Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas

Oi ne, apie blogiausią negalvokit irnesakyk.gif Pirmiau užauginsiu sūnų,tada jau galima bus ir mirti laimingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2013 07 26, 14:38)
Oi ne, apie blogiausią negalvokit  irnesakyk.gif Pirmiau užauginsiu sūnų,tada jau galima bus ir mirti laimingai  biggrin.gif

Sveikute Jammin visu pirma sveikinu su suneliu aukit dideli ir sveiki . Kaip pacios sveikata kaip organizmas atlaike gimdyma ir kaip jautiesi dabar . O as vis sukuosi uzdaram rate . kasa sustreikavo savaitgaly visai tai nuo pirmadienio badauju jau visas 5dienas arbata vanduo ir jauciuosi puikai jokio skausmo ar pykinimo . Tik kazi kiek galima taip badauti be gyditoju prieziuros ?
Atsakyti
Laba diena,

turiu keletą klausimų smile.gif

rašo,kad kasininkams negalima kopūstų. tai net virtų ir troškintų? pvz. kopūstų sriubos ar balandėlių?

o kaip dėl šviežių daržovių? dabar pilna pomidorų,agurkų, tai ir jų ni ni ni? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2013 07 29, 08:04)
Laba diena,

turiu keletą klausimų smile.gif

rašo,kad kasininkams negalima kopūstų. tai net virtų ir troškintų? pvz. kopūstų sriubos ar balandėlių?

o kaip dėl šviežių daržovių? dabar pilna pomidorų,agurkų, tai ir jų ni ni ni? unsure.gif

Labu siaip kopustai labai pucia vidurius ju negalima vartoti jokiu . as darzoves vartoju tik neankstines , pomidorus agurkus nusiplikau ir nulupu odeles svogunu cesnaku ir negalima . neatsimenu kurioj temoj buvo surasyta viskas ko negalima . pvz as nevartojiu net pienisku produktu visiskai . bet cia kiekvieno organizmas skirtingas . ir reaguoja skirtingai y maisto produktus .
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na ir as asirodau po kurio laiko grizusi.. zodziu, pilvo skausmai uzeidinejo man cia kelis kartus tokei priepuoliniai, bet kad net im kojas kaip per kokius saremius, siaubas... greit su teta nulekem i kauna i ligonine, nu ji ten dirba, zodziu, su gyd chirurgu pakalbejau, papasakojau visur reikalus, tai kazkaip kasos nera itarimu, nes tyrimai geri visi, o kaip ir diagnoze butu kad po cezario susidare yra saaugos pilve ir delto man cia tie skausmai uzeina.. dar beto kietet viduriai pradejo, liepe labai maista ziuret ir esant priepuoliniam skausmui atvaziuoti, ir ziures, nes siaip sake reikia tokiu atveju daryti laporaskopija ir ziureti, nes kazkaip tiksliai tu saaugu negali nustatyti... tei vat.. zodziu, pas mane tokie reikaliukai... esu siektiek numetusi svorio, bet prisiziuriu.. liepe daug vandens gerti ir siaip sake daug naudot tu kvieciu seleniu (tokios kaip siuksles) visur jas deti kur tinka, ir gert forlax miltelius, kad paskystetu viduriai, ale geriu bet neskysteja smile.gif zodziu.. sakau reikes kazko uzvalgyt kad susuktu vidurius smile.gif dar rugstys ziauriai sukile, net papykina.... fee...

Renatele, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 07 26, 20:41)
Sveikute Jammin visu pirma sveikinu su suneliu aukit dideli ir sveiki . Kaip pacios sveikata kaip organizmas atlaike gimdyma ir kaip jautiesi dabar . O as vis sukuosi uzdaram rate . kasa sustreikavo savaitgaly visai tai nuo pirmadienio badauju jau visas 5dienas arbata vanduo ir jauciuosi puikai jokio skausmo ar pykinimo . Tik kazi kiek galima taip badauti be gyditoju prieziuros ?

Labutis smile.gif Ačiū tau Renatėle 4u.gif
Žinok nėštumas tikrai lengvas buvo,turėjau labai gerą ginekologę-priežiūra buvo aukščiausio lygio.Darė visus tyrimus,siuntė pas genetikus smile.gif Pagimdžiau labai lengvai ir greitai smile.gif
Jei įdomu,tai kitu slapyvardžiu esu rašius savo gimdymo istoriją, va nuorodėlė GIMDYMO ISTORIJA mirksiukas.gif

Pamenu ir man norėdavosi ištisai badauti,nes tik tada neskaudėdavo unsure.gif Siaubingi prisiminimai iš to meto prieš operaciją doh.gif Kaip dabar pagalvoju dažnai-koks aš laimingas žmogus! Man beveik niekada nieko neskauda bigsmile.gif
Taip norėčiau kad ir jums visoms niekada nieko nebeskaudėtų ir į šią temą ateitume pakalbėti apie tai kaip nugalėjom savo ligas 4u.gif SVEIKATĖLĖS visoms 4u.gif
Atsakyti
labas,
man nustate letini kasos pankretita,vienintelis daktaro paaiskinimas buvo gerk kreona ir laikykis dietos...kokia ta dieta spec?rukyto ,kepto nevalgau,kartais buna ,kad pykina net nieko nevalgius,daznai man ta kasos sona skauda,o gydymo neskyre jokio.ka dar galima gert be kreono?uzeina kartais priepuoliniai skausmai...dar karsili kartais pageriu,nes ir kepenu suriebejima rado.
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 08 12, 16:39)
labas,
man nustate letini kasos pankretita,vienintelis daktaro paaiskinimas buvo gerk kreona ir laikykis dietos...kokia ta dieta spec?rukyto ,kepto nevalgau,kartais buna ,kad pykina net nieko nevalgius,daznai man ta kasos sona skauda,o gydymo neskyre jokio.ka dar galima gert be kreono?uzeina kartais priepuoliniai skausmai...dar karsili kartais pageriu,nes ir kepenu suriebejima rado.

Labas siap jokio spec gudimo nera nuo sios ligos dieta ir poilsis . as ir geriu kreona 25000 stiprumo tris kartus dienoj per pagrindinius valgymus . kitos geria pangroli o kas dar yra skiriama is tableciu net nezinau . ne tik kepto ir rukyto negalima daug vaisiu ir darzoviu negalima valgyti , riebiu patiekalu suriu riboti stipriu arbatu kavos . pradzioj temoj yra sarasiukas kas rekomenduojama . as asmeniskai sunkai kovoju su savo letiniu kasos uzdegimu labai jis mane isvargino . bet stengiuosi nenukabinti nosies bet buna sunkiu akimirku . nevisos taip vargsta kitos pasveiksta gal ir tu pasveiksi .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 08 12, 19:17)
Labas siap jokio spec gudimo nera nuo sios ligos dieta ir poilsis . as ir geriu kreona 25000 stiprumo tris kartus dienoj per pagrindinius valgymus . kitos geria pangroli o kas dar yra skiriama is tableciu net nezinau . ne tik kepto ir rukyto negalima daug vaisiu ir darzoviu negalima valgyti , riebiu patiekalu suriu riboti stipriu arbatu kavos . pradzioj temoj yra sarasiukas kas rekomenduojama . as asmeniskai sunkai kovoju su savo letiniu kasos uzdegimu labai jis mane isvargino . bet stengiuosi nenukabinti nosies bet buna sunkiu akimirku . nevisos taip vargsta kitos pasveiksta gal ir tu pasveiksi .

valgau koses,nieko riebaus,vistiena...1diena gerai buvo tik nuo jogurto ir pasuku...bet kartais ir nuo to buna blogai... verysad.gif
neskaiciau visos temos,tai einu i pradzia,dekuj tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 08 12, 18:32)
valgau koses,nieko riebaus,vistiena...1diena gerai buvo tik nuo jogurto ir pasuku...bet kartais ir nuo to buna blogai... verysad.gif
neskaiciau visos temos,tai einu i pradzia,dekuj tau 4u.gif

ner uz ka buk atsargi su kosem ne visos jos irr tinka .asmeniskai man organizmas nepriima absoliuciai nieko is pieno gaminiu o buvo pats megstamiausias maistas doh.gif ir dar man labai kasa suaktyveja is po. fizinio kruvio net temperatura sukyla saugok save sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 08 12, 22:28)
ner uz ka buk atsargi su kosem ne visos jos irr tinka .asmeniskai man organizmas nepriima absoliuciai nieko is pieno gaminiu o buvo pats megstamiausias maistas  doh.gif ir dar man labai kasa suaktyveja is po. fizinio kruvio net temperatura sukyla saugok save sekmes tau

man akmenys dar isoperuoti,tai man atrodo dvigubai blogiau.nesuprantu kaip taip daktaras nieko nepaaiskino,nors dare echo vidaus...
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 08 12, 21:41)
man akmenys dar isoperuoti,tai man atrodo dvigubai blogiau.nesuprantu kaip taip daktaras nieko nepaaiskino,nors dare echo vidaus...

daktai kartai ne visi labai saltai reaguoja y tokia diagnoze pasako tau kasos uzdegimas ir daryk kaip nori informacijos ieskok kur nori . po kiek kreona geri kartu dienoj ?
Atsakyti