QUOTE(Glamour @ 2013 06 21, 09:10)
Ačiū, kyka666,man trumpa schema buvo, mėnesio neprireikė, bet po procedūrų poilsis nepakenks. Tai manau mėnuo bus kaip tik. Sėkmės.
Aš vietoj tavęs nueičiau dėl visa ko rugpjūtįarba liepą pas vietinį ginekologą iškart po mmm, kad pažiūrėti ar nieko blogo nėra.
Aš vietoj tavęs nueičiau dėl visa ko rugpjūtįarba liepą pas vietinį ginekologą iškart po mmm, kad pažiūrėti ar nieko blogo nėra.
matai as geguze buwau cia anglijoj del pirmos konsultacijos del ivf nes cia gaunu jy nemokama,padare echoskopiny tyrima,kraujo sake wiskas grazu,jokiu pakitimu...bet yra cia problema reikia laukti10-12men to nemokamo o makama jei darysi prarandi nemokama,supranti??tj as negaliu iskesti nk nedarius visus metus tj ir wyksiu pas T ir to nemokamo neprarasiu,jei ka..... nu ir as manau kad taikys trumpa man schemike,as pasiemiau nuo 2rugsejo iki 30 kaip manai uzteksiu,pasirodysiu pries mmm ,ir iskart per jas prie darbuku:)kazkaip atsirado toks noras ir tikejimas,kai zinau data kada jau pradedu judeti,o jei butu reikeja laukti tuos metus dar tj butu sunku buwe.... Glamuor gal gali priminti sawo problemeles,ir kiek laiko jau bandot,ir kelintas ivf tau cia dar dziaugiuosi del tawes,sekmytes:)