QUOTE(isds @ 2013 02 05, 18:35)
Sveikos mergaites, atejau pasiklausti, gal kuri nors buvo tokioje situacijoj.Vakar buvau pas gyd.Treijs.Pastebejo gyd. cista, todel stimuliacijos kol kas nepradedu, liepe nueiti pas savo ginekologe 7 ciklo d., kad pasiziuretu ar ta nelaboji mazeja, ar lieka tokia pati.Jeigu sumazejusi , pradedu leistis vaistus, jeigu ne -darys kazkokia funkcija ar puncija (nelabai supratau). Mergaites gal kuriai jau dare ? Kiek mazdaug uztrunka su narkoze, nes bijau , kad po narkozes galiu nesuspeti gristi ta pacia diena i Vilniu(vaziuosiu autobusu).Pasidalinkite , prasau , jei kam teko tai patirti.Aciu.
man punktavo cista. Treisas leido pasirinkti ar noriu narkozes ar pakentesiu siek tiek. Kadangi narkoziu jau buvau turejus ne viena del operaciju, plius tai buvo pries startuojant su antruoju IVF (zinojau, kad gausiu dar viena narkoze per punkcija) tai pasirinkau tiesiog pakenteti. Skausmas tikrai pakenciamas. Pries tai Treisa patardziau ar nenumirsiu ant operacinio stalo Ant kedes tikrai "nenumiriau"
Narkozes gauni minimaliai, kad uzmigtum. Jei punktuosit su narkoze tai pasiruosimas vyksta ilgiau nei pati narkoze. cistos punktavimas - keliu minuciu reikalas. As net per monitoriu maciau kaip kas vyksta.
Jei kas domina konkreciai klausk, bandysiu atsakyt Pas mane buvo uzsilikusi geltonkunio cista. Kai tik ispunktavom cista, ta pacia diena startavom su stimuliacijom.