintele tera mieste , bet po jos apsilankymo tikrai daug daugiau suzynojau , as irgi laukiu plano turi atsiusti ka sukuo galima derinti nes kaip ji paiskino kad net ir isleidziamu produktu nevisi tarpusavyje deri.O man viduriai kaiptik uzkietejo kai pradejau laikytis maisto , nors gerdavau ir linu semenu kisieliu tai ji pasake pagal ta ka valgiau nebuvo maistyniu medziagu beveik sako dabar turetu susitvarkyt kai pradejau jos patarymu klausyti.Ir as pradejau po truputi nors ir su baime isbandyti is leidziamu produktu snd isbandziau obuoli lygu nieko nebuvo blogumo, tikiuosi taip bus ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(daivuze85 @ 2014 08 13, 21:09)
as ejau privaciai pas mus nera pasirinkimo vienintele tera mieste , bet po jos apsilankymo tikrai daug daugiau suzynojau , as irgi laukiu plano turi atsiusti ka sukuo galima derinti nes kaip ji paiskino kad net ir isleidziamu produktu nevisi tarpusavyje deri.O man viduriai kaiptik uzkietejo kai pradejau laikytis maisto , nors gerdavau ir linu semenu kisieliu tai ji pasake pagal ta ka valgiau nebuvo maistyniu medziagu beveik sako dabar turetu susitvarkyt kai pradejau jos patarymu klausyti.Ir as pradejau po truputi nors ir su baime isbandyti is leidziamu produktu snd isbandziau obuoli lygu nieko nebuvo blogumo, tikiuosi taip bus ir toliau.

Neispute pilvo nuo obuolio ? Na dziaugiuosi kad dietologe pasitaike isilavinusi . As labai daug darzoviu valgau . O kai kietedavo viduriai as po arbatiny sauksciuka ryta vakara geriau alyvuogiu alieju . Aisku pradzioj bijojau bet nieko blogo nebuvo tai ir vartojau toliau . Dar gerai yra lepikolis . Bet pas mane yra zarnu nepraeinamumas tai as jo gerti nebegalejau tikrai geras dalykas . O dar bandziau maistines avizu selenas . As netoleruoju nieko apsoliuciai is pieno . Tai avizas isimaisydavau y maista . Viduraia tau susilaikyti gali ir nuo nepakankamo maisto vartojimo . Man jau bus y rugsejy 5 metai kaip turiu sia dovanele , bet tik paskutinius menesius nuo siu metu tikrai jauciuosi gerai . To linkiu ir tau kad atrastum maista kuris nesargdinc taves . O bandyti verta . Sekmes ir laikykis .
Atsakyti
skiltele isimaisiua i varske tai ramus buvo pilvukas nesupykes;), as dietologes nurodymu pradejau maisyti i maista moliugu alieju sake labai gerai viskam tai taip ir darau ziuresim gal ir pageres tas reikalas. Tik man neramu kodel ta maista jauciu skrandyje poto pilve ar cia delto kad maistas netynka ar cia del kitos priezasties , vat tik tas neramina.Kaip tik zadejau jusu klaust kiek jau vargstat metu su sia ligele tai tikrai dideles stirpybes reikia tiek metu kovojant su sia labai klastynga liga .Dar klausymelis kaip su tuo kiausyniu ar jus verdataes paparastai ir tik baltyma valgot ar jus atskiriat ir ant garu ta baltyma gaminat?,Sekmes ir jums ir kuo maziau kad jums butu tu skausmu ir pykinimu.
Atsakyti