QUOTE(sonny27 @ 2013 10 23, 00:09)
dekui kad domiesi , na kaip ir rasiau pries tai Afroditei, naujienos geros bet neramumai nesibaige ....Nestumas yra, ir vietoje Bet deja mate dar tik puslele, nes T sake kad dar ankstoka ka matyti, buvo tik 6sav.Nors skaiciau inter.kad buvo merginom ir tokiu laiku pamato, bent uzuomazga, nors su dukryte tai 6sav.5d.dar irgi nemate nieko......Na zodziu vel pergyvenimai iki kito susitikimo po2sav.labal labai tikiuosi kad viskas su mano burbuliuku bus gerai Dar T. paskyre Mg. nes man kaip po isodinimo pradejo mausti pilva tai taip iki siol ir maudzia, na neistisai, ne visa diena , bet po koki karta tai visada, Tad apziurejas sake kad gimdos priekines sienos tonusas padidejas, tai susinervinau, bijau kad organizmas neatstumtu mano puslytes.Tikiuosi Mg pades, be to ir pasisneku su gimda kiekviena vakara taip moteriskai, paprasau kad baigtu cia savo "sokius" Tai va tokios naujienos, dabar su nerimu laukiu 04.11.
O as kazkaip apsiskaiciau Bet juk naujienos visai geros puslyte yra ir gimdoje tai liux Magnis tikrai manau pades,mano vyro sesute nuo pat pradzios kamuojasi su gimdos tonusu padidejusiu,geria po du pakelius magnio o gimdys jau gruodzio pradzioj-taip kad labai laikau kad sirdele stipriai uzplaktu ir gimdos tonusai nepakenktu sekmes sekmes ir dar karta sekmes smagu