Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 01:21)
Kompaktu nedave, gera mintis su youtube, nors man ji ir nepatinka, bet gal ka nors rasiu g.gif
ps kiek pas mus Lightroomas kainuoja? biggrin.gif

Negražu taip sakyti...bet kam jį pirkti...
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 04, 18:20)
As tau parasius esu 4u.gif

kur? pramazinau, sorry 4u.gif

a, radau... aš tavo žinutę perskaičiau ir nebegrįžau, o tu vėliau paredagavai ir pridėjai paaiškinimą, tai jau ir nebepamačiau 4u.gif Ale aš kitaip dariau ir irgi išejo, spaudžiau "share" virš nuotraukos, ir tada Grab the HTML/BBCode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 05 sausio 2013 - 00:26
QUOTE(tinsley @ 2013 01 05, 00:45)
Fotkinti kažkiek moku, kaip ir su programom dirbti, tik man tema nelabai patiko, labai jau banali [visiškai nepatinka tokio tipo nuotraukos]. Atsiprašau jeigu įžūliai įsiveržiau į jūsų forumą smile.gif
Jei atsiras minčių pateiksiu ką nors, o jei ne lauksiu kitos temos [žinoma jei bus kita] smile.gif

tema patiko ar ne, tai tiesiog ND, kurie sekančioje temoje turėtų būti pervadinti stojamaisiais. Atlikęs ND lenviau įsiliesi į temą.
Čia ir mokantys ir nemokantys, naujai atėję visi darė ND. O jei jau moki fotografuoti, juk turėtų būti kelių minučių darbas tie ND.
Įsiveržei ne įžūliai, bet čia jokių mokytojų nėra. Vieni kitiems iš to, kiek žinom padedam. Ir kai pradedama juokais atlikinėti ND, o tu bandai dar rimtai atrašinėti, na gi laiko gaila. Sugaišto.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 04, 23:59)
O sakykit yra cia kuri nors is palangos kokios ar kretingos? is klp tikrai kuri nors esat ane? As tiesa pasakius noreciau kad kas pamokytu kaip su raw elgtis, redaguoti, nes nu nesuprantu nors tu ka,ant jpg visad fotkinu, geda peleda aisku, nu bet kas daryt.

vat as iri nemoku RAW koreguoti, ir nefotkinu tokiu formatu. todel atejau cia, kad ismokti. nes tiesiog nesuprantu kaip ten tuos levelius stumdyti, kaip su sluoksniais draugauti.
Atsakyti
sluoksniai tai buna tik pacioj PS , as su ja jau moku pagrindinius dalykus,
labas dienas.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 05, 12:18)
sluoksniai tai buna tik pacioj PS , as su ja jau moku pagrindinius dalykus,
labas dienas.

jo pagrindinius as irgi zinau. bet vistiek kaip padaryti gera nuotrauka, as dar nelabai suprantu. atrodo, kad va lyg ir gera. bet po kiek laiko ji man nepatinka. kitu man grazesnes vistiek. tokios svaresnes. o ir WB as nelabai moku subalansuoti.

o LIgthroom ir PS nesipjauna tarpusavyje?
Atsakyti
Oi jūs, neskubėkit ir būsit pirmos biggrin.gif

O dėl RAW. Pamokyčiau kaip su RAW'ais dirbti, alia laiko visai neturiu, tai nenorėčiau už dyką, o kai pagalvoju už kiek norėčiau, praeina noras ką nors mokyt biggrin.gif Gal mokykitės pačios - pilna mokamų / nemokamų pamokų internete (google Jūsų draugas) ir bus geriausia (šiaip aš pati ir pinigus mokėjau už visokias pamokas, nors maniau, kad labai gerai moku, tad...)
Beje, su RAW labai lengva, per pora valandų galima susivokt viską.

QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 12:25)
o LIgthroom ir PS nesipjauna tarpusavyje?

Kurioj vietoj? Jie kaip tik abu labai draugauja, yra suderinti Adobe produktai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 05 sausio 2013 - 12:30
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 05, 12:28)
Oi jūs, neskubėkit ir būsit pirmos biggrin.gif

O dėl RAW. Pamokyčiau kaip su RAW'ais dirbti, alia laiko visai neturiu, tai nenorėčiau už dyką, o kai pagalvoju už kiek norėčiau, praeina noras ką nors mokyt biggrin.gif Gal mokykitės pačios - pilna mokamų / nemokamų pamokų internete (google Jūsų draugas) ir bus geriausia (šiaip aš pati ir pinigus mokėjau, tad...)
Papildyta:

Kurioj vietoj?  Jie kaip tik abu labai draugauja, yra suderinti Adobe produktai  4u.gif

super. vadinas susiveiksiu ir sita smile.gif nu vat man reikia kad kazkas parodytu g.gif

pvz sita. nu ji man gelsva, bet kaip ja padaryti tinkama as nemoku

oj per didele foto biggrin.gif

geriau taip nurodysiu http://www.facebook....2...e=3 smile.gif
Papildyta:
ir tu isgedusiu vietu nemoku koreaguoti.. ir nzn kaip youtubej ieskoti tokiu dalyku ;/ nu zodziu.. daug klausimu turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 05 sausio 2013 - 12:33
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 12:31)

Rodai nuotrauką, kuri normali, o kad pilna portretų... kuriems reik greitosios pagalbos... Atkreipk dėmesį į odą ir pan. g.gif Nu psio, aš out biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 05, 12:36)
Rodai nuotrauką, kuri normali, o kad pilna portretų... kuriems reik greitosios pagalbos... Atkreipk dėmesį į odą ir pan.  g.gif  Nu psio, aš out biggrin.gif

nu tai vaaaaaaa... as nemoku! nesuprantu ka ir kaip daryti ;/
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 12:37)
nu tai vaaaaaaa... as nemoku! nesuprantu ka ir kaip daryti ;/

nu nemoki, tai mokykis
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 05, 12:43)
nu nemoki, tai mokykis

nu tai ir atejau cia mokytis, kad paaiskintu kas supranta. pasakyti ir as galiu, kad va mokykis. kad as nzn kaip tam youtubej ieskotis, jei tik jis vienas mokytojas ir belieka.
Atsakyti