QUOTE(Glamour @ 2013 06 05, 15:09)
Dėl hepatito ir kt. tyrimu, tai kažkaip nesusigaudžiau paprašyti, kad prie to paties ištirtų, kai pirmą kartą buvome. Nebuvome dar galutinai apsisprendę,kad darysime IVF. Bet to mes tądien kažkaip sunkiai susikalbėjome su daktaru. Tai nesukau sau galvos ir pasidarėme tyrimus LT. Dabar paskutinius vaistus atnešė visus, nebesigilinome, kur pigiau. Mums mašina kaip tyčia sugedo, tai ir taip rūpesčių pakanka, o dar užmiestyje gyvename, tai gal geriau nesiblaškyti, kad tik laiku vaistukus kokius reikia susileisti. Dabar dar paaiškėjo, kad Diferelino neprireiks, o leisimės Ovitrell'į, tai kaip suprantu mažiau mums kainuos.
Dėl bendravimo aš nepastebėjau, kad geresnis nei LT būtų. Gal kad aš pati kažkaip pasimetu. Čia jie tik labiau atsipalaidavę atrodo. Man patinka, kad nėra seselės šalia, kai daktaras konsultuoja ir apžiūri. Kažkaip jaukiau.
Mes jau ruošiamės punkcijai. Šįkart jau pasiimsim šaltkrepšį vaistams ir maistui, nes per tokius karščius ir patys vos neišsilydėm
Papildyta:
Man nuo ketvirtadienio 24 val. nieko negalima valgyti, tikiuosi gerti bus galima?
Dėl bendravimo aš nepastebėjau, kad geresnis nei LT būtų. Gal kad aš pati kažkaip pasimetu. Čia jie tik labiau atsipalaidavę atrodo. Man patinka, kad nėra seselės šalia, kai daktaras konsultuoja ir apžiūri. Kažkaip jaukiau.
Mes jau ruošiamės punkcijai. Šįkart jau pasiimsim šaltkrepšį vaistams ir maistui, nes per tokius karščius ir patys vos neišsilydėm
Papildyta:
Man nuo ketvirtadienio 24 val. nieko negalima valgyti, tikiuosi gerti bus galima?
Iki punkcijos minimum 6 val. negalima nei valgyti nei gerti nes darys su narkoze ir skrandis turi buti tuscias Sekmingos pukcijos