Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 12 28, 20:22)
o tipo nei viena naujokė nešviesino, nekarpė ND? tik niekas to garsiai nesako  biggrin.gif

Nesviesinau ir nekarpiau. Bet uztat buvo tamsios ir kreivos. Ale tiko gi.

Manau, su laiku reikalavimai kyla ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 12 28, 21:25)
Nesviesinau ir nekarpiau. Bet uztat buvo tamsios ir kreivos. Ale tiko gi.

Manau, su laiku reikalavimai kyla ir tiek.

aš pirštais nerodžiau kas karpė, kas šviesino. Bet tokių buvo.

Bet kaip jau minėjau, man ir pirmam psl. įkelti ND tinka, šviesinti siūliau, kad kitoms įtiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 12 28, 20:27)
aš pirštais nerodžiau kas karpė, kas šviesino. Bet tokių buvo.

Bet kaip jau minėjau, man ir pirmam psl. įkelti ND tinka, šviesinti siūliau, kad kitoms įtiktų  smile.gif

Man irgi tinka. Ir mano skoniui estetiski. Nu jo, tamsus. Lango didesnio reik biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Ka manot?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 12 28, 20:47)

ilgai nekomentavau naujokių nuotraukų, nes joms sunku priimti kritika, bet pasisakysiu , fokuso nematau, petys išdeges, spalvos baisios ypač veidukas, gal nepakliūsių į juodajį sąrašą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 12 28, 20:22)
o tipo nei viena naujokė nešviesino, nekarpė ND? tik niekas to garsiai nesako  biggrin.gif

nežinau, temoje visada buvo akcentuojama, kad PS neturi būti liesti ND. antraip kokia jų prasmė?

jeigu kažkas šviesino ir karpė, tai elgėsi nesąžiningai bigsmile.gif

jei kažkas matė, kad tai daroma, ir nesakė, nu tai irgi.. doh.gif tongue.gif
Atsakyti
patiesinti ar apkirpti tikrai buvo siūloma ir ne kartą smile.gif

pašviesinti aš siūlau, nes nematau tame didelės bėdos. Tiesiog kabinėjamės mes jau per daug. Tikrai nesuprantu to neužskaitymo būtent šių ND. Na truputį tamsoki ir ką.
Juk visa kita gerai atlikta. Ir žiūrisi tvarkingai.

Tiesa, jei kažkas sako, kad per tamsu, reikia ir paaiškinti tuo pačiu kaip ištaisyti klaidą.
Tad turim nuspręst arba kabinėjamės ir paaiškinam kaip ištaisyti, arba užskaitom ND. Antraip niekas ir nebedrįs ND kelti kai nėra nei už nei prieš.

Vat, šiaip nekreipkit dėmesio, senokai neburbėjau, tai va, sugrįžo noras. Ir naujokės prie mano paburbėjimų pripras bigsmile.gif
Papildyta:
Zirziliuk, kas tavo nuotraukoje beveik gerai, tai akutės beveik vietoje. Vs vos žemiau būtų tai super. Visas dėmesys į jas. Galėjo būti. Fokuso trūksta, šiaip matyt ne kokios sąlygos fotografavimo buvo. Ir tas baltas drabužis labai rėkia. Padaryk tokią pat foto, tik vaikutis lai už kėdės pasislepia. Dienos šviesoje, kur arčiau lango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 gruodžio 2012 - 21:53
QUOTE(Yvette @ 2012 12 28, 22:50)
patiesinti ar apkirpti tikrai buvo siūloma ir ne kartą  smile.gif

pašviesinti aš siūlau, nes nematau tame didelės bėdos. Tiesiog kabinėjamės mes jau per daug. Tikrai nesuprantu to neužskaitymo būtent šių ND. Na truputį tamsoki ir ką.
Juk visa kita gerai atlikta. Ir žiūrisi tvarkingai.

Tiesa, jei kažkas sako, kad per tamsu, reikia ir paaiškinti tuo pačiu kaip ištaisyti klaidą.
Tad turim nuspręst arba kabinėjamės ir paaiškinam kaip ištaisyti, arba užskaitom ND. Antraip niekas ir nebedrįs ND kelti kai nėra nei už nei prieš.

Vat, šiaip nekreipkit dėmesio, senokai neburbėjau, tai va, sugrįžo noras. Ir naujokės prie mano paburbėjimų pripras  bigsmile.gif

Man patinka Jusu nuomone drinks_cheers.gif

Dar noriu pasakyti, kad as mokausi siuo metu fotografuoti, valdyti fotoaparata, apie joki PS siuo metu net nesvarstau. Kai ismoksiu fotkint, tada eisiu PS mokintis valdyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 12 28, 20:53)
ilgai nekomentavau naujokių nuotraukų, nes joms sunku priimti kritika, bet pasisakysiu , fokuso nematau, petys išdeges, spalvos baisios ypač veidukas, gal nepakliūsių į juodajį sąrašą g.gif

nepakliusi, ne wink.gif
Jo, pastebejau, kad fokusas pabeges...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 12 28, 22:54)
Dar noriu pasakyti, kad as mokausi siuo metu fotografuoti, valdyti fotoaparata, apie joki PS siuo metu net nesvarstau. Kai ismoksiu fotkint, tada eisiu PS mokintis valdyt  ax.gif

bigsmile.gif patikėk, išmoksi naudotis PS paraleliai besimokydama fotografuoti bigsmile.gif
bet šiaip geras požiūris.
Atsakyti
Sveiki gyvi.... 4u.gif

Kūribingų metų.... mirksiukas.gif 4u.gif

Ohoooo, kiek ND.. bigsmile.gif Nujų visa govada.. thumbup.gif lotuliukas.gif

Gaila, kad Ainoa, neatėjo pasakyt nieko apie foto.. blush2.gif 4u.gif

Mano foto įdėjo į TAVO VAIKAS žurnalą.... blush2.gif Gal, kam ir juokinga tokie pasigyrimai, bet man tai labai širdelę paglostė.. blush2.gif
Atsakyti
Zirziliux-ar tuose kursuose ismoko daugiau nei cia suzinai po visu ND? Gaila pinigu, bet sakau gal kokiu paslapciu isduotu g.gif
Atsakyti