Nežinau šiaip nesu tokio dalyko girdėjusi. Mb kaip tik prieš IVF nustojo viska gerti, nes pertrauka dare. Kokį mėnesį prieš IVF buvo negėręs. Na bet ir nežinome kokie rezultatai buvo prieš pat procedūrą, matyt žymiai nesiskyrė nuo paskutinių rezultatų, ISCI neprireikė. Bet šiaip tai rodikliai triskart blogesni buvo, nei tie, kurie buvo daryti LT pusmetis iki IVF ( ten buvom pasiekę normospermijos).
Oi mergickos, nebegasdinkit jus su tais vyru turtais as nors is sitos puses buvau rami, uzteko pergyvent del savo turto, o dar cia reik susimastyt ir del vyro vaje vaje.......nu kad tik pas ji ten viskas gerai butu, tfiu tfiu tfiu....
Lalabamba, kumstukai suspausti uz tavo ketvertuka
Lalabamba, kumstukai suspausti uz tavo ketvertuka
Kartoju klausimą, kad neliktų ir tau ir man neiaškumų....
Sonny, ar tu vėl nesumaišei? Laisvadienis prieš pat punkciją, o sprogdukai - 36val. iki punkcijos... Ar aš neteisi?
[/quote]
Sonny, ar tu vėl nesumaišei? Laisvadienis prieš pat punkciją, o sprogdukai - 36val. iki punkcijos... Ar aš neteisi?
[/quote]
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 21, 13:33)
Kaip visada teisi, kaip as cia 22d pasirodo sekmadienis , o nepirmadienis
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 21, 13:33)
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 21, 15:37)
Na va, ir man ramiau.... Lengvo paskutinio dūrio! Tegul šeimyna būna didelė, subrendusi ir pasiruošusi priimti tėtuko indėlį...
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 21, 13:39)
Na va, ir man ramiau.... Lengvo paskutinio dūrio! Tegul šeimyna būna didelė, subrendusi ir pasiruošusi priimti tėtuko indėlį...
Aciukas , Labai tikiuosi.
Lalabamba kaip tavo maziukai gyvena, kokios naujienos? Kumstukai suspausti del rytojaus jusu susitikimo sekmes sekmes ir dar karta sekmes....
O as sedziu svirksta apsikabinusi ir laukiu 22val.
O as sedziu svirksta apsikabinusi ir laukiu 22val.
Prisiduodu, mergaitės Pusę dienos sėdejom be elektros, kitą pusę - be interneto...
Tai va. Parsivežiau du kleckiukus... Vienas puikus 8, kitas 6 ląstelių. Įsodinimas skaitėsi "apsunkintas", nes gimda kaip "kabliukas" užsilenkus buvo, bet dėka T, nepajutau nieko. Viskas buvo super Kraują nuleisdinėti 03.spalio.
Sonny, crinonas - 13,5 lt.
Kas naujo/gero pas JUS?
Tai va. Parsivežiau du kleckiukus... Vienas puikus 8, kitas 6 ląstelių. Įsodinimas skaitėsi "apsunkintas", nes gimda kaip "kabliukas" užsilenkus buvo, bet dėka T, nepajutau nieko. Viskas buvo super Kraują nuleisdinėti 03.spalio.
Kas naujo/gero pas JUS?
Lalabamba ramių laukimo dienelių Tikiuosi trečias kartas nemeluos ir gimtadienio proga nudžiuginsi mane augančiais skaičiukais.
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 23, 19:16)
Prisiduodu, mergaitės Pusę dienos sėdejom be elektros, kitą pusę - be interneto...
Kas naujo/gero pas JUS?
Kas naujo/gero pas JUS?
Valioooooo, super.Nuostabus zirniukai Ramiu savaiteliu, glostik ir kalbink savo mazylius , kad jiems nebutu liudna
Na o mes ka, jau viesbutuke, laukiu kol mazoji uzsinores miegucio, bet ziuriu kad miego tik as noriu ......o seip tai pilvuka maudena kaip pries mm, o sirdele dauzosi kai pagalvoju apie rytoju
Sonny27 ir už tave laikau suspaustus kumščius,sek Lalabambos pavyzdžiu Lauksim rytoj gerų žinių
QUOTE(Adrutė @ 2013 09 23, 21:38)
Lalabamba ramių laukimo dienelių Tikiuosi trečias kartas nemeluos ir gimtadienio proga nudžiuginsi mane augančiais skaičiukais.
Ir aš labai tikiuosi... Augantys skaičiukai ir mano gimtadieniui visai neprošal bus...
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 23, 21:49)
Valioooooo, super.Nuostabus zirniukai Ramiu savaiteliu, glostik ir kalbink savo mazylius , kad jiems nebutu liudna
Na o mes ka, jau viesbutuke, laukiu kol mazoji uzsinores miegucio, bet ziuriu kad miego tik as noriu ......o seip tai pilvuka maudena kaip pries mm, o sirdele dauzosi kai pagalvoju apie rytoju
Įtariu, kad tu jau po viskam miegi. O TB su mažąja šalia Laukiam GERŲ žiniųųųų!!!!!