QUOTE(Delena @ 2013 01 03, 14:48)
na derliu buvo nekoks
, 1 folikulas. Matai, as turiu problemu, tai todel taip sunkiai stimuliavosi.
Prisimenu as pirma karta kai vaziavau pas Tr, ir pergyvenau...Kaip blogai kad ta Latvija nuo Vilniaus toloka, reikia is darbo atsiprasineti visai dienai, o darbe tikrai negaliu sakyti kodel ten vaziuoju...per daug asmeniska...
Su trejsu kalbejome rusiskai, tai sunkiai kartais buvo suprasti ka jis kalba (burba sau po nosim ), bet susikalbejome. seip nepatinka man pas vyrus lankitis, bet nieko nebelieka...kalbant su juo reikia nusiteikti, kad juokauja kartais, bet kai as susinervinus ir stresavau, tai tie pajuokavimai man netiko
.
Niu pas mane gal lengviau stimuliuosis.... Sutejau dvi stimuliacijas, tai abu kartus po 4 folius uzaugdavo... Bet tai ten pagrinde su Clost'u, ir tik paskutines pora dienu su gonal 75 atrodo... Nu dozes vaikiskos buvo
Is darbo lengva man issiprasyti bus... Generaliniui tiesiai sviesiai pasakiau kas ir kaip, tai susedom ir sutarem, kad pasiimsiu savaite atostogu, o tas 5 dienas issimetysiu kaip man reikes, tad kai vaziuosim i ryga, visa diena laisva bus, nereikes bent jau stresuoti kad speciau i darba gryzti
O ir ryga mums arti, 126 km (cia nuo siauliu), tai betkur LT mums toliau butu vaziuoti
Del Tr., tai kadangi skaitineju SM jau kokius 3 metus, tai nuomone susidariau
Juokeliai neturetu erzinti... Gyvenu su medziotoju, pati esu medziotoja, daug laisvalaikio praleidziu tarp medziotoju.... Tai jau prie juokeliu visokio plauko pripratusi esu
As vakar sapnavau, kad pastojau.... Tik neprisimenu nei kaip pats nestumas praejo, nei ka pagimdziau (ta prasme ar berniuka ar mergaite), nei pacio lialiuko.... Tik prisimenu kad labai dziaugiausi mazyliu
Gyvenimas yra gražus, tik reikia jį mylėti...