Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2013 01 05, 18:19)
Magamute,

PhotograFy, vadinkis jei tik nori, kiek tik nori ir kur tik nori... Nieks nedraudžia, kaip ir pliku skirmantu vaikštinėt ar žaliais plaukai, laisva šalis.... Bet, tada nors nerodyk neišmanymo... Manau, kad visi photograFy, turi žinot, kaip potierius mokėt, kas yra WB, f, ISO, išlaikymas, RAW ir pan. Juk, pradėjęs eit į pirmą klasę, pradinukas, daktaru būt negali, tiesa?

Antra... Na, tokie išsireiškimai " prašyčiau su pvz", man tai taip reikalaujančiai skamba.... Bet va ir tai kantrios, mėto nuorodas...

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 sausio 2013 - 17:35
QUOTE(isora @ 2013 01 05, 17:19)
Bet, ot skaitau ir už save gėda, kad pati kažkada tokį jermidelį kėliau, nu iš šono, atrodo db tai....  doh.gif

Aj parėkausiu ir aš biški, plaučius pravėdint reik....

Magamute,

PhotograFy, vadinkis jei tik nori, kiek tik nori ir kur tik nori... Nieks nedraudžia, kaip ir pliku skirmantu vaikštinėt ar žaliais plaukai, laisva šalis.... Bet, tada nors nerodyk neišmanymo... Manau, kad visi photograFy, turi žinot, kaip potierius mokėt, kas yra WB, f, ISO, išlaikymas, RAW ir pan. Juk, pradėjęs eit į pirmą klasę, pradinukas, daktaru būt negali, tiesa?

Antra... Na, tokie išsireiškimai " prašyčiau su pvz", man tai taip reikalaujančiai skamba.... Bet va ir tai kantrios, mėto nuorodas...

g.gif cia man?

o tai mano namu darbai niekam neidomus g.gif ar cia dar neatejo tos, kurios sprendzia geri jie ar blogi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 05 sausio 2013 - 17:42
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 05, 17:20)
Tai jūs ND pirma atsiskaitykit - mažiau klausimų kils  mirksiukas.gif
paskui foto prisistatymui įkelkit. Pasakysim klaidas. Dalyvaukit konkursėliuose. Plėskit akiratį - t.y. domėkitės kitų fotografų darbais. Pradėkit nuo elementarių dalykų, o ne nuo aukštojo pilotažo. Tada bent jau klausimus suformuluoti bus lengviau  biggrin.gif
Matot, kiek atsirado padedančių, kai klausimas buvo rišliai suformuluotas?  biggrin.gif

Butinai atsiskaitysiu nd.
Man sar nekilo daug klausimu arba kol kas rasdavau atsakymus. Bet kai kils,manau,pavyka suformuluoti laugh.gif
As tik parasiau pastebejimus,kad kol kas i visus klausimus, net ir ne i naujokiu,nebudavo konkretaus atsakymo.

QUOTE(chiquitka @ 2013 01 05, 17:26)
*Nespresk apie visus pagal save  mirksiukas.gif
**jokiu frontu cia nera, tik laikas nuo laiko atsiranda nauju zmoniu, kurie vietoj to kad isilieti draugiskai i kolektyva (ka ramiausiai daro daugelis) ima reikalauti sau demesio ir bando cia kazka irodinet (be pasisekimo, tarp kita ko mirksiukas.gif )
***saunus nusiteikimas  doh.gif

Nesprendziu.

Nu bet naturalu,kad diskusija vyksta. Ar cia tik forumas balionus perduot? Nemanau. Ir siaip nera cia jokiu piktu keslu ar specialaus konfrontavimo wink.gif diskusija ir tiek.

Nesupratau del nusiteikimo. Ar galiu vaikus pamaitint? Galiu blynu iskept? Kas ka nori, tas ta iskaito. Cia nebuvo jokios minties tarp eiluciu. wink.gif
Atsakyti
ojei kokios diskusijos arsios vyksta....
As gal nesikisiu. Turiu tvirta nuomone siuo klausimu , kuri susidariusi labai senai, ir matau , kad per metus laiko niekas nepasikeite sitam skyreli smile.gif Smagu smile.gif
Atsakyti

Didžiuojuosi tomis, kurios dar neseniai kėlė šaršalą, o šiandien pačios atsišaudo biggrin.gif juk sakiau, kad ateis diena, kai... wink.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 15:01)
tai vat, kursus as lankiau, net dvejus, pas du skirtingus fotografus. bet daugiau, giliau niekas nebemokina! todel ir atejau cia!

šitas sakinys mane užmušė biggrin.gif tikrai TIKRAI būtent toks buvo priežastinis ryšys?? biggrin.gif tikiesi, kad Supermamų Kudkudakijos Respublikoje rasi to, ko ieškai? wink.gif

Klausai. Merginos jau viską paaiškino, o aš tik pridursiu, kad čia Tau niekas nieko neprivalo. Nori - lik, mokytis, kelk skandalus, priekaištauk arba nurimk. Nenori - yra kitų forumų, kur niekas išvis nesicackina, siunčia pas Pocėjų iš karto.

Pirmi namų darbai buvo puikūs. Antri jau nebe tokie. Užskaityt iš principo galima, bet patarčiau pakartot.

QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 15:10)
Čia ne mokykla. Čia kas turi laiko ir nuotaikos, geranoriškai, be prievolės padeda/pataria/pamoko. O jei manai, kad čia pasakys, kaip su PS dirbti, tai ką aš žinau. Visos čia savamokslės, pačios gilinosi, ieškojo ir mokėsi. Ko nesuprato, klausė, prašė pagalbos.
O loja tik šunys prie būdos  mirksiukas.gif 
Mes patys parenkame intonaciją skaitydami kitų postus g.gif
Aš karts nuo karto pagalvoju, ir kaip tos senės tiek metų ištveria čia  g.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Tai fotografuok, kas neleidžia smile.gif ar mes apie ta patį šnekam, a?

thumbup.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 16:20)
visisška netiesa.
Tai ko jūs norit, kad mes dbr visos pultumėm ieškoti straipsnių/blogų/etc., kuriuos metai atgal skaitėm, kad jums "padėtumėm"? Ar įsivaizduojat, akd visas nuorodas konspektuojamės? smile.gif
che che, bet kaip juokinga ištikrųjų, nes ne taip ir senai ir pati burbėjau  lotuliukas.gif  doh.gif  turbūt kitokių naujokų ir nebus niekad smile.gif visi per tą praeina smile.gif

Xixixi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 05, 16:49)
Nesprendziu.
Nu bet naturalu,kad diskusija vyksta. Ar cia tik forumas balionus perduot? Nemanau. Ir siaip nera cia jokiu piktu keslu ar specialaus konfrontavimo wink.gif diskusija ir tiek.
Nesupratau del nusiteikimo. Ar galiu vaikus pamaitint? Galiu blynu iskept? Kas ka nori, tas ta iskaito. Cia nebuvo jokios minties tarp eiluciu. wink.gif

Diskusija naturalu, bet ilgeliau cia pasedejus imi pastebet kad tam tikras nedidelis procentas naujai atejusiu ateina nusiteikusios reikalaut ziniu ir kazko tikedamosios is kitu, o ne ramiai bendraut ir kartu su kitom judeti i preki. mirksiukas.gif
Blynai ir vaikai ne prie ko, tik pasirode, kad nusiteikimas yra kad, aha, as butinai jus patikrinsiu, ar atsakysit man i klausima, ir neduok dieve ne... Man toks nusiteikimas nesuprantamas, bet gal netaip traktavau. Visiems pasitaiko smile.gif
Atsakyti
As pasipesiojimus tik permeciau, neturiu laiko gilintis, nes speju, kad viskas is naujo su naujom naujokem doh.gif

QUOTE(isora @ 2013 01 05, 14:52)
Ainoa , pagaliau.... karsta.gif  blush2.gif  aišku išsipildys... Nėr kalbų..  mirksiukas.gif  wub.gif

dėl projektuko, tai aš paskaitinėjau vieną įdėja šiandien, ir užkabino visai...  bigsmile.gif  Florabella visai gerą mintį pateikė..  blush2.gif Pradėjau ir savo sąrašiuką sudarinėt..

thumbup.gif
papasakok kas per projektukas? as irgi vis mastau kaip galeciau pabust is ziemos miego, nes nu niekaip neissikrutinu. Auto nenoriu blink.gif
Atsakyti
Aj, bergždžias reikalas.. irnesakyk.gif

Ainoa , na atradau šnd projektuko24 įdėją.. ax.gif Pvz susidarai savo planą, ir fotkini sakykim per metus laiko.. blush2.gif ČIA Aš irgi užkirmyjus, kaip meška.. žiemos miegas... bet žinau,kad tas labai blogai, bent jau tokiai žaliai kaip aš...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 05 sausio 2013 - 18:19
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 05, 19:05)
As pasipesiojimus tik permeciau, neturiu laiko gilintis, nes speju, kad viskas is naujo su naujom naujokem  doh.gif
thumbup.gif
papasakok kas per projektukas? as irgi vis mastau kaip galeciau pabust is ziemos miego, nes nu niekaip neissikrutinu. Auto nenoriu  blink.gif

matyt sis? g.gif
Ever start & NOT finish a 365 project (like me)? That's why I created "Project 24" (Creative Photography Challenge list)... You choose what and when you complete the themes.... Anyone up for a new list? Feel free to continue with this one too! (and please share)! smile.gif
http://www.florabell...project-24.html
Atsakyti
kas negerai namu darbuose? kad zinociau kur klydau.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 18:18)
kas negerai namu darbuose? kad zinociau kur klydau.

Tuoj. Išlipsiu iš vonios ir parašysiu smile.gif
Atsakyti