QUOTE(simba0220 @ 2013 04 10, 18:45)
Na ziuresime ka jis sakys jei riekes tai kazkkaip reiks bandyti derinti darba ir skraidymus jau apie tai kiek kainuos nebekalbu akd tik butu rezultatas, o sakykit Jums jis leido pvz skraidyti po punkcijos po isodinimo ar po siu proceduru apsistodavote Lietuvoje sakykite jei nepaslaptis kokioje salyje gyvenate mes tai airijoje. ir lb sveikinu Jus kad laukaites mazyliu , sirdi lb tikiu ka d ir man kad a nusisypsos tokia laime.
Tiesa sakykite kokai kalba bendravote su Treisu ar siaip malonus gydytojas.Padetu bet kokia informacija, pastobos, patarimai. Aciu
Tiesa sakykite kokai kalba bendravote su Treisu ar siaip malonus gydytojas.Padetu bet kokia informacija, pastobos, patarimai. Aciu
na gal suderinsi tuos skraidymus pas ji, o kainuos tai manau nemazai, mes net neskaiciavom turejom tam skirtu pinigu ir negalvojom apie tai imdavom su vyru iseigine ryte isskrendam vakare parskrendam , kai buvo punkcija tai gyvenome viezbutyje pacioj Rygoj, nes Lietuvoj butu mum neapsimokeje but, nes ir masina reiktu nuomotis ir toli vaziuot, per isodinima taip pat gyvenom viezbutyje apie 7 dienas(man sodino saldytus). mes gyvename Norvegijoje. vyras kalbejo su daktaru rusu kalba, nes as rusu nemoku, moku siek tiek anglu, bet ir vyrui buvo sudetinga susikalbet kadangi nezino tu terminu, bet siaip susikalbejo. daktaras man labai patiko, tik kad tyliai kalba vyras ausis istempes klausydavo
aisku kad aplankys ir jus tas dziaugsmas, ir man visada atrode kad jau man tai tikrai niekada nepasiseks, bet pasiseke 10 metu laukem ir pavyko. linkiu ir tau labai labai