QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 15, 15:00)
Aga, viskas iki punkcijos greitai, o po to prasideda ilgos ilgos dienos ... O kaip iš to "pieštuko" į švirkštą sutraukti? Nors vis tiek nedarysiu, - neturiu namuose švirkštų. O tau Gonalio padidino šį kartą? 300 - nemažaaiiii... Todėl ir pritrūkai pinigėlių... Aš pasižiūrėjau, kol kas pas mane identiškai viskas auga kaip praeitą kartą: kairėj - 2, dešinėj 4-5. Ir Gonalio dozė identiška, kol iki 225 nepadidino. Žiūrėsim, ką rytoj MANO ŠEIMYNA (superinė tavo frazė ) parodys
Tiesa sakai, po isidinimo tai dienos netik kad ilgos bet kazkokios nesibaigiancios, ryte prabundi atrodo tas vakaras niekad neateis, o savaite tai visai nesibaigianti....... Bet vistiek tai laaabai nuostabios laukimo ,vilties ir pergyvenimo dienos
Na as zinok kazkori karta kai liko tu likuciu pasiemiau paprasta svirksta susitraukiau is visu piestuku ir liuks- pilve tik viena skylute
Na man gonalio tik si karta labai daug skyre, anuos kartus zymiai maziau, tai zinok tikrai pasiziurejau kiek mazdaug tu pinigeliu reikejo anksciau ir pasiemiau, o cia sumokejau beveik tiek kiek uz pati IVF reiks sumoket ..... Na bet tai niekis, svarbu kad viskas augtu ir zydetu.....