Aga, skambinausi. Baiba norėjo registruoti laiką, bet paskui pasakė "ai, atvažiuokit kada norit". Atvažiavus pasirodžiau jai, priminiau kad šlapimas smegenis spaudžia, ir buvau tikrai greitai priimta apžiūrai. Tik po jos jau reikėjo laukti įprastai daug
Jeigu ryt prasidės mm, tai drąsiai važiuok nesiskambinus. Na nebent iš pat ryto prieš važiuojant paskambink, ir informuok kad pasirodysi.
Viskas gerai su tom adatom... Aišku, po visko pasisriūbaudama nuverkiau posmelį, jaučiau kad kojos irgi iš strioko nutirpo. Bet šiaip viskas praėjo liuksiškai...
Sonny27, ar sulaukei mm? Raportuok kai grįši, kaip sekėsi...
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 09, 07:07)
Sonny27, ar sulaukei mm? Raportuok kai grįši, kaip sekėsi...
Labutis , sulaukiau jau tu savo draugiu sekmadieni, bet vaziuosiu i LV tai rytoj.Kaip tu ar jau nealpsti adata pamacius
Papildyta:
QUOTE(CyBer @ 2013 09 09, 07:28)
Merginos, ar niekaip su sia klinika neina susitarti, kad priimtu sestadieni? Man verkiant reikia. Gal kuriai pavyko suderinti?
Na tai pasiskambink ir paaiskink savo situacija, manau susitarsi, nes seip T. priima ir sestadieniais kai reikia piunkcijas daro ar apziura planine atlieka.Zodziu pasiskambink ir bus aisku
Kyka666, kaip tavo siandieninis susitikimas su T, kokie tolimesni planai, kada startuoji?laukiam naujienu
Lalabamba nuo šiandien būsi tyliai sekama Sekmės mergyt,kumščiai suspausti iki raudonumo Ale kaip nujausdama užėjau į šiuos namučius
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 09, 10:00)
Labutis , sulaukiau jau tu savo draugiu sekmadieni, bet vaziuosiu i LV tai rytoj.Kaip tu ar jau nealpsti adata pamacius
Sėkmės rytoj! Žinok jau net nefiksuoju tų adatų... Visai fainas reikalas tas pilvo durstymas...
QUOTE(Adrutė @ 2013 09 09, 15:39)
Lalabamba nuo šiandien būsi tyliai sekama Sekmės mergyt,kumščiai suspausti iki raudonumo Ale kaip nujausdama užėjau į šiuos namučius
AČIŪ MIELOJI! Su palaikymu drąsiau į priekį eiti... Visiškai atsitiktinai užsukai čia? Ar...?
Oi tikrai tik atsitiktinai norėjau pažiūrėt kaip senbuvėm sekas Aš savo bandymus baigiau
Sveikos, merginos Raportuoju....taip greit kaip siand.dar niekad nebuvau priimta, apziureta ir isleista Nuo atejimo iki isejimo turbut nepraejo 15min Na tai ka T. startuoti leido, tik vilciu nedaug dave...na bet nebandysiu-nezinosiu Parsiveziau kruva vaistu, si karta Gonal ir Luveris.....Taigi siandien pradedu.....
Stai tokios mano naujienos....
Stai tokios mano naujienos....
QUOTE(Adrutė @ 2013 09 09, 21:09)
Oi tikrai tik atsitiktinai norėjau pažiūrėt kaip senbuvėm sekas Aš savo bandymus baigiau
Supratau... Taigi lauksim tavęs kaip palaikymo komandos!!!
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 10, 20:59)
Sveikos, merginos Raportuoju....
O kodėl mažai vilties davė? Reiks pagooglinti kuo merional nuo luverio skiriasi, įdomu... Lengvų dūrių ir sėkmės finiše!!!
QUOTE(Lalabamba @ 2013 09 10, 19:10)
O kodėl mažai vilties davė? Reiks pagooglinti kuo merional nuo luverio skiriasi, įdomu... Lengvų dūrių ir sėkmės finiše!!!
Aciukas, galim susidauzt stiklinemis vandens uz sekme, juk dabar jis turi tapti geriausiu draugu , brrrrr....as po stimuliacijos I ta vandenikuris laikas ziuret negaliu
Na o vilciu nedaug dave del meteliu .....juk metai netik smegenis spaudzia, bet ir kitus galus pasirodo.....
QUOTE(sonny27 @ 2013 09 10, 22:43)
Aciukas, galim susidauzt stiklinemis vandens uz sekme, juk dabar jis turi tapti geriausiu draugu , brrrrr....as po stimuliacijos I ta vandenikuris laikas ziuret negaliu
Na o vilciu nedaug dave del meteliu .....juk metai netik smegenis spaudzia, bet ir kitus galus pasirodo.....
O argi vandens daug gerti reikia kad hiperstimuliacijos nebūtų? Manau, tai jaunoms pavojingiau, o mums "kad tik kas augtų"... Tikrai įdomu kaip su tuo vandeniu iš tikrųjų Einu prisiliurlinsiu
Man T, paklausęs kiek metų, pasakė "zaberemeneite, požaluista. A to ja uže ves sedoi i volos neostalos"... Klausiu ar čia nuo manęs taip, jis - "a kak vy dumajete?"...