Sveikos mergaites gal yra dariusios kas su donoro sperma ?
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 01 03, 11:13)
Kitas kartas turi buti sekmingas jums
Na o mes vaziuosim sausuio 28 pirmai konsultacijai Ir tikiuosi greitai gelesim pradeti stimuliuotis Laukiu, bijau, tikiuosi geriausio
Na o mes vaziuosim sausuio 28 pirmai konsultacijai Ir tikiuosi greitai gelesim pradeti stimuliuotis Laukiu, bijau, tikiuosi geriausio
Sveikutes as jau pirmam vizite buvau tai dabar21 turiu but vietoj ko gero prasides ir man isodinimai sekmes jums laikau kumscius uz jus visas
Papildyta:
QUOTE(NAZARA @ 2013 01 11, 13:58)
neturiu jokios patirties su kontraceptikais, nesu ju niekad gerus Butu zymiai paprasciau ir ramiau, jei paskambintum i klinika ir pasiklaustum ka daryti Gal pasakys atvaziuoti anksciau
Sveika Nazara tai va paklausiau tavo patarimo siand pasiskambinom i klinika ir sausio21 d turim but pas Treijsa
[quote=Kregzdute 27,2013 01 14, 16:36]
Sveikutes as jau pirmam vizite buvau tai dabar21 turiu but vietoj ko gero prasides ir man isodinimai sekmes jums laikau kumscius uz jus visas
Linkiu kuo didziausios sekmes laikisiu kumsciukus uz tave
[quote=Millano,2013 01 14, 16:14]
[/quote]
aciu
[/quote]
aciu
QUOTE(Kregzdute 27 @ 2013 01 14, 16:36)
Sveika Nazara tai va paklausiau tavo patarimo siand pasiskambinom i klinika ir sausio21 d turim but pas Treijsa
nebedaug laiko liko laukti Laikysiu kumscius ranku, koju
Sveikos merginos, gal kuri žinote ar Embrions klinika bendradarbiauja su reprodukcijos centru darant tyrimus? Esmė ta, kad nežinau į kur pirmiausiai kreiptis, nes Lietuvoje atliktos procedūros rezultatų nedavė ir priežasčių niekas konkrečiai neįvardino, tai norisi šį kartą teigiamo rezultato , ir gal galite patarti pas kokį gydytoja geriau važiuoti? Būčiau dėkinga už pasidalintą patirtį.
QUOTE(NAZARA @ 2013 01 16, 14:48)
nebedaug laiko liko laukti Laikysiu kumscius ranku, koju
Labas,aciu mergaites tiek ir beliko pirmadienis jau ant nosies
QUOTE(Kregzdute 27 @ 2013 01 17, 00:55)
Labas,aciu mergaites tiek ir beliko pirmadienis jau ant nosies
Labai laukiam ziniu, ispudziu
Mergaites, o kiek latu reikia pasiimti pirma karta ten vaziuojant? Niu konsultacijai, tyrimams, gal ir vaistams (jei juos is karto reikia pirkti...)
Kregzdute, laukiam ziniu
jeigu reikes pirktis vaistus, tai 300-400 latu turetu pakakti, bet viskas priklauso nuo situacijos, protokolo....kita vertus jei pritruksit latu, galima susitarti moketi eurais arba sumoketi sekancio vizito metu.
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 01 21, 12:39)
Labai laukiam ziniu, ispudziu
Mergaites, o kiek latu reikia pasiimti pirma karta ten vaziuojant? Niu konsultacijai, tyrimams, gal ir vaistams (jei juos is karto reikia pirkti...)
jeigu reikes pirktis vaistus, tai 300-400 latu turetu pakakti, bet viskas priklauso nuo situacijos, protokolo....kita vertus jei pritruksit latu, galima susitarti moketi eurais arba sumoketi sekancio vizito metu.
QUOTE(NAZARA @ 2013 01 21, 15:05)
Kregzdute, laukiam ziniu
Nu su vaistukais viskas aisku db... O kaip su konsultacija, tyrimais? Aisku, suprantu kad vel priklauso nuo tyrimu kiekio, bet noriu bent mazdaug pasiruosti