Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 05, 00:39)
čia nepiktybiškai rašau.

išsiaiškinkim vieną dalyką.
Tu moki fotkinti ir čia prisijungei norėdamas įnešti gaivios sumaišties
Arba nemoki fotkinti, bet juk nevalia prieš moteris neišmanėliu pasirodyti ir rašai, kad turi gerų foto, o čia tik pajuokauti norėjai su tais buteliais.

Jei pirmas variantas, tai gal iškart pasisakyk. Rodos norim geranoriškai padėti, pasijunti visišku kvailiu, kai laikas šitokiais juokeliais gaišinamas būna.

Jei antras variantas, tai atsakymas būtų susikaupk ir prisimink, kad ND skirti tau, ne mums ir verta neskubėti.
Paskutinės dienos dalyvavimui geriausios 2012 metų foto konkurse, paskubėkit.

Po kiekviena kvailio kepure slypi genijus...

Fotkinti kažkiek moku, kaip ir su programom dirbti, tik man tema nelabai patiko, labai jau banali [visiškai nepatinka tokio tipo nuotraukos]. Atsiprašau jeigu įžūliai įsiveržiau į jūsų forumą smile.gif

Jei atsiras minčių pateiksiu ką nors, o jei ne lauksiu kitos temos [žinoma jei bus kita] smile.gif
Atsakyti
Su viena maza abejone manau, kad variantas Nr2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 00:45)
Su viena maza abejone manau, kad variantas Nr2 smile.gif

Leisk paklausti kodėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 04, 17:38)
Lightroom mokamas, ar ne? g.gif Mano akiai irgi geras j/b, bet jai dar daug mokytis biggrin.gif Man kaip visada noretusi spalvu rolleyes.gif

Mokama, bet galima parsisiųsti trial versiją mėnesiui. Kolkas fotošopo neįperku, o nelegaliai kažkaip nesinori tokios brangios programos kombinuoti.. Tai kolkas bus gerai ir ši. Diedas Kalėdoms pilną versiją padovanojo thumbup.gif

Spalvos ten negražios buvo.. bordinis kilimas, ružavas telefonas.. biggrin.gif

Yvette, aš tau ir AŽ rašiau prašydama, kad pamokytum, kaip įkelt i flickr temą... Niekaip nesuprantu, kaip tai padaryti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 04 sausio 2013 - 23:50
QUOTE(tinsley @ 2013 01 05, 00:45)

Fotkinti kažkiek moku, kaip ir su programom dirbti, tik man tema nelabai patiko, labai jau banali [visiškai nepatinka tokio tipo nuotraukos].

Kokio tipo nuotraukas Jus megstat? Koks Jusu stilius? Idomu butu pamatyti ax.gif

O kad vyrams tema atrodo banali, manau savaime suprantama, cia apie masinas pvz nediskutuojama, nebent tai butu susije su foto konkrecia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 05, 00:51)
Kokio tipo nuotraukas Jus megstat? Koks Jusu stilius? Idomu butu pamatyti ax.gif

O kad vyrams tema atrodo banali, manau savaime suprantama, cia apie masinas pvz nediskutuojama, nebent tai butu susije su foto konkrecia. smile.gif

Tiesa pasakius manęs mašinos mažai domina [transporto priemonė nusigauti iš taško A į tašką B]. Mane patį daugiau domina ilgas išlaikymas, naktinė fotografija, peizažai, taip pat pastaruoju metu manipuliacijos pradėjo "vežti" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinsley: 04 sausio 2013 - 23:56
Kiek kainuoja? Zinau, galiu googlinti, bet per moba nekas blush2.gif Menuo nekas. ka per ji nuveiksi g.gif

tinsley-skaitau, ziuriu ir dedu po truputi smile.gif Padaryk tuos ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 05, 00:55)
tinsley-skaitau, ziuriu ir dedu po truputi smile.gif Padaryk tuos ND smile.gif

O tikrai šita tema ? [žiūri kreivai]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinsley: 04 sausio 2013 - 23:57
QUOTE(Suprem @ 2013 01 04, 17:55)
Kiek kainuoja? Zinau, galiu googlinti, bet per moba nekas blush2.gif Menuo nekas. ka per ji nuveiksi g.gif

nu kaip... nuveiksi - t.y. susipažinsi su programa. Nežinau, kiek kainuoja Lietuvoj, bet čia, JAV, kainuoja apie 130$. Anksčiau naudojau tokią nemokamą programą GIMP, nebloga visai, kažkiek panaši į PS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 04 sausio 2013 - 23:59
O sakykit yra cia kuri nors is palangos kokios ar kretingos? is klp tikrai kuri nors esat ane? As tiesa pasakius noreciau kad kas pamokytu kaip su raw elgtis, redaguoti, nes nu nesuprantu nors tu ka,ant jpg visad fotkinu, geda peleda aisku, nu bet kas daryt.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 05, 00:59)
O sakykit yra cia kuri nors is palangos kokios ar kretingos? is klp tikrai kuri nors esat ane? As tiesa pasakius noreciau kad kas pamokytu kaip su raw elgtis, redaguoti, nes nu nesuprantu nors tu ka,ant jpg visad fotkinu, geda peleda aisku, nu bet kas daryt.

Kaip su anglų kalba ar draugauji?
Atsakyti
gana padoriai smile.gif, ne taip kaip lietuviskai ar rusiskai, bet normaliai.
Atsakyti