Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(indee @ 2013 07 06, 19:56)
Sveikos merginos,

Pries 6 metus suzinojom kad negalim tureti vaikuciu naturaliai, teko daryti dirbtini, viso darem 4 kart. Pirmi du kartai buvo vaisingumo klinikoj, bet kazkaip pasigailejau kad ten ejau, nes niekas nieko normaliai nepaaiskina ir visai nesistengia ( man taip pasirode) , Tai nusprendem i Latvija embrions klinika , pas daktara Treisa, pavyko is anto karto, aisku dar reikia isnesioti smile.gif nes dar tik 6 savaites , bet esu ziauriai laiminga nes pilvelyje plaka 2 sirdeles , uzkibo dvynukai. Man dar sokas , bet pratinuosi:))

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Gero nesiojimo ir savo stebukleliu laukimo wub.gif
Atsakyti
Laba mergaitės, gal galit pasidalinti žiniomis kaip vyksta snaigučių pasiėmimo eiga. Temos neseku, būčiau labai dėkinga jeigu parašytumėt į až. Ačiū ir sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ar yra įmanoma prisiregistruoti klinikoje kol jie atostogauja? ir matau nuo rugpjūčio 1 dienos naujas kainininkas, gal tos kurios seniau lankėsi atsimena senas kainas, ar stipriai pabrango paslaugos?
Ačiū
Atsakyti
pati IVF procedūra tiek pat kainuoja 640 latų. Stacionaras, blastocistų auginimas tos pačios kainos.Šaldymo kaina berods padidėjo, jei saugai daugiau nei tris metus. Ir apvaisinmas su snaigutėmis berod 30 latų pabrango. Kitų kainų neįsidėmėjau.
Pabandyk paskambinti į kliniką, berods yra vienas budintis daktaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 24 liepos 2013 - 16:03
Sveikos merginos!
Norejau paklausti, tai dabar visi ten atostogauja, kaip suprantu pagal foruma?
O sakykyt, kas jau ten daresi, ar tikrai iseina pigiau? As dariausi VK IVF pirma savo ir dabar bandau suskaiciuoti, iseina beveik tas pats, su visais vaziavimais ir t.t.?Ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2013 07 31, 13:27)
Sveikos merginos!
Norejau paklausti, tai dabar visi ten atostogauja, kaip suprantu pagal foruma?
O sakykyt, kas jau ten daresi, ar tikrai iseina pigiau? As dariausi VK IVF pirma savo ir dabar bandau suskaiciuoti, iseina beveik tas pats, su visais vaziavimais ir t.t.?Ar ne? g.gif


Atostogauja iki rugpjucio 12 d.
Dauguma forumieciu sako, kad vaistai ten pigesni. Bet turbut viska supliusavus iseina panasiai.
Atsakyti
Sveika, del atostogu siuo metu negaliu pasakyti nes IVF daremes ziema, o kas del kainu, tai labai priklauso nuo turimu problemu ir nuo to kokia schema taikys, ilga ar trumpa. Man dare pirma IVF super ilga schema nes keturis menesius pries leidausi blokuojancius, tai kaina gavosi su visais vazinejimais ir t.t.t. 13000Lt, antras IVF trumpa schema kaina su viskuo 7000Lt. Cia visur iskaiciavau ir tyrimus ir vazinejimus ir vaistus, zodziu viska. Kai kuriu vaistu kainos ten tikrai pigesnes, proceduru kainos jau ir Lietuvoje galima rasti panasiu, svarbiausia manau rezultatas ir kompetetingi gydytojai kurie pries darydami tokias proceduras viska gerai istiria, o ne tik pavirsutiniskai pasiulo kita IVF po nepasisekusio.
Atsakyti
QUOTE(Mėta80 @ 2013 07 31, 15:36)
Sveika, del atostogu siuo metu negaliu pasakyti nes IVF daremes  ziema, o kas del kainu, tai labai priklauso nuo turimu problemu ir nuo to kokia schema taikys, ilga ar trumpa. Man dare pirma IVF super ilga schema nes keturis menesius pries leidausi blokuojancius, tai kaina gavosi su visais vazinejimais ir t.t.t.  13000Lt, antras IVF trumpa schema kaina su viskuo 7000Lt. Cia visur iskaiciavau ir tyrimus ir vazinejimus ir vaistus, zodziu viska. Kai kuriu vaistu kainos ten tikrai pigesnes, proceduru kainos jau ir Lietuvoje galima rasti panasiu, svarbiausia manau rezultatas ir kompetetingi gydytojai kurie pries darydami tokias proceduras  viska gerai istiria, o ne tik pavirsutiniskai pasiulo kita IVF po nepasisekusio.


Ar sekmingas tau antrasis IVF?
Atsakyti
Deja ne..................statistikoje esu irasiusi savo abu ivf
Atsakyti
[quote=Mėta80,2013 07 31, 15:40]
Deja ne..................statistikoje esu irasiusi savo abu ivf

Labai gaila. Kokie tolimesni planai?
Atsakyti
Na planas toks pradzioj atiduoti skolas uz siuos IVF, o tada spresim ka toliau daryti, tik zinau kad i Embrions negrisim, nes paprastai stampuoti IVF labai lengva neisigilinus i priezastis kodel nepavyko. Nors ir siaip kiek matau visi IVF yra sekmes dalykas, vienoms su prastais rezultatais pasiseka kitoms su geriausiais nepasiseka, mums ten nepasiseke , bet ir labai daug klaustuku liko kodel taip dare o ne kitaip. Visoms linkiu tik sekmes sekmes ir dar stabiliu nemazu finansu.
Atsakyti
Mums pavyko pastoti po pirmo IVF, bet deja sustojo vystytis mažiukas. Buvau jau rašiusi, kad daktaras paskyrė man papildomų vaistų PRL numušti per IVF. Manau, kad tai buvo didelė klaida, be to daktaras nesirėmė tyrimais , skyrė vaistus iš akies. Kad pastojom, sėkmės dalykas, o gal ir profesionalaus embriologo ir įsodinimo dėka. Bet pastoti dar ne viskas, reikia išnešioti. Deja mano HCG skaičiai augo per lėtai, puslelė buvo per maža, bet embrioniukas vystėsi. Išsityrus kraują sužinojau, kad mano PRL žemiau žemutinės ribos, kai nėštumo metu jis turi stipriai pakilti. PRL yra vienas pagrindinių hormonų, dėl kurio sutrikimų , sutrinka ir kitų hormonų veikla. Sunku čia viską paaiškinti, bet tikrai nusivyliau gydytoju, pernelyg juo pasitikėjau. Turim dar snaigučių pas juos, taigi teks dar kreiptis. Bet jei reikėtų rinktis, nemanau, kad kitą IVF daryčiau pas juos.
Na aišku aš galėjo ir dar kokių priežasčių būti, bet šita labai svarbi ir endokrinologas sužinojęs iškart pasakė, kad persileisiu. Taip, kad neišsigalvoju pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 04 rugpjūčio 2013 - 20:45