QUOTE(cestrella @ 2013 11 18, 18:17)
Galima
Kiek teko atsiskaitineti tai tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais galejome atsiskaityti
Mergaites, as tyli sio bei kitu skyreliu skaitytoja, taciau dabar po antro (pas T) nepavykusio IVF, kilo nerimas... ar nepastebejote, kad T turedamas dideli kruvi jau maisosi pacientese?
kiekviena karta nuvykus jis nepamena ka kalbejome praejusi karta
Lankausi pas ji jau 1,5 metu, taciau taip dar man su juo nera buve, kad nuvykusi turiu vos ne pati jo prasyti daryti kazka
Na siaip paprastai as is tu "neprisimenamu" esu, pas koki daktara benueiciau
Bet su T. man truputi kitaip... Prisimena jis mane ir lb.gerai. Pamenu kai vaziavau po pirmo nepavykusio IVF, tai Baiba mano kortele pamirso ant stalo padeti. Tai T. mane po 1,5 val pasikviete ir sako, kad Baiba bus mane pamirsusi
Nuejom kartu iki jos, dar pasitikslino pavarda, nu ir rimtai pamirso
Pries parenkant schema antram IVF ilgai skaite mano istorija, pasieme embriologo uzrasus, nagrinejosi kaip embrioniukai vystesi (mes pirma karta turejom labai daug foliu, bet paskutine diena liko tik 2, ir ne patys geriausi), ir gal valanda laiko mane ikalbinejo keisti schema, o as labai nenorejau, nes bijojau kad bus isvis kokie 4 foliai, o su tokiu dideliu atkritimu kaip pries tai, tai galvojau kad gali nelikti ka sodinti. Nu bet pasiteisino tas jo planas chuliganas
Turejom 8 labai labai stiprius embrioniukus trecia diena, ir viena kiek silpnesni
Kai atvaziavau saldytu pasiimti, iskart pasake, kad su atsilimu problemu neturetu buti, nes embrioniukai buvo stiprus.
AISKU, yra ir toks dalykas, kad pas mane Anderstedion'as uzkiles (hormonas), ta pamate per pirma konsultacija kai tyrimus daremes. Pakartojo po KT gerimo, viskas buvo susinormalizave. Bet paskui ir nebetyre niekada. Nu as ir nesiparinau labai, pati sugeriu po 2 pakuotes KT pries bandyma, del sventos ramybes
QUOTE(cestrella @ 2013 11 18, 19:09)
Mano treciasis protokolas tai isviso manau taikytas ne man buvo ir T jau viduryje darbo suprato, kad daro ne taip, bet jau nebuvo kur trauktis
Oho! O kaip pastebejai kad ne tau?
QUOTE(Justuteee @ 2013 11 18, 19:34)
O Jums visiskai jokiu tyrimu nedare?net elementaraus tepinelio?
Mes jau buvom pirmam vizitui ir dabar sake atvykti po mmmm,tai idomu reikia pasiskambinti uzsiregistruoti ar taip ir vaziuoti?
Butinai uzsiregistruok
Nors manau neisvarytu ir jei taip atvaziuotum... Bet blogiau tikrai nebus jei pasiskambinsi
Gyvenimas yra gražus, tik reikia jį mylėti...