Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 05, 22:35)
Tuomet siūlau parodyti pavyzdį. Tam keliu foto, lauksiu komentarų.
[img]http://farm9.staticflickr.com/8177/8071526094_2dccbf704c.jpg

p.s. jei leisi pridurti, mažai foto kritikai keliat, todėl ir dėmesio bei komentarų jos nesulaukia. Perverskit kelis psl atgal, kiek foto komentarams rasit.

Tikrai buvo prieš bangavimą ax.gif
Kažkaip nedrįstu su savo žiniomis komentuoti, todėl žiūriu ir skaitau daugiau žinančių pastabas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 05, 21:48)
ir dar keistesnis atėjimas ne kur kitur, bet į supermamas klausti patarimo g.gif ...fotografijos pradžiamokslyje apie logo gamybą biggrin.gif kietai lotuliukas.gif

Jo, čia tu taikliai pastebėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 23:59)
Tikrai buvo prieš bangavimą  ax.gif
Kažkaip nedrįstu su savo žiniomis komentuoti, todėl žiūriu ir skaitau daugiau žinančių pastabas smile.gif

Įdomu, kur dabar tu su savo požiūriu, ir aš sekdama tavo požiūriu, nueisim.
Įsivaizduok, visi temoje sėdim ir skaitom.

Mėtau akmenis į tavo daržą ir visų ktių, kurie tik sėdi ir skaito, nes nuotraukų komentavimas tai dalis mokymosi eigos. Tobulėjat n tik fotografuodamos, bet ir komentuodamos, vartydamos kitų darbus.
Atsakyti
Supreme , ich , būtu tikrai įdomu... thumbup.gif gal dar yra norinčių? bigsmile.gif

sbo , šaunuolė.. thumbup.gif patiko? bigsmile.gif

Yvette , matyta foto labai, man irgi rods, kad dėjei.. g.gif labai gražiai šviesa pagauta.. emocija irgi... šilta... ax.gif

Dėl bangų, tai teisingai sakė senės , kad praeis laikas ir pačiai ateis į galvą, kad teisingai kalbėjo, dabar puikiai suprantu, su naujaisiais, atėjo ir suvokimas ir noras, tik padėkot už pastangas, tikrai ačiū, kad vis nenusispjaunat į tas žalias pradinukes, ir vis papešiodamos plunksnas ar kartais atsakydamos per sukastus ir ne per sukąstus dantis, stumtelit geresnio fotografavimo link.. aciuks.gif

Einu žiūrėt Betmeno.. Ot tai, pasikultūrinimas, 6dienio vakarą.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man keistokai skamba bandymas nelabai ką daug tenuraukiant apie fotografiją, dizainą ir fotošopą gaminti įmonės logotipą blink.gif ir dar keistesnis atėjimas ne kur kitur, bet į supermamas klausti patarimo g.gif ...fotografijos pradžiamokslyje apie logo gamybą biggrin.gif kietai lotuliukas.gif o paskui dar piktintis, kad nėra konkrečių patarimų ir nuorodų.

tai, kad as niekur apie gamyba ir nerasiau g.gif tiek kaip padaryti transparent fona g.gif kazkaip per daug isivaizduojat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 06, 00:09)
Supreme , ich , būtu tikrai įdomu...  thumbup.gif  gal dar yra norinčių?  bigsmile.gif

sbo , šaunuolė..  thumbup.gif  patiko?  bigsmile.gif

Yvette , matyta foto labai, man irgi rods, kad dėjei..  g.gif  labai gražiai šviesa pagauta..  emocija irgi... šilta...  ax.gif

Dėl bangų, tai teisingai sakė senės , kad praeis laikas ir pačiai ateis į galvą, kad teisingai kalbėjo, dabar puikiai suprantu, su naujaisiais, atėjo ir suvokimas ir noras, tik padėkot už pastangas, tikrai ačiū, kad vis nenusispjaunat į tas žalias pradinukes, ir vis papešiodamos plunksnas ar kartais atsakydamos per sukastus ir ne per sukąstus dantis, stumtelit geresnio fotografavimo link.. aciuks.gif

Einu žiūrėt Betmeno.. Ot tai, pasikultūrinimas, 6dienio vakarą..  lotuliukas.gif

mmm... gal aš ax.gif bet 100 proc nepasižadu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 05, 23:08)
Įdomu, kur dabar tu su savo požiūriu, ir aš sekdama tavo požiūriu, nueisim.
Įsivaizduok, visi temoje sėdim ir skaitom.

Mėtau akmenis į tavo daržą ir visų ktių, kurie tik sėdi ir skaito, nes nuotraukų komentavimas tai dalis mokymosi eigos. Tobulėjat n tik fotografuodamos, bet ir komentuodamos, vartydamos kitų darbus.

Na aš tik naujokė g.gif Man norėtųsi erdvės daugiau smile.gif
Atsakyti
Na man keistokai skamba bandymas nelabai ką daug tenuraukiant apie fotografiją, dizainą ir fotošopą gaminti įmonės logotipą blink.gif

Tai kad ji neklause apie logotipo gamyba g.gif
Ir be to, nebutina "nuraukti" apie fotografija norint kurti PS'u dizaina (ta pati logo, internetinius psl.) wink.gif

As tai is vis nesuprantu, apie kokius jus projektus kalbat doh.gif
Va pvz, kazkuri organizuojat koliazu projekta, o kas ten ir kaip ten, nieko neaisku. Gal va kuri naujoke greit atliks tobulai savo ND ir nores jungtis, bet nezino nei kas ten vyksta, nei kaip...
O gal cia man vienai neaisku g.gif

Einu atrinkt foto.
Atsakyti
Parsiunčiau Lightroom, bet ir vėl neatidaro RAW, rašo wrong format g.gif Kas galėtų būti?
Atsakyti
Nu dar karta bandom:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 05, 23:14)
mmm... gal aš  ax.gif bet 100 proc nepasižadu  ax.gif

Davai davai, visai įdomu... mirksiukas.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 23:20)
Parsiunčiau Lightroom, bet ir vėl neatidaro RAW, rašo wrong format  g.gif Kas galėtų būti?

o kodėl tu tiesiai į PS nekeli RAW`o? g.gif nebūt paprasčiau nei konvertuot ir td kelt į ps`ą?
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 06, 00:09)
Supreme , ich , būtu tikrai įdomu...  thumbup.gif  gal dar yra norinčių?  bigsmile.gif

sbo , šaunuolė..  thumbup.gif  patiko?  bigsmile.gif

Yvette , matyta foto labai, man irgi rods, kad dėjei..  g.gif  labai gražiai šviesa pagauta..  emocija irgi... šilta...  ax.gif

Einu žiūrėt Betmeno.. Ot tai, pasikultūrinimas, 6dienio vakarą..  lotuliukas.gif

As net nezinau, ar patiko, buvo labai smalsu ir idomu pamatyti, o siaip tikriausiai as mazai zinau ka apie fotografija, tik neseniai pradejau zengti zingsnelius i sia erdve, reikia matyt daugiau skaityt, dometis ne tik kaip fotoaparata suvaldyt, bet ir apie fotografus, fotografijos istorija ir t.t. Bandziau parodoj kiekvienoj nuotraukoj kazka atrasti, izvelgti, ir tuo dziaugiuosi, ir tikrai eisiu dar, jei tik bus proga 4u.gif
Atsakyti