Sonny...?!
Sveikos mergickos, prisiduodu Susitikimu likau patenkinta, d.puse uzaugino 3-4, spirgiukus, o k.atrodo 4, gleivine neatsimenu .Tai va kaip man, senai tarkai, tai visai liuks Tuo labiau kad pries 2IVF , Treisas mano d.kiauside pavadino draizgalu, is visai nieko nesitikejo is jos, bet as su ja susitariau ir ji tada isaugino1, o dabar visai pasistenge Vaistu dozes paliko tas pacias, taigi sekantis susitikimas penktadieni, o punkcija jei viskas gerai, 23d. arba 24d.Tai tokios mano naujienos
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 17, 20:34)
Sveikos mergickos, prisiduodu Susitikimu likau patenkinta, d.puse uzaugino 3-4, spirgiukus, o k.atrodo 4, gleivine neatsimenu .Tai va kaip man, senai tarkai, tai visai liuks
Superinės naujienos! Graži šeimyna! Augink stiprius ir toliau kalbindama!
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 17, 18:36)
Superinės naujienos! Graži šeimyna! Augink stiprius ir toliau kalbindama!
Aciukas, einu migdyti mazosios, ir tada jau kalbint ir maitint seimyna pulsiu, dar turiu 3d.kad spirgiukai uzaugtu I spirgus
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 17, 20:40)
Aciukas, einu migdyti mazosios, ir tada jau kalbint ir maitint seimyna pulsiu, dar turiu 3d.kad spirgiukai uzaugtu I spirgus
Man šiandien jau paskutinė Gonalio dozė... Jau kiek bus paaugę maniškiai bambyzai, tiek...
Sėkmės!
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 17, 18:42)
Man šiandien jau paskutinė Gonalio dozė... Jau kiek bus paaugę maniškiai bambyzai, tiek...
Sėkmės!
Sėkmės!
Tai vel priimk sveikinimus, dabar jau su derlingu finisu Ziurek kad ranka nesudrebetu melynes neisistatytum
QUOTE(kyka666 @ 2013 09 15, 10:12)
Sweikutes,reportuoju,vakar buwau rygoj,buwo antra c,d apziurejo,viskas ok,israse ganolio 150,5d,ir penkt wel pasirodymui,kaip augam :-) snd vakare pirmas duris,biski baisoka bet nk,as stipri :-D cyber;-) malonu buwo susipazinti:-) tai kaip suprantu penkt apziures ir arba didins doze ar paliks ta pacia ane?kiek ilgai man reiks stimuliuotis?ar cia kiekviena indiwidualiai?sonny pasakok tu cia experte :-)
Kaip sekasi mergyt, ar pilvas be melyniu Kokia cia is manes eksperte, nieko as nezinau, seip ka pergyvenau pati tuo ir galiu pasidalinti Na tu teisi penkt. tave apziures kaip tavo seimyna auga ir atsizvelgiant I tai jau koreguos vaistelius,Jei pas tave ilgas protokolas (soriukas uzmirsau ), tai kazkur 26d.tau turetu but spragtukai, o 28punkcija, na +/-diena.Gal penktadieni susimatysim nes as irgi apziurai vaziuoju
Lalabamba tai tau siand.iseigine pries svarbu duriuka
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 18, 13:10)
Gal penktadieni susimatysim nes as irgi apziurai vaziuoju
Mergaitės, jūs penktadienį kada važiuojat? Man gi punkcija iš ryto. Nepykit jeigu teks palaukti...
Tai kad man šiandien 22.00 sprogdukai, o ryt poilsis.
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 18, 12:01)
Mergaitės, jūs penktadienį kada važiuojat? Man gi punkcija iš ryto. Nepykit jeigu teks palaukti...
Oi skleroze , visai galva susisuko.Na tai ziurek zadintuva uzsistatyk kad nepraziopsotum laiko ....Na as tai busiu tarp 11.30 ir 12.00.Del svento reikalo galiu ir palaukt Man zinokit patiko antradieniais vazineti,visa laika labai greit priimdavo, nes pasirodo tai nesciuju diena, na ir jei del stimuliacijos reikia, faina
As vaziuoju pirmadieni pirma karta, kuo arciau ta diena, tuo guzas gerkleje dideja
Kazkodel labai bijau, nu nemegstu as tokiu gydytoju
QUOTE(juratele2006 @ 2013 09 18, 17:37)
As vaziuoju pirmadieni pirma karta, kuo arciau ta diena, tuo guzas gerkleje dideja
O tu galvok kad kuo greiciau pradesi tuo greiciau rezultata turesi ....Matau turi dukryte, tai broliuko vaziuojat .
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 18, 18:43)
O tu galvok kad kuo greiciau pradesi tuo greiciau rezultata turesi ....Matau turi dukryte, tai broliuko vaziuojat .
As bandau nusiteikti pozityviai, bijau ka pasakys
Dukryte tai turiu, jai jau 10 metu, susilaukiau naturaliai. O antro tai senai nesulaukiame