Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

Sveikos, mergaitės, 4u.gif
gal jau žinomos mūsų "Big T" lotuliukas.gif vasaros atosgotų datos?
Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2013 05 03, 10:11)
Sveikos, mergaitės,  4u.gif
gal jau žinomos mūsų "Big T"  lotuliukas.gif  vasaros atosgotų datos?
Ačiū!  4u.gif



Liepos pabaiga - rugpjucio pradzia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 05 03, 09:24)
Liepos pabaiga - rugpjucio pradzia wink.gif


Jei tiksliau-nuo vidurio iki vidurio
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 05 03, 09:24)
Liepos pabaiga - rugpjucio pradzia wink.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 03, 13:22)
Jei tiksliau-nuo vidurio iki vidurio

Ačiū, mergaitės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 03, 14:22)
Jei tiksliau-nuo vidurio iki vidurio



Niu taip smile.gif Ta ir norejau pasakyti smile.gif Tik ne taip issireiskiau blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

Reikia trupučiuką jūsų pagalbos. Ar kuri nors iš mamyčių kreipėsi į šią kliniką dėl TESA procedūros? Ar ten reikia kažkaip registruotis, gal galėtumėt kokį specialistą rekomenduoti? Nes mes jiems išsiuntėme laišką į jų emailą, tai grįžo, o per jų puslapį kai parašėme niekas neatsakė... Ar tiesiog rizikuoti ir važiuoti kurį šeštadienį be jokio susitarimo? Ačiū už atsakymus;)
Atsakyti
Labas, uzsiregistruoti butinai reikia, nes siaip nuvaziavus vargu ar priims, nes pacientu labai daug. Paskambinkit i klinika ir viska sutarsit, rasyti sako beprasmiska, nors mes butent uzsiregistravome elektroniniu budu, bet tai buvo pries metus.
Mums dare TESA Treisas, tiksliau urologas Atis Karulis, jis dirba ligonineje, kurioje isikurusi ir Embrions klinika, taigi Treisas bendradariauja su juo. Zodziu as draugavau su Treisu, vyras su Karuliu ax.gif Kai pasiskambinsit i Embrions, viska paaiskins mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Gal kas artimiausiu metu vaziuos i LV? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu Crinono dezute. Jeigu domina, rasykite i az.
Atsakyti
Sveikos merginos,
arteja ir mano susitikimas su Treisu lb pergyvenu ir bijau del kalbos barjiero nes rusu ne bum bum o anglu bijau kad galiu ka nors ne taip suprasti ir panasiai. Gal kam pasirodys ir kad as kvailoka bet kaip jus pradedat poklabi su juo tiesiog pasakojat savo nepastojimo istorija ar parodot atsivestus busiu ivf ir tyrimu israsus, siaip as nesu is tu moteru kurios apie nevaisinguma zino daugiau nei patys daktarai as esu is tu kurios visikai atsiduoda gydytojo valiai aisku paklausiu kas ir kaip bet kad ten diskutuoti tai nelabai tai va d el to lb ir pergyvenu ar pavyks mums vienas kita suprasti.
Atsakyti
Aš pasidariau špargalkę pagrindinių terminų. Sunku buvo susišnekėti, į špargalkę žiūrėti nebuvo kada, bet susišnekėjome. Manau, kad nuo buvusių IVF aptarimo pradėti pokalbį būtų galima, o šiaip jis paklaus ko jam reikės.


Na ką gi o mano geltonkūnis ar tai dar bile koks ten biesas sumažėjo, tai tikiuosi, kad šiam ciklui bus išnykęs jis visai. Sulaukiu mmm ir registruojuosi IVF. Ar yra kuriai T daręs IVF, jei kiaušidėje buvo geltonkūnis? Man T taikys trumpą protokolą.

Gal kuri pasufleruosit, kiek man reikėtų latų su savimi turėti , jei visgi startuosime su IVF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 20 gegužės 2013 - 00:32
Glamour' man buvo geltonkunio cistuke susidariusi ir nepasisalino, tai T ja ispunktavo ir pradejom ta pacia diena stimuliacija, bet pas mane buvo ilga schema. 4u.gif
Atsakyti