Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 14:57)
o tu gimei mokedama viska?

gimiau galinti viską išmokti smile.gif svarbiausia neskubėti. Viskas savo laiku ax.gif
Neinu dirbti į restoraną, nors vyras ir sako, kad puikiai gaminu mirksiukas.gif Bet kotlekų gamyba kažin ar sužavėtų kokį Stiklių restorano lankytoją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 05 sausio 2013 - 15:11
QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 15:03)
gimiau galinti viską išmokti smile.gif svarbiausia neskubėti. Viskas savo laiku ax.gif
Neinu dirbti į restoraną, nors vyras ir sako, kad puikiai gaminu  mirksiukas.gif

o kaip tobuleti nefotografuojant? g.gif
Atsakyti
Gitusia nerodo tavo foto, na bent jau man.

Mangute nesibark, geriau mars namu darbus atlikti smile.gif
Siaip mazam miesteli, kur yra nedaug fotografu komercininku tokiu, ypac kurie turi studijas ar ka panasaus, neprisiprasysi,kad pamokytu kad ir uz pinigus, nes nei vienas nenori konkurento smile.gif ta zinau ir as, susiduriau pati su tuom savo miesteli, o gaila labai is tikro.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 15:01)
tai vat, kursus as lankiau, net dvejus, pas du skirtingus fotografus. bet daugiau, giliau niekas nebemokina! todel ir atejau cia! ir atejau antra karta, nes praeina karta lygiai taip pat, visi moka aploti, kad nelabai ir noris cia lankytis. ateini pagalbos, bet gauna pasiulyma google, arba youtube. pati siuos dalykus. nemiegojus as jau ne vienerius metelius. ir nesinori svaistyti laiko, skaityti forumus su off topikais, kol atrandi nors viena reikalinga dalyka, as tikrai neturiu blevyzgom laiko. atejau pagalbos, patarimu ir t.t. bet....

Čia ne mokykla. Čia kas turi laiko ir nuotaikos, geranoriškai, be prievolės padeda/pataria/pamoko. O jei manai, kad čia pasakys, kaip su PS dirbti, tai ką aš žinau. Visos čia savamokslės, pačios gilinosi, ieškojo ir mokėsi. Ko nesuprato, klausė, prašė pagalbos.
O loja tik šunys prie būdos mirksiukas.gif
Mes patys parenkame intonaciją skaitydami kitų postus g.gif

Aš karts nuo karto pagalvoju, ir kaip tos senės tiek metų ištveria čia g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 15:05)
o kaip tobuleti nefotografuojant?  g.gif

Tai fotografuok, kas neleidžia smile.gif ar mes apie ta patį šnekam, a?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 15:08)
Čia ne mokykla. Čia kas turi laiko ir nuotaikos, geranoriškai, be prievolės padeda/pataria/pamoko. O jei manai, kad čia pasakys, kaip su PS dirbti, tai ką aš žinau. Visos čia savamokslės, pačios gilinosi, ieškojo ir mokėsi. Ko nesuprato, klausė, prašė pagalbos.
O loja tik šunys prie būdos  mirksiukas.gif 
Mes patys parenkame intonaciją skaitydami kitų postus g.gif
Aš karts nuo karto pagalvoju, ir kaip tos senės tiek metų ištveria čia  g.gif  biggrin.gif

tai naujokem cia sunku, nes matai cia ateiti reikia viska mokant. nesuprantu as jusu.. jei nenorit nauju, uzsiblokuokit. man is tikro pikta, ir piktai rasau, nes kur paklausi, ten negausi. visi mandrus pasiusti kitur.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 05, 15:06)
Gitusia nerodo tavo foto, na bent jau man.

Gaila, patikrinau, man rodo... Kėliau kaip nurodyta...
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 15:11)
tai naujokem cia sunku, nes matai cia ateiti reikia viska mokant.  nesuprantu as jusu.. jei nenorit nauju, uzsiblokuokit. man is tikro pikta, ir piktai rasau, nes kur paklausi, ten negausi. visi mandrus pasiusti kitur.

Aš pati čia naujokė, jei ką g.gif Dar nė metų nėra, kaip čia atėjau.
Kodėl viską mokant? Ne, toli gražu. Bet reikia norėti tobulėti pačiam, pačiam, savo jėgom to siekti, o ne laukti kol viską padės ant lėkštutės kažkas, nes to nebus schmoll.gif
Įvesk i google pvz. PS pamokos, nustebsi kiek naudingų dalykų rasi.
O burbėti čia, laiko tai žiūriu negaila ir netrūksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 15:06)
kaip tau sekasi fotkinti? parodyk, ka nors, ar pasistumejai? smile.gif

Man tai juodas nefotkinimo periodas, jau pacia nervuoja  cool.gif  nu tiesiog tyngiu. Pagalvoju ka noreciau/galeciau ir tuo baigiasi  biggrin.gif  reikia kazkaip issijudint  rolleyes.gif  gal tikrai koki projektuka pabandyt, teks tada prisiversti, nori nenori  g.gif

Man irgi taip pat... sad.gif

QUOTE(isora @ 2013 01 05, 15:52)
Labu..... mirksiukas.gif

Ainoa , pagaliau.... karsta.gif  blush2.gif  aišku išsipildys... Nėr kalbų..  mirksiukas.gif  wub.gif

dėl projektuko, tai aš paskaitinėjau vieną įdėja šiandien, ir užkabino visai...  bigsmile.gif  Florabella visai gerą mintį pateikė..  blush2.gif Pradėjau ir savo sąrašiuką sudarinėt..

Ačiū. Vėl širdis suspurdo grožį pamačius bigsmile.gif o kas per idėja?

Mangute, tas ieškojimo kelias - kaip teisingai reikia apdirbti nuotrauką yra iš tikrųjų ilgas. Todėl taip paprastai tau pirštu niekas ir neparodys. O galbūt kai kas ir nežino (juk ne visos ir žino, tam ir susirinkom mokytis). Jei naudojiesi torentais - parsisiusk kokį creative live seminara ta tema. Pati va pusdieni sugaišau ir labai nedaug naujo sužinojau. O sužinau visko po truputi. Pati. Jei negerai, merginos pasako. Sėkmės.
Papildyta:
Ir dar apie paieškas - pačios nustebsit, kiek daug sužinosit, jei išmoskit naudotis paieškomis, torentais youtubemis ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 05, 15:13)
Gaila, patikrinau, man rodo... Kėliau kaip nurodyta...

Man tai rodo. Bet tie markeriai schmoll.gif neužskaitau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
užsiregistravau ir aš koliažų žaidimui ax.gif
bet gal kuri galit išsamiau papasakoti apie jį blush2.gif jaučiuosi visiška blondinė doh.gif
O gal kur yra apie jį partašyta, tik aš praleidau? g.gif
Būsiu labai dėkinga 4u.gif

Gitusia neužskaitau schmoll.gif neįdomus objektas, reiktų daugiau paieškoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 05 sausio 2013 - 15:26
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 14:42)
vat as irgi neturiu tiek laiko, kad knistis po intika ieskodama nezinia ko (pamiegoti irgi noris  biggrin.gif ). siaip as esu is Taurages. cia tokiu pamoku gal ir butu. va lankiau kursus pas Romualva Vaitku. bet jis nebenori man daugiau padeti, nes turbut konkurencija jaucia ar ka. nes kiek esu prasius, tai jis vis laiko nesuranda  g.gif o daugiau i ka kreiptis tai ner kur, nes nei vienas nenori nieko aiskint  g.gif

lightrooma tuoj parsisiusiu  blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif nepaliauji stebinti

bet mokymasis pačiam atneša didžiausią naudą...be to kaip jau buvo rašyta - pilna mokomosios medžiagos torentuose - parsisiųsk ir nereikės niekur nieko ieškoti...pasileisi filmuką ir bus tas pats, kas samdytas mokytojas tau aiškintų..

aš galiu apie save parašyti - fotkinau ir fotkinu laaabai daug ir domiuosi tikrai nemažai... IR pačioje pradžioje kai neraukiau absoliučiai nieko apie fotošopą, būdavo žinok kad ir po 4-5 valandas praleisdavau prie youtube, ieškodama tarkim, kaip tvarkyti veido odą...atsidarai fotkę savo kompe ir bandai atkartoti, ten, kur tenkindavo rezultatas - išsisaugodavai filmuką bookmarksuose...kartais būdavo ir taip, kad tos valandos praleistos vos ne veltui nueidavo, nes nelabai kas man paaiškėdavo...kartais būdavo labai naudinga ir greit išmokdavau naujų dalykų.

užtai man labai labai keista, kaip taip galima sakyt-neturiu laiko... kai kažko labai nori, visada randi laiko...vadinasi nelabai ir nori mirksiukas.gif

saldžių sapnų žooo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 05 sausio 2013 - 15:39
Mano antras namu darbas wink.gif

f 1.4 / f5 / f11
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2013 01 05, 15:36)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nepaliauji stebinti

bet mokymasis pačiam atneša didžiausią naudą...be to kaip jau buvo rašyta - pilna mokomosios medžiagos torentuose - parsisiųsk ir nereikės niekur nieko ieškoti...pasileisi filmuką ir bus tas pats, kas samdytas mokytojas tau aiškintų..

aš galiu apie save parašyti - fotkinau ir fotkinu laaabai daug ir domiuosi tikrai nemažai... IR pačioje pradžioje kai neraukiau absoliučiai nieko apie fotošopą, būdavo žinok kad ir po 4-5 valandas praleisdavau prie youtube, ieškodama tarkim, kaip tvarkyti veido odą...atsidarai fotkę savo kompe ir bandai atkartoti, ten, kur tenkindavo rezultatas - išsisaugodavai filmuką bookmarksuose...kartais būdavo ir taip, kad tos valandos praleistos vos ne veltui nueidavo, nes nelabai kas man paaiškėdavo...kartais būdavo labai naudinga ir greit išmokdavau naujų dalykų.

užtai man labai labai keista, kaip taip galima sakyt-neturiu laiko... kai kažko labai nori, visada randi laiko...vadinasi nelabai ir nori mirksiukas.gif

saldžių sapnų žooo lotuliukas.gif

oj mergaites...
Atsakyti