Sveiki,
Jau sveikos nepavartosi, ziuriu ir vyriskiu padave. nu smagiau. tai prisistatyk tinsley !
Gitusia, neuzskaitau. atlik 1ND originaliau
Istikro nesmagu net ir pasirodyti cia,nes vis tusciom ateinu. reik taisytis, bet uzsistagarejau konkreciai
QUOTE(lunameja @ 2013 01 05, 17:03)
Sveiki,
Jau sveikos nepavartosi, ziuriu ir vyriskiu padave. nu smagiau. tai prisistatyk tinsley !
Prisistatau - fotografuoju 3 metus jau. Pakeičiau religija [iš Canon į Nikon], jau anksčiau minėjau kad labiausiai domiuosi naktine fotografija, ilgu išlaikymu [diena taip pat], peizažai, foto manipuliacijos domina taip pat.
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 15:53)
Mano antras namu darbas
f 1.4 / f5 / f11
f 1.4 / f5 / f11
Kiek šviesiau norėtūsi, bet užskaitau
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 05, 16:13)
Kiek šviesiau norėtūsi, bet užskaitau
tamsokoka kambaryje siuo metu
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 15:01)
o tu gimei mokedama viska?
Papildyta:
tai vat, kursus as lankiau, net dvejus, pas du skirtingus fotografus. bet daugiau, giliau niekas nebemokina! todel ir atejau cia! ir atejau antra karta, nes praeina karta lygiai taip pat, visi moka aploti, kad nelabai ir noris cia lankytis. ateini pagalbos, bet gauna pasiulyma google, arba youtube. pati siuos dalykus. nemiegojus as jau ne vienerius metelius. ir nesinori svaistyti laiko, skaityti forumus su off topikais, kol atrandi nors viena reikalinga dalyka, as tikrai neturiu blevyzgom laiko. atejau pagalbos, patarimu ir t.t. bet....
Papildyta:
tai vat, kursus as lankiau, net dvejus, pas du skirtingus fotografus. bet daugiau, giliau niekas nebemokina! todel ir atejau cia! ir atejau antra karta, nes praeina karta lygiai taip pat, visi moka aploti, kad nelabai ir noris cia lankytis. ateini pagalbos, bet gauna pasiulyma google, arba youtube. pati siuos dalykus. nemiegojus as jau ne vienerius metelius. ir nesinori svaistyti laiko, skaityti forumus su off topikais, kol atrandi nors viena reikalinga dalyka, as tikrai neturiu blevyzgom laiko. atejau pagalbos, patarimu ir t.t. bet....
Siaip as cia dar labai trumpai tesilqlankau. Bet pastebejau,kad ir cia patarimu mazai kas duoda. Kas paklausia konkreciai kaip kazka padaryti,tai atsakymas buna arba pati pasieskok,arba pastumdyk levelius ar pns.,arba youtubej. Bet niekas konkreciai nepasidalina ka ir kaip siek tiek pataiso. Savo braizo ypatumus nenori atskleisti. Ir cia velgi konkurencija. Taip kad kol tame forume vyksta susirasinejimai,geriau tiesiai i youtube kreiptis. Gausi ta pato atsakyma ir nereikia uzsipulti naujokiu,kad jos tingi, neiesko ir t.t.
Kiek kas klause patarimu,nei viena neidejote konkreciu nuorodu,kur butu galima paziureti pamoku tam tikru konkreciu klausimu. Ir jei butumet siek tiek draugiskesnes, kadangi daug pacios praleidote laiko prie paieskos,tai bent nuoroda pasidalintumet. O dabar rodos tartum kerstas: as sedejau ir ieskojau, tai dabar ir jus ieskokites oj dabar gausiu nakackes atgal,ane?
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 05, 16:14)
Siaip as cia dar labai trumpai tesilqlankau. Bet pastebejau,kad ir cia patarimu mazai kas duoda. Kas paklausia konkreciai kaip kazka padaryti,tai atsakymas buna arba pati pasieskok,arba pastumdyk levelius ar pns.,arba youtubej. Bet niekas konkreciai nepasidalina ka ir kaip siek tiek pataiso. Savo braizo ypatumus nenori atskleisti. Ir cia velgi konkurencija. Taip kad kol tame forume vyksta susirasinejimai,geriau tiesiai i youtube kreiptis. Gausi ta pato atsakyma ir nereikia uzsipulti naujokiu,kad jos tingi, neiesko ir t.t.
Kiek kas klause patarimu,nei viena neidejote konkreciu nuorodu,kur butu galima paziureti pamoku tam tikru konkreciu klausimu. Ir jei butumet siek tiek draugiskesnes, kadangi daug pacios praleidote laiko prie paieskos,tai bent nuoroda pasidalintumet. O dabar rodos tartum kerstas: as sedejau ir ieskojau, tai dabar ir jus ieskokites oj dabar gausiu nakackes atgal,ane?
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 05, 16:14)
visisška netiesa.
Tai ko jūs norit, kad mes dbr visos pultumėm ieškoti straipsnių/blogų/etc., kuriuos metai atgal skaitėm, kad jums "padėtumėm"? Ar įsivaizduojat, akd visas nuorodas konspektuojamės?
che che, bet kaip juokinga ištikrųjų, nes ne taip ir senai ir pati burbėjau turbūt kitokių naujokų ir nebus niekad visi per tą praeina
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 06:35)
pvz sita. nu ji man gelsva, bet kaip ja padaryti tinkama as nemoku
geriau taip nurodysiu http://www.facebook....2...e=3
geriau taip nurodysiu http://www.facebook....2...e=3
Labai miela nėštukė ten pas tave Graži moteris
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 08:42)
vat as irgi neturiu tiek laiko, kad knistis po intika ieskodama nezinia ko
mieloji, jau ko ko, bet laiko tikrai reiks nemažai, jei tikrai nori išmokti šio meno Ir tie pasiteisinimai, kad neturi, negali ir t.t., tai čia atmazkės tik prieš save pačią juk. Laiko tikrai reiks, ir daug daug praktikos. Jei domiesi konkrečiais klausimais, tarkim, kaip paredaguoti fotkės išdegusią vietą (aš, beje, irgi to nemoku,reiktų pasimokyti), pabandai paieškoti info, nu nesunku juk pagooglinti ar pajutūbinti, na ir jei nerandi arba randi, skaitai, žiūri ir vis tiek kažkuri vieta lieka neaiški, tada klausk čia konkrečiai, kas neaišku. O taip va kad atėjai ir sakai - nieko nemoku niekas neaišku, pamokykit visko, tai nu taip nebus juk Konkrečiai reikia klaust... Niekas čia nesurašys traktato apie fotošopą ar kompoziciją ar pan. Tam ištisos knygos rašomos. Aišku, būtų faina, jei tema būtų labiau orientuota į pradmenis, kantriai viskas būtų aiškinama žingsnelis po žingsnelio. BET.. niekas nieko niekam čia neprivalo Plius, visada galima sukurti naują temą ir įvesti joje savo taisykles
p.s. aš irgi esu naujokė, jeigu ką Tik tiek, kad ND jau atsiskaičiau.
Kaip smagu uzsukti ir vel sarsalyne pamatyt Smaikstuooles mergaites ateina vis....
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 05, 16:25)
Labai miela nėštukė ten pas tave Graži moteris
mieloji, jau ko ko, bet laiko tikrai reiks nemažai, jei tikrai nori išmokti šio meno Ir tie pasiteisinimai, kad neturi, negali ir t.t., tai čia atmazkės tik prieš save pačią juk. Laiko tikrai reiks, ir daug daug praktikos. Jei tarkim domiesi konkrečiais klausimais, kaip tarkim paredaguoti fotkės išdegusią vietą (aš, beje, irgi to nemoku,reiktų pasimokyti), pabandai paiškoti info, nu nesunku juk pagooglinti ar pajutūbinti, na ir jei nerandi arba randi, skaitai, žiūri ir vis tiek kažkuri vieta lieka neaiški, tada klausk čia konkrečiai, kas neaišku. O taip va kad atėjai ir sakai - nieko nemoku niekas neaišku, pamokykit visko, tai nu taip nebus juk Konkrečiai reikia klaust... Niekas čia nesurašys traktato apie fotošopą ar kompoziciją ar pan. Tam ištisos knygos rašomos.
mieloji, jau ko ko, bet laiko tikrai reiks nemažai, jei tikrai nori išmokti šio meno Ir tie pasiteisinimai, kad neturi, negali ir t.t., tai čia atmazkės tik prieš save pačią juk. Laiko tikrai reiks, ir daug daug praktikos. Jei tarkim domiesi konkrečiais klausimais, kaip tarkim paredaguoti fotkės išdegusią vietą (aš, beje, irgi to nemoku,reiktų pasimokyti), pabandai paiškoti info, nu nesunku juk pagooglinti ar pajutūbinti, na ir jei nerandi arba randi, skaitai, žiūri ir vis tiek kažkuri vieta lieka neaiški, tada klausk čia konkrečiai, kas neaišku. O taip va kad atėjai ir sakai - nieko nemoku niekas neaišku, pamokykit visko, tai nu taip nebus juk Konkrečiai reikia klaust... Niekas čia nesurašys traktato apie fotošopą ar kompoziciją ar pan. Tam ištisos knygos rašomos.
niu gerai, o kaip ieskoti? nes pvz kai ieskojau kaip padaryti fona bespalvi (cia mano issireiskimas, o kol as radau kaip jis tikai vadinasi), arba kaip iskirpti objekta is foto ir uzdeti kitur, tai niekur normaliai ir nera paaiskinta. arba nesigauna pagal rodoma, tai niekas nepaakina gi toj youtubej
atmazkiu as neieskau, tik ieskau lengvesniu keliu. jei kazkas ta kelia praejo, tai gal bent as nuo pusiaukeles galiu pradeti eiti
QUOTE(S.B.M. @ 2013 01 05, 16:25)
Kaip smagu uzsukti ir vel sarsalyne pamatyt Smaikstuooles mergaites ateina vis....
man smagu, kad pralinksminau
QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 07:15)
O, ačiū, kad mane pastebėjai, malonu na jo, truputį padegusi, nes ten saulės šviesa netolygiai švietė, vienos vietos tamsesnės, kitos šviesesnės, tai gali būt, kad truputį peršviesinau.
Gal kas norit priimt iššūkį ir parodyt, kaip būtų geriau paredaguot?
QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 16:20)
visisška netiesa.
Tai ko jūs norit, kad mes dbr visos pultumėm ieškoti straipsnių/blogų/etc., kuriuos metai atgal skaitėm, kad jums "padėtumėm"? Ar įsivaizduojat, akd visas nuorodas konspektuojamės?
che che, bet kaip juokinga ištikrųjų, nes ne taip ir senai ir pati burbėjau turbūt kitokių naujokų ir nebus niekad visi per tą praeina
o kokiam tikslui sitas forumas sukurtas?
manau, kad gera nuoroda verta issisaugoti