Tai va kaip pradėjom vertint kiekvieną maisto kąsnį. Aš taip pat valgiau stipriai, gal dėl to ir problemos... O dabar kai suvalgiau mąžą porcijėlę ledų ir džiaugiuos labjausiai Šiandien pas mus toks karštis, tačiau ledų nebevalgau, nors blogiau ir nebuvo.
Atsinešiau iš daržo moliūgą, sakau, padarysiu koki troškinį, ale paskaičiau, kad nerekomenduojami mums, tai ir testovi jis
sveiki lizute, dziugu kad po ledu nepablogejo ir galejot pasmalyziaut:), pasmus taipat lb karsta as dar daug misrainiu snd dariau nes priderejo agurku ir pomidoru, tai reikejo pradek konservavimo pradzia:), tai vandens geriu lb daug.Jo maista lb pradejau ivertint ir man ta dieta kazkaip nesiblogeja nauji skoniai tik man sunkiausiai su tais lb mazais kiekiais:), vis toks alkis jauciasi nors ir kas dvi val valgau, gal kazkada ir sumazes tas skrandukas:), nors anksiau besotiskai nerijau , bet tikrai daugiau nei dabar:).Teks moliuga palikt seimynai
Laba diena, tik nesenai baigiau vizitus pas gydytojus, echoskopijos išvados buvo :kepenų struktūra vienalytė, tulžies pūslė deformuota, kasos audinys standus, ribos neišplėstos ir dar keletas žodžių, kurių neįskaitau. Lipazė 42,9 , pankreatinė amilazė 42,7 ir dar kiti kraujo tyrimo rodmenys, bet sakė norma.
Taigi galutinis daktaro žodis buvo, kad kasos didesnių sutrikimų nėra, mano diagnozė-erozinis gastritas ir gastroezofaginis refliuksas. Tie skausmai, kurie man sukasi pro nugara, jo nuomone, yra stuburo problemos: ar tai ataugos, ar tai diskas pasistūmęs spaudžia nervą ir duoda tokius impulsius. Todėl man teks tirti stuburą, nes skaudėjimas nedingsta.
Griežtas maitinimosi režimas man privalomas, vaistus controloc liepė gerti mėnesį, tik stipresnius, negu paėjusį mėnesį.
Tokios mano naujienos. O KAIP DAIVUZE jUMS, AR NEPABLOGĖJO PER TOKĮ KARŠTĮ, GAL MAŽIAU PYKINA IR KAIP GALVA?
Taigi galutinis daktaro žodis buvo, kad kasos didesnių sutrikimų nėra, mano diagnozė-erozinis gastritas ir gastroezofaginis refliuksas. Tie skausmai, kurie man sukasi pro nugara, jo nuomone, yra stuburo problemos: ar tai ataugos, ar tai diskas pasistūmęs spaudžia nervą ir duoda tokius impulsius. Todėl man teks tirti stuburą, nes skaudėjimas nedingsta.
Griežtas maitinimosi režimas man privalomas, vaistus controloc liepė gerti mėnesį, tik stipresnius, negu paėjusį mėnesį.
Tokios mano naujienos. O KAIP DAIVUZE jUMS, AR NEPABLOGĖJO PER TOKĮ KARŠTĮ, GAL MAŽIAU PYKINA IR KAIP GALVA?
tai labai dziugu kad nera problemu su kasa , gaila kad dietinis rezymas jums liko tai cia turbut del skrandzio problemu jums.Tai dabar pradesit vizitus pas neurologus del nugaros problemu?.Na man nieko pykinimu nebera jau kaiptik pradejau dietos laikytis galva nedaug kartais paskausta tik su viduriais dar liko tapati problema pradejau gert linu semenu kisieliu pasidarius bet pokolkas jokio pagerejimo nesitustinau jau 8 dienas, vaziuosiu penktad i miesta tai nusipirksiu kokiu naturalesniu tabletyciu viduriams atlaisvinti
8 dienos tai daug, yra kažkokios tabletės, mano mama vartojo, lyg tai rabarbarų. Na maistas sausas, ta prasme riebalų nėr, tai ir problemos su tais viduriais. O KLIZMUČIŲ NENORIT PABANDYT, KAI TAIP ILGAI UŽSITESIA. Yra tokios mažutės, greit suveikia.
O dėl nugaros tai pradėsiu kelius, nes aš mokykloj dirbu, turiu būtinai pasilopyti, nes darbas įtemptas, turiu būt pastiprėjus, kad nereikėtų nuo rudens biuletenius imti...
Žinokit, tie daktarai kokie nekalbūs, kiekvieną žodį reikėjo traukte traukti
O dėl nugaros tai pradėsiu kelius, nes aš mokykloj dirbu, turiu būtinai pasilopyti, nes darbas įtemptas, turiu būt pastiprėjus, kad nereikėtų nuo rudens biuletenius imti...
Žinokit, tie daktarai kokie nekalbūs, kiekvieną žodį reikėjo traukte traukti
bet va kitoms nera problemu su tuo tustinimusi , bet aisku organyzmai skirtyngi , snd klizmute pasistaciau bet ir ta nieko nepramuso net keista.Jo del daktaru sutynku yra visokiu ir kalbiu ir nekalbiu bet jie nesureiksmina tai ka randa pas mus delto nieko isamiai nepaiskina kai pas juos per diena daug zmoniu praeina su visokiom problemom ,o jus pati tikit iki galo kad jums su kasa nieko istikro nera?
laba diena lizute , tai jo taip ir as vovaujuosi nevien tai ka gyd sako o ta ka kalba mano organizmas.Snd tai lb blogai jauciuos vakar su tais viduriais taip privargau kad nakti isgeriau seleno arbatos nes jau toks kamstis buvo susidares ir niekur nepraejo, tai paryciais pradejau viduriuot kas valanda kol isivale bet matyt kasai ar skrandziui gavosi didelis sokas pradejau vemt pykint , db nebeviduriuoju ir nebevemu tik dar toks pykinimas laikos, reiks konsultuotis pas kokia normalia dietologe kad priskirtu gal kokiu papildu pagal dabar mano dietine mityba nes sutriko tai ziauriai
Reikėtų tą sėmenų kisielių gert kas rytą ant tuščio skrandžio, aš vieną vasarą esu bandžius, tai labai sunormalėjo vidurių reikalai. Mano draugė aliejaus šaukštą gerdavo ryte, tik kaži ar kasininkėms galima. Tai gerai, kad nors dabar išsivalėt, o tai tikrai organizmui šokas buvo- dabar tik vėl kad taip nenutiktų. Gal dar yra kokių liaudiškų patarimų, reikia internete pažiūrėti.
Man tai šiandien taip miegas eina, pradėjo lyti, oras toks tvankus, po tokių karščių gal atsigausim
Man tai šiandien taip miegas eina, pradėjo lyti, oras toks tvankus, po tokių karščių gal atsigausim
na va kad man jau taip visa menesi per mensi tik 4 kartus tustinaus o sis paskutinis 4 kartas tai jau matyt be pagalbyniu dalyku visai nebutu suveike, jo geriu ta semenu kisieliu ziuresim kaip bus , aliejaus nerizikuociau gert nes mums nelabai galima nu ten galima kazkiek tu mililitru bet geriau apsieit kad nesureguotu .Pas mus ir nulijo dabar kazkiek vesiau bet dar laikosi 25 , bet jau galima po truputi judeti:)