Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Blondiaa @ 2013 10 27, 16:17)
Sveikos merginos, turiu klausima. man buvo atlikta operacija su narkoze - salino fibroadenomas. operavusi gydytoja minejo, kad organizmas "ïssivalo" po dvieju savaiciu. kaip manot jus, gal kam teko su tuo susidurti? po kiek laiko patariama pradeti startuoti, t.y. leisti vaistus?

Sveika.Vis delto manau,kad teisingiausia butu konsultuotis su gydytoju kuris ruos tave procedurai.Nes sakykim po Histero jau kita cikla galima startuoti,po LP rekomenduojama po 6-7 sav.Man asmeniskai po LP rekomendavo tik po dvieju menesiu.Sake,kad geriau palaukime, leiskime atsigauti organizmui,kiausidems.
Pranesk paskui ka rekomendavo vaisingumo spec.idomu ateiciai,gal kas pasikeite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 10 27, 14:23)
Sveikute 4u.gif 
Manau,mergaites kurios daresi neseniai pasakys naujesnius faktus. Mes irgi pirmus kartus bandem LV. Tikrai ten pigiau buvo nei LT. Taciau tu IVF temoj lyginai su visai kita klinika Latvijos.O cia mergaites lankosi Embrions klinikoje.
Stai nuoroda i kainas;
http://www.embrions....e...es&lang=rus
Tyrimai,vaistai ir procedura ten budavo pigesnes nei LT. Vaziuoti reikia apie 5-6 kartus.
As buvau susitarusi su gydytoju,kad mane Lietuvoje apziures gine kai prasides mano dienos.Tad paskambinau jam ir pasakiau kad viskas ok.Jis leido startuoti.
Taigi per stimuliacija pirma kart vykau pas ji po 3 doziu Gonalio. paskui vaziavom dar po triju gonalio doziu apziurai.Trecia konsultacija buvo vel po triju dienu. Ketvirtas vaziavimas -po 3 dienu punkcija.dar po triju dienu isodinimas. Ir viskas.
Mes mano IVF dareme per atostogas savo,tad problemu del darbo savaime kaip ir nebuvo.
Pas juos IVF kainuoja 3177.6 LT. pagal dabartini kursa.
ICSI kainuos 4170.6 LT.
Tau reikes realiai sumoketi uz pirma konsultacija,vaistus, paskui mokesi uz  punkcija ir palata, ir IVF arba ICSI,o jei liks ka saldyti ir uz saldyma.
O Lietuvoje realiai ne viskas surasyta; pirma konsultacija moki, antra konsultacija moki, ir taip moki uz kiekviena konsultacija, vaistai, po punkcijos sumokesi ir po isodinimo sumokesi, imsiu kaip pavyzdi ta pati VK.
Pirma konsultacija 150lt.Paskui kiek bus konsultaciju mokesi po 100 (man buvo 4 kartai neskaitant pirmos konsultacijos), paskui punkcijos diena sumokejome pinigeliu 2000,po to sumokejome dar ir po isodinimo. 
Mums asmeniskai Riga zymiai arciau nei Vilnius, bet mes i Vilniu vaziavome 3 kartus IVF darytis.Todel negaliu pasakyti kiek iseidavo kurui.
Reikia viska jums gerai apgalvoti, apsvarstyti ir nuspresti. Sekmes tikrai nelengvam kelyje pasirenkant klinika 4u.gif


Dekui uz atsakyma. Reikia viska pasverti, nes kaina ne viska lemia, koks ju pastojimo procentas? Vaisingumo klinika LT stipriausia, o LV?
Atsakyti
Sveikutes, na, mes nemokejom nei uz palata, nei uz punkcija schmoll.gif
Konsultacijos, vaistukai kaskart, n tyrimu, IVF ir viskas. Aisku, kaina gavom vistiek daug didesne, nei LV doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2013 10 27, 21:56)
Dekui uz atsakyma. Reikia viska pasverti, nes kaina  ne viska lemia, koks ju pastojimo procentas? Vaisingumo klinika LT stipriausia, o LV?

Is tikruju kuri klinika LT stipriausia sudetinga pasakyti, nes tikrai nemazai geru atsiliepimu yra pvz. apie BAK. Nemazai kam nepavyko Embrions,VK kai daresi BAK sekmingas kartas budavo,ir atvirksciai yra kas daresi Lietuvos klinikose o Embrions pavyko.
Dabar sis skyrelis kazkoks uztiles, nurimes-o anksciau zinok jis duzge net,nespedavo jo kurti.Nes tikrai merginu buvo daug ir daug kas deka Embrions susilauke mazylio. Kuri klinika stipriausia tie LT,tiek LV sunku pasakyti.
Manau atsakymo nesurasim, jei ir kazkas panasaus yra Latvijoje kaip supermamos tinklapis. Nes realiai, mes visos tarpusavyje kalbames, nagrinejam IVF statistika ir renkames. Yra ir tokiu, kurios nusivyle ir LT ir LV klinikomis ir isvykusios daresi IVF uzsienyje.
Nezinau,mano manomy,tie visi IVF tikrai yra visdelto loterijos reikalas. Atrodo nera dideliu bedu,bet negali ilgiausiai pora susilaukti vaikelio.O kiek per siuos metus maciau poru,kuriu turejo tikrai dideliu bedu ir atrode kad joms teks eiti ne per viena IVF- o va bac ir yra.
Taip,kad sunku ka pasakyti. As tik girdejau jau anksciau tokias kalbas, kad Latviai turi daugiau patirties tiek IVF ar ICSI nei musu lietuviai nes zymiai daugiau atlieka siu proceduru. Pagalvojus tai logiska, nes lietuviu butent Embrions kalba ir girdisi, net pamenu sesutes mokejo pagrindinius lietuviskus zodzius. Daug kas vaziavo ir vaziuoja ir zinau kad yra net is Anglijos kas vyko i Latvija.
Be to,jei neklystu Latvijoje latvijos pilieciams kompensuojamas jau IVF yra g.gif
Zodziu,sudetinga pasirinkti klinika. Nezinau pirmas kartas, antras gal ir nera toks sudetingas bet paskui vis sunkiau sekasi ir klinika rinktis, ir vilties vis maziau turi. Taciau kaip bebutu daugumai pasiseka is 1-2 karto. Sekmes.
ATISA, mes BAK irgi nemokejome uz palata,o Embrions reikejo moketi. Bet mums viska isaiskino gydytojas,paskui dar paaiskino sesute kad isitikintu jog viska supratome.
Siaip ten gydytojas toks savotiskas, mano vyras ji Hausu vadindavo- keistokas, tyliai kalba po nosim, bet nepyksta jei klausineji, kazka siulai ir pan. Jis tiesiai sviesiai atsako ir siaip jis nevinioja i vata. Jei mano,kad einasi nekaip taip ir sako. Va,tas man jame is tikruju patinka.
Sesutes ir visas aptarnaujantis personalas buvo super.Ne blogesnis nei BAK. Sesute visada viska isaiskindavo, paklausdavo, parodydavo.
Aisku,kai ieini i pastata,uzkili i ju auksta,sedi laukiamajam ispudis toks siurpokas atrodo- tarybiniu laiku ligonine,bet aparatura pas juos faina, viska matydavau televizoriuje kuris buvo pries mano akis, gydytojo paklausdavau jis pasakydavo.
Dauguma mini viena minusa,kuriam pritariu ir as- reikia laukti ilgai. Nes tikrai pacientu turi daug, jei kazkas neaisku ar nesupranta pacientas ar paciam gydytojui uztrunka ilgiau.Nera taip,ok eik nusireng,ok nusirengei,aisku -leiskit toliau vaistus ir ateik po keliu dienu.Viskas humaniskiau,panasiai man buvo BAK;e bet visai totaliai skiriasi nuo VK.
Beje,anksciau sodindavo tik du embrionius trecios dienos.arba jei augindavo iki blastocistos tai sodindavo viena.
Beje,kiek pamenu seniau tai budavo kad embrionius saldo,o blastukes ne.
Dabar nezinau,as buvau man rodos pries 3 metus ,tad gal daug kas pasikeite.
As surasau tik tai ka pamenu is savo vazinejimu ten. Manau kitos parasys kai ir kas.
Kuo didziausios sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gal ir kvailas klausimas blush2.gif o Jūs skaičiuojat į išlaidas visus važinėjimus, nakvojimus ten, ir jei dirbi valstybiniam darbe atostogas, arba nemokamas atostogas? Kažkodėl man atrodo, kad sudėjus visas minėtas išlaidas, kad ir pati procedūra gaunasi pigiau, bet bendroj sumoj gaunasi tas pats, ar aš klystu g.gif O kaip su kalbos barjeru, šiaip su V kalbam rusiškai, bet bendrinė kalba ir medicininiai terminai tikrai visai kas kita... Nu nžn...ar tikrai verta važiuoti į LV?
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 10 28, 09:21)
Labas rytas  4u.gif
Gal ir kvailas klausimas  blush2.gif  o Jūs skaičiuojat į išlaidas visus važinėjimus, nakvojimus ten, ir jei dirbi valstybiniam darbe atostogas, arba nemokamas atostogas? Kažkodėl man atrodo, kad sudėjus visas minėtas išlaidas, kad ir pati procedūra gaunasi pigiau, bet bendroj sumoj gaunasi tas pats, ar aš klystu  g.gif  O kaip su kalbos barjeru, šiaip su V kalbam rusiškai, bet bendrinė kalba ir medicininiai terminai tikrai visai kas kita... Nu nžn...ar tikrai verta važiuoti į LV?


Cia jau priklauso nuo to, kuriame mieste gyveni 4u.gif
Man pvz iki Vilniaus ir iki Rygos tas pats kelias, taip kad vaziuoti reikia ir cia, ir cia, iseigines reikia ir cia, ir cia, taip kad mums sitoj vietoj visiskai jokio skirtumo schmoll.gif o nakvoti tai ten ir nereikia pagal mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2013 10 28, 08:06)
Cia jau priklauso nuo to, kuriame mieste gyveni  4u.gif
Man pvz iki Vilniaus ir iki Rygos tas pats kelias, taip kad vaziuoti reikia ir cia, ir cia, iseigines reikia ir cia, ir cia, taip kad mums sitoj vietoj visiskai jokio skirtumo  schmoll.gif  o nakvoti tai ten ir nereikia pagal mane  g.gif

Tai va man gyvenant Vilniuje, važiuoti Rygon, imt nemokamas atostogas, manau gautųsi tas pats, kas lankantis čia g.gif Tik nesuprantu kaip sutaupoma vos ne pusė sumos g.gif Tai ir mąstau, kad merginos ne viską skaičiuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 10 28, 10:09)
Tai va man gyvenant Vilniuje, važiuoti Rygon, imt nemokamas atostogas, manau gautųsi tas pats, kas lankantis čia  g.gif  Tik nesuprantu kaip sutaupoma vos ne pusė sumos  g.gif  Tai ir mąstau, kad merginos ne viską skaičiuoja  g.gif


Na, gyvenant Vln, galbut, nes as dabar dariausi BAK'e, tai istisai nemokamas emiau.. LV neteko gydytis, bet viena forumiete neseniai rase, kad jai su kuru IVF+ICSI kainavo 8500, o mums BAK'e gavosi 14000 ..( nemokamu atostogu neskaiciavau) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2013 10 28, 08:21)
Na, gyvenant Vln, galbut, nes as dabar dariausi BAK'e, tai istisai nemokamas emiau.. LV neteko gydytis, bet viena forumiete neseniai rase, kad jai su kuru IVF+ICSI kainavo 8500, o mums BAK'e gavosi 14000 ..( nemokamu atostogu neskaiciavau)  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Kažkaip traukia darytis LT ax.gif Na čia bent jau viską išsiaiškinti galima nuo iki, nereikės su žodynu sėdėt ax.gif Plius galvoju išsisukt be atostogų ėmimo, tai gal tas skirtumas nebe toks ir didelis gausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 10 28, 10:33)
Ačiū  4u.gif  Kažkaip traukia darytis LT  ax.gif  Na čia bent jau viską išsiaiškinti galima nuo iki, nereikės su žodynu sėdėt  ax.gif Plius galvoju išsisukt be atostogų ėmimo, tai gal tas skirtumas nebe toks ir didelis gausis  blush2.gif


Mano zvilgsnis krypsta i LV vien tik del kainos. Su MB pakalbejom, kad jei LT skirtusi kokiu 1-2 tukst., tai tik LT ir niekur kitur schmoll.gif bet kad va, tas kainos skirtumas... Jei jusis Vilniaus, tai tikrai kazi ar apsimoka, betcia jau kiekvienam spresti 4u.gif o tikimybe tai mano nuomone visur ta pati ax.gif tiesiog arbapasiseka, arba ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2013 10 28, 09:41)
Mano zvilgsnis krypsta i  LV vien tik del kainos. Su MB pakalbejom, kad jei LT skirtusi kokiu 1-2 tukst., tai tik LT ir niekur kitur  schmoll.gif  bet kad va, tas kainos skirtumas... Jei jusis Vilniaus, tai tikrai kazi ar apsimoka, betcia jau kiekvienam spresti  4u.gif  o tikimybe tai mano nuomone visur ta pati  ax.gif  tiesiog arbapasiseka, arba ne  g.gif


Kadangi dariau 2 kartus LT ir 2 kartus LV mano ispudziai apie LV zymiai geresni. LT matau tik viena pliusa - nereikia atsiprasineti is darbo ... BET patikekit - tai maziausia ka mes galim paaukoti del sio svarbaus reikalo.
LT man nepatinka poziuris i pacientus, o tai manau labai svarbu - labai nervuodavo kai daktarai apziuras ir proceduras taike pagal savo darbo grafika doh.gif Nervuodavo kai pamirsdavo del ko lankausi, kai reikedavo priminti kokius tyrimus jau esam padare... ir t.t.. tik didesne saskaita niekad nepamirsdavo pateikt uz 5 minutes vizito, recepto israsyma..
Dar neapsisprendziau kur bus dar vienas kartas (gal jau paskutinis) bet tikrai ne LT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2013 10 28, 09:11)
Kadangi dariau 2 kartus LT ir 2 kartus LV mano ispudziai apie LV zymiai geresni. LT matau tik viena pliusa - nereikia atsiprasineti is darbo ... BET patikekit - tai maziausia ka mes galim paaukoti del sio svarbaus reikalo.
LT man nepatinka poziuris i pacientus, o tai manau labai svarbu - labai nervuodavo kai daktarai apziuras ir proceduras taike pagal savo darbo grafika  doh.gif Nervuodavo kai pamirsdavo del ko lankausi, kai reikedavo priminti kokius tyrimus jau esam padare... ir t.t.. tik didesne saskaita niekad nepamirsdavo pateikt uz 5 minutes vizito, recepto israsyma..
Dar neapsisprendziau kur bus dar vienas kartas (gal jau paskutinis) bet tikrai ne LT  schmoll.gif

Matai gal bloga patirtis irgi savo daro, pakolkas man patinka ten kur lankausi ir labai žmoniškas gydytojos bendravimas, bet man dar tik pati pradžia 4u.gif Nežinau jei nepavyks gal ir apsispręsim vykti į LV ax.gif Bet dėl sėkmės ir nesėkmės-manau tai tikrai tik gyvenimo loterija 4u.gif
Atsakyti