QUOTE(skorpione20 @ 2013 10 27, 21:56)
Dekui uz atsakyma. Reikia viska pasverti, nes kaina ne viska lemia, koks ju pastojimo procentas? Vaisingumo klinika LT stipriausia, o LV?
Is tikruju kuri klinika LT stipriausia sudetinga pasakyti, nes tikrai nemazai geru atsiliepimu yra pvz. apie BAK. Nemazai kam nepavyko Embrions,VK kai daresi BAK sekmingas kartas budavo,ir atvirksciai yra kas daresi Lietuvos klinikose o Embrions pavyko.
Dabar sis skyrelis kazkoks uztiles, nurimes-o anksciau zinok jis duzge net,nespedavo jo kurti.Nes tikrai merginu buvo daug ir daug kas deka Embrions susilauke mazylio. Kuri klinika stipriausia tie LT,tiek LV sunku pasakyti.
Manau atsakymo nesurasim, jei ir kazkas panasaus yra Latvijoje kaip supermamos tinklapis. Nes realiai, mes visos tarpusavyje kalbames, nagrinejam IVF statistika ir renkames. Yra ir tokiu, kurios nusivyle ir LT ir LV klinikomis ir isvykusios daresi IVF uzsienyje.
Nezinau,mano manomy,tie visi IVF tikrai yra visdelto loterijos reikalas. Atrodo nera dideliu bedu,bet negali ilgiausiai pora susilaukti vaikelio.O kiek per siuos metus maciau poru,kuriu turejo tikrai dideliu bedu ir atrode kad joms teks eiti ne per viena IVF- o va bac ir yra.
Taip,kad sunku ka pasakyti. As tik girdejau jau anksciau tokias kalbas, kad Latviai turi daugiau patirties tiek IVF ar ICSI nei musu lietuviai nes zymiai daugiau atlieka siu proceduru. Pagalvojus tai logiska, nes lietuviu butent Embrions kalba ir girdisi, net pamenu sesutes mokejo pagrindinius lietuviskus zodzius. Daug kas vaziavo ir vaziuoja ir zinau kad yra net is Anglijos kas vyko i Latvija.
Be to,jei neklystu Latvijoje latvijos pilieciams kompensuojamas jau IVF yra
Zodziu,sudetinga pasirinkti klinika. Nezinau pirmas kartas, antras gal ir nera toks sudetingas bet paskui vis sunkiau sekasi ir klinika rinktis, ir vilties vis maziau turi. Taciau kaip bebutu daugumai pasiseka is 1-2 karto. Sekmes.
ATISA, mes BAK irgi nemokejome uz palata,o Embrions reikejo moketi. Bet mums viska isaiskino gydytojas,paskui dar paaiskino sesute kad isitikintu jog viska supratome.
Siaip ten gydytojas toks savotiskas, mano vyras ji Hausu vadindavo- keistokas, tyliai kalba po nosim, bet nepyksta jei klausineji, kazka siulai ir pan. Jis tiesiai sviesiai atsako ir siaip jis nevinioja i vata. Jei mano,kad einasi nekaip taip ir sako. Va,tas man jame is tikruju patinka.
Sesutes ir visas aptarnaujantis personalas buvo super.Ne blogesnis nei BAK. Sesute visada viska isaiskindavo, paklausdavo, parodydavo.
Aisku,kai ieini i pastata,uzkili i ju auksta,sedi laukiamajam ispudis toks siurpokas atrodo- tarybiniu laiku ligonine,bet aparatura pas juos faina, viska matydavau televizoriuje kuris buvo pries mano akis, gydytojo paklausdavau jis pasakydavo.
Dauguma mini viena minusa,kuriam pritariu ir as- reikia laukti ilgai. Nes tikrai pacientu turi daug, jei kazkas neaisku ar nesupranta pacientas ar paciam gydytojui uztrunka ilgiau.Nera taip,ok eik nusireng,ok nusirengei,aisku -leiskit toliau vaistus ir ateik po keliu dienu.Viskas humaniskiau,panasiai man buvo BAK;e bet visai totaliai skiriasi nuo VK.
Beje,anksciau sodindavo tik du embrionius trecios dienos.arba jei augindavo iki blastocistos tai sodindavo viena.
Beje,kiek pamenu seniau tai budavo kad embrionius saldo,o blastukes ne.
Dabar nezinau,as buvau man rodos pries 3 metus ,tad gal daug kas pasikeite.
As surasau tik tai ka pamenu is savo vazinejimu ten. Manau kitos parasys kai ir kas.
Kuo didziausios sekmes visoms