Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O man keista, kad tiek laiko ir energijos išeikvojama naujokių 'atvedimui į protą', tuo tarpu foto reta tikros kritikos ir dėmesio sulaukia ax.gif

Isora - įdomus tas projektas, per kiek laiko žadi įgyvendinti? g.gif
Atsakyti
Supreme , žadu per metus, bet truputi keisiu.. ax.gif surinkt sau gražiausių fotkių albumą pagal punktus visus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 05, 21:56)
Tai , kas tenkintų Tave nebūtinai bus teisinga smile.gif

fotografijoje yra dalis dalykų, kuriuos galima įvertinti gana objektyviai..smile.gif vienas jų - teisinga ekspozicija smile.gif ji yra arba jos nėra. su tenkinimu tai menkai susiję. va apie estetiką jau galima diskutuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 05, 21:59)
Supreme , žadu per metus, bet truputi keisiu..  ax.gif  surinkt sau gražiausių fotkių albumą pagal punktus visus..  blush2.gif

Ką keisi? Galvoju pabandyti ir aš, bet darysiu 12 pasirinktų per 12 mėnesių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 22:14)
Ką keisi? Galvoju pabandyti ir aš, bet darysiu 12 pasirinktų per 12 mėnesių g.gif

Yra ką tam sąraše reik man da išsiverst.. biggrin.gif blush2.gif apie 12 ir aš galvojau, bet manau reik išsijudint ir gal tas 24 išeitu, bet va, geriau gi kokybė nei kiekybė... tas irgi balamutina.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 05, 21:56)
Tai , kas tenkintų Tave nebūtinai bus teisinga smile.gif

lotuliukas.gif apie tenkinimą ne fotografijos temoj reiktų kalbėt

jau Say atrašė, teisinga ekspozicija yra teisinga ir taškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 05, 22:16)
Yra ką tam sąraše reik man da išsiverst..  biggrin.gif  blush2.gif  apie 12 ir aš galvojau, bet manau reik išsijudint ir gal tas 24  išeitu, bet va, geriau gi kokybė nei kiekybė... tas irgi balamutina..  ax.gif

Galvoju apie 12 su slapta viltimi 24 biggrin.gif Bet į darbą išeisiu doh.gif Gal dar kas jungsis, bus smagiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 05, 22:04)
fotografijoje yra dalis dalykų, kuriuos galima įvertinti gana objektyviai..smile.gif vienas jų - teisinga ekspozicija smile.gif ji yra arba jos nėra. su tenkinimu tai menkai susiję. va apie estetiką jau galima diskutuoti.  smile.gif

QUOTE(gotte @ 2013 01 05, 22:29)
lotuliukas.gif apie tenkinimą ne fotografijos temoj reiktų kalbėt

jau Say atrašė, teisinga ekspozicija yra teisinga ir taškas biggrin.gif

Perskaičiau, patikėjau. Išmoksiu ir suvoksiu smile.gif
Atsakyti
Isora, fainas projektas visai bigsmile.gif gal ir nieko butu g.gif
pernai Jole atsimenu irgi kazka panasaus turejo, buvo FB, bet neberandu doh.gif irgi labai idomus, panasus buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 22:58)
O man keista, kad tiek laiko ir energijos išeikvojama naujokių 'atvedimui į protą', tuo tarpu foto reta tikros kritikos ir dėmesio sulaukia  ax.gif

Tuomet siūlau parodyti pavyzdį. Tam keliu foto, lauksiu komentarų.
user posted image

p.s. jei leisi pridurti, mažai foto kritikai keliat, todėl ir dėmesio bei komentarų jos nesulaukia. Perverskit kelis psl atgal, kiek foto komentarams rasit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 sausio 2013 - 22:44
QUOTE(gotte @ 2013 01 05, 22:29)
:

Gotte, viskas super su Tavo foto, tikrai. Tiesa pagalvojau, kad jūsiškiam labe kaip ir mano kaime mėgstama ruda spalva biggrin.gif Aš visad gaunu rudas lotuliukas.gif
Dar kart ačiū/

Tema atgijus biggrin.gif Bet galvoju nesiplėsiu, bangomis šitie pasirodymai.
Naujokės nenusiminkit, turėtų praeit, daugumai praeina, kam neprarina - išeina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 05 sausio 2013 - 23:08
O as siandien buvau cia vienos merginos rekomenduotoje parodoje Prospekto galerijoje ax.gif Dedu sau pliusiuka, kad aplankiau, paziurejau, pasikulturinau ax.gif
Atsakyti