O man keista, kad tiek laiko ir energijos išeikvojama naujokių 'atvedimui į protą', tuo tarpu foto reta tikros kritikos ir dėmesio sulaukia
Isora - įdomus tas projektas, per kiek laiko žadi įgyvendinti?
Supreme , žadu per metus, bet truputi keisiu.. surinkt sau gražiausių fotkių albumą pagal punktus visus..
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 05, 21:56)
Tai , kas tenkintų Tave nebūtinai bus teisinga
fotografijoje yra dalis dalykų, kuriuos galima įvertinti gana objektyviai.. vienas jų - teisinga ekspozicija ji yra arba jos nėra. su tenkinimu tai menkai susiję. va apie estetiką jau galima diskutuoti.
QUOTE(isora @ 2013 01 05, 21:59)
Supreme , žadu per metus, bet truputi keisiu.. surinkt sau gražiausių fotkių albumą pagal punktus visus..
Ką keisi? Galvoju pabandyti ir aš, bet darysiu 12 pasirinktų per 12 mėnesių
QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 22:14)
Ką keisi? Galvoju pabandyti ir aš, bet darysiu 12 pasirinktų per 12 mėnesių
Yra ką tam sąraše reik man da išsiverst.. apie 12 ir aš galvojau, bet manau reik išsijudint ir gal tas 24 išeitu, bet va, geriau gi kokybė nei kiekybė... tas irgi balamutina..
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 05, 21:56)
Tai , kas tenkintų Tave nebūtinai bus teisinga
apie tenkinimą ne fotografijos temoj reiktų kalbėt
jau Say atrašė, teisinga ekspozicija yra teisinga ir taškas
QUOTE(isora @ 2013 01 05, 22:16)
Yra ką tam sąraše reik man da išsiverst.. apie 12 ir aš galvojau, bet manau reik išsijudint ir gal tas 24 išeitu, bet va, geriau gi kokybė nei kiekybė... tas irgi balamutina..
Galvoju apie 12 su slapta viltimi 24 Bet į darbą išeisiu Gal dar kas jungsis, bus smagiau
QUOTE(sayonara @ 2013 01 05, 22:04)
fotografijoje yra dalis dalykų, kuriuos galima įvertinti gana objektyviai.. vienas jų - teisinga ekspozicija ji yra arba jos nėra. su tenkinimu tai menkai susiję. va apie estetiką jau galima diskutuoti.
QUOTE(gotte @ 2013 01 05, 22:29)
apie tenkinimą ne fotografijos temoj reiktų kalbėt
Perskaičiau, patikėjau. Išmoksiu ir suvoksiu
Isora, fainas projektas visai gal ir nieko butu
pernai Jole atsimenu irgi kazka panasaus turejo, buvo FB, bet neberandu irgi labai idomus, panasus buvo
pernai Jole atsimenu irgi kazka panasaus turejo, buvo FB, bet neberandu irgi labai idomus, panasus buvo
QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 22:58)
O man keista, kad tiek laiko ir energijos išeikvojama naujokių 'atvedimui į protą', tuo tarpu foto reta tikros kritikos ir dėmesio sulaukia
Tuomet siūlau parodyti pavyzdį. Tam keliu foto, lauksiu komentarų.
p.s. jei leisi pridurti, mažai foto kritikai keliat, todėl ir dėmesio bei komentarų jos nesulaukia. Perverskit kelis psl atgal, kiek foto komentarams rasit.
QUOTE(gotte @ 2013 01 05, 22:29)
:
Gotte, viskas super su Tavo foto, tikrai. Tiesa pagalvojau, kad jūsiškiam labe kaip ir mano kaime mėgstama ruda spalva Aš visad gaunu rudas
Dar kart ačiū/
Tema atgijus Bet galvoju nesiplėsiu, bangomis šitie pasirodymai.
Naujokės nenusiminkit, turėtų praeit, daugumai praeina, kam neprarina - išeina
O as siandien buvau cia vienos merginos rekomenduotoje parodoje Prospekto galerijoje Dedu sau pliusiuka, kad aplankiau, paziurejau, pasikulturinau