Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 12:37)
nu tai vaaaaaaa... as nemoku! nesuprantu ka ir kaip daryti ;/

Nemoki, o jau fotografuoji šventes ir kita smile.gif tai kaip žmonėms atiduodi foto? Geltonais, pilkais, išdegusiais ir purvinais veidais? g.gif

ich girdisi garsas puikiai jusu biggrin.gif tik gaila nukirstos rankytes smile.gif

Tynka, faina foto, bet biski padegusi smile.gif

žiū plečiasi bernų gretos pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 05 sausio 2013 - 13:19
Valiooooo!!!!

Pagaliau pasiemiau mainu foto, labai dziaugiuosi ir dekoju Isorai uz nuotraukele ir sveikinima smile.gif

bet pastu, tai ziauriai pasipiktinau, as lapeli gavau sausio 3 diena, tikrai zinau, kad buvau namie, priezastis, kodel nepristate i namus, nenurodyta. kodines spynos laiptinej nera. O nuotrauka centriniam paste guli lyg nuo 21 dienos, tai zodziu taip ir likau nesupratus doh.gif As buvau isvaziavus nuo 22 dienos, bet, tai jei nuotrauka paste nuo 21 guli, ai nelabai supratau kaip tas pastas dirba rolleyes.gif svarbiausia jau turiu nuotrauka 4u.gif
dar karta didelis aciu Isorai, tikiuosi visi linkejimai issipildys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 05, 13:28)
pilna mokamų / nemokamų pamokų internete (google Jūsų draugas) ir bus geriausia (šiaip aš pati ir pinigus mokėjau už visokias pamokas, nors maniau, kad  labai gerai moku, tad...)
Beje, su RAW labai lengva, per pora valandų galima susivokt viską.

Man paciai aiskintis uzknisa, nes uztrunka ilgai kol daeina biggrin.gif .
Pas ka mokinaisi? Ir kiek kainuoja valanda pamokos, bandysiu kazka ieskot jauciu.

QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 13:50)
nu tai ir atejau cia mokytis, kad paaiskintu kas supranta. pasakyti ir as galiu, kad va mokykis. kad as nzn kaip tam youtubej ieskotis, jei tik jis vienas mokytojas ir belieka.

Kad kazkas viska paaiskintu, reik imt pamokas uz pinigus.
O ligtrooma turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 05 sausio 2013 - 13:51
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 05, 13:51)

kaip tau sekasi fotkinti? parodyk, ka nors, ar pasistumejai? smile.gif

Man tai juodas nefotkinimo periodas, jau pacia nervuoja cool.gif nu tiesiog tyngiu. Pagalvoju ka noreciau/galeciau ir tuo baigiasi biggrin.gif reikia kazkaip issijudint rolleyes.gif gal tikrai koki projektuka pabandyt, teks tada prisiversti, nori nenori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 05 sausio 2013 - 14:08
QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 15:06)
kaip tau sekasi fotkinti? parodyk, ka nors, ar pasistumejai? smile.gif

Man tai juodas nefotkinimo periodas, jau pacia nervuoja  cool.gif  nu tiesiog tyngiu. Pagalvoju ka noreciau/galeciau ir tuo baigiasi  biggrin.gif  reikia kazkaip issijudint  rolleyes.gif  gal tikrai koki projektuka pabandyt, teks tada prisiversti, nori nenori  g.gif

Gal kazkiek ir pasistumejau... po truputi po truputi, zinau kad ateity bus geriau.
Cia kelias foto gali pamatyti. Yra ir geresniu ir blogesniu cool.gif .
http://www.facebook....k=photos_albums
Atsakyti
labas
atlikinejau savo pirmą ND 4u.gif
Esmė tame, kad su fokusu GAL ir susidraugavau, bet su aplinka tai nea doh.gif
Nežinau, kur padėt fotoaparatą, laikiau rankose, tik iš kurios pusės, aukščia/žemiau/šono geriau gaunas, bandžiau įvairiai, bet...
O dar plius spalvos gavosi nenatūralios... Galėčiau parodyti, bet nežinau, ar galima kelti foto, jei pati esu nepatenkinta... Bet nuo to gal gaučiau naudingų patarimų, jei įkelčiau?
Atsakyti
gitusia nu idek i flickr ir parodyk, o gal geri tie nd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 05, 13:51)
Man paciai aiskintis uzknisa, nes uztrunka ilgai kol daeina  biggrin.gif .
Pas ka mokinaisi? Ir kiek kainuoja valanda pamokos, bandysiu kazka ieskot jauciu.
Kad kazkas viska paaiskintu, reik imt pamokas uz pinigus.
O ligtrooma turi?

vat as irgi neturiu tiek laiko, kad knistis po intika ieskodama nezinia ko (pamiegoti irgi noris biggrin.gif ). siaip as esu is Taurages. cia tokiu pamoku gal ir butu. va lankiau kursus pas Romualva Vaitku. bet jis nebenori man daugiau padeti, nes turbut konkurencija jaucia ar ka. nes kiek esu prasius, tai jis vis laiko nesuranda g.gif o daugiau i ka kreiptis tai ner kur, nes nei vienas nenori nieko aiskint g.gif

lightrooma tuoj parsisiusiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 14:42)

o gal visgi zmogus tikrai neturi laiko biggrin.gif
Kaip ir sakei, visiems ir pamiegoti norisi, ir su šeima, ir su draugais, ir su knyga, ir tiesiog su savimi pabūti norisi ax.gif
O jei jau tu užsiimi fotografija, keistai skamba, kad neturi laiko tobulintis g.gif Jei aš tuo užsiimčiau, tai kokius metelius ir nedamiegojusi pabūčiau, bet atiduočiau visą save, kol sugebėčiau viską padaryti vat taip " thumbup.gif ", kad galėčiau pati savimi didžiuotis, ir klientus džiuginti....
Bet aišku, šitomis temomis jau n kartų kalbėta.

Nemažai fotografų organizuoja kursus/mokymus/seminarus ir t.t., tai jie konkurencijos nebijo g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 05 sausio 2013 - 14:51
Labu..... mirksiukas.gif

Ainoa , pagaliau.... karsta.gif blush2.gif aišku išsipildys... Nėr kalbų.. mirksiukas.gif wub.gif

dėl projektuko, tai aš paskaitinėjau vieną įdėja šiandien, ir užkabino visai... bigsmile.gif Florabella visai gerą mintį pateikė.. blush2.gif Pradėjau ir savo sąrašiuką sudarinėt..
Atsakyti
Fokusavau užrašus...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 13:15)
Nemoki, o jau fotografuoji šventes ir kita  smile.gif tai kaip žmonėms atiduodi foto? Geltonais, pilkais, išdegusiais ir purvinais veidais?  g.gif

ich girdisi garsas puikiai jusu  biggrin.gif  tik gaila nukirstos rankytes smile.gif

Tynka, faina foto, bet biski padegusi smile.gif
žiū plečiasi bernų gretos pas mus biggrin.gif

o tu gimei mokedama viska?
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2013 01 05, 14:48)
o gal visgi zmogus tikrai neturi laiko biggrin.gif
Kaip ir sakei, visiems ir pamiegoti norisi, ir su šeima, ir su draugais, ir su knyga, ir tiesiog su savimi pabūti norisi  ax.gif
O jei jau tu užsiimi fotografija, keistai skamba, kad neturi laiko tobulintis  g.gif  Jei aš tuo užsiimčiau, tai kokius metelius ir nedamiegojusi pabūčiau, bet atiduočiau visą save, kol sugebėčiau viską padaryti vat taip " thumbup.gif ", kad galėčiau pati savimi didžiuotis, ir klientus džiuginti....
Bet aišku, šitomis temomis jau n kartų kalbėta.

Nemažai fotografų organizuoja kursus/mokymus/seminarus ir t.t., tai jie konkurencijos nebijo  g.gif  smile.gif

tai vat, kursus as lankiau, net dvejus, pas du skirtingus fotografus. bet daugiau, giliau niekas nebemokina! todel ir atejau cia! ir atejau antra karta, nes praeina karta lygiai taip pat, visi moka aploti, kad nelabai ir noris cia lankytis. ateini pagalbos, bet gauna pasiulyma google, arba youtube. pati siuos dalykus. nemiegojus as jau ne vienerius metelius. ir nesinori svaistyti laiko, skaityti forumus su off topikais, kol atrandi nors viena reikalinga dalyka, as tikrai neturiu blevyzgom laiko. atejau pagalbos, patarimu ir t.t. bet....
Atsakyti