Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nepyk , bet pvz man po ranka dazniausiai dabar pasitaiko vaiko sauskelnes, bet nefotkinu ju gi smile.gif Galima gi rast 10 min laiko apgalvojimui ka ir kaip fotografuot namu darbui.
Atsakyti
trololololol..... sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 05, 00:14)
Nepyk , bet  pvz man po ranka dazniausiai dabar pasitaiko vaiko sauskelnes, bet nefotkinu ju gi smile.gif Galima gi  rast 10 min laiko apgalvojimui ka ir kaip fotografuot namu darbui.

Taip ir žinojau, kad tie prakeiti buteliai netiks... Butelių kamšteliai taip pat netiks... ech... teks gal ryt kažką suburti... o gal ir poryt... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 05, 00:17)
trololololol.....  sokiai.gif

Tik ne pradėkim... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 05, 00:13)
Nu gi rašiau "P.S. fotkinau kas po ranka pasitaikė"

Šiaip turiu tikrai gerų ir kadrų  blush2.gif

Tinsley, sveikas prisijunges
Rodos pirmoje žinutėje yra žodžiai, kuriuos kažkam taikiau.
Neskubėk atsiskaityti ND. Apgalvok ką fotografuosi, kur pasidėsi, kokie bus nustatymai, ar turėsi pakankamai laiko ir nereikės skubėti ir klaidų palikti.
Namų darbus darai sau, ne mums. Mes, užskaitydamos, tik galim patvirtinti taip, eini teisinga linkme arba ne, jei ir toliau šiuo keliu eisi tai ir liksi stovėti vietoje.
Atsiskaičius ND tavo foto jau pagerės n kartų, patikėk. Žinoma, jei pasistengsi ir rimtai į viską žiūrėsi.
Vaikystėje dažnai sakydavom mes vaikai, neskubėk ir būsi pirmas. Manau vis dar tinkamas posakis kai kuriose situacijose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 sausio 2013 - 23:35
Ok ok, nė pajuokauti nebegalima... sad.gif
Atsakyti
Kodel man atrode, kad tinsley tai jis? g.gif Beveik tvarkingai sustatyti buteliai, bet skirtumo didelio neiziuriu biggrin.gif

Tynka-man super kadras ir j/b grazus, isduok kaip padarei bigsmile.gif
Atsakyti
Ėėėėė...šita pala pala...aš ir esu JIS...

P.S. va nors kažkas kažką įžvelgė buteliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 05, 00:28)
Ėėėėė...šita pala pala...aš ir esu JIS...

P.S. va nors kažkas kažką įžvelgė buteliuose smile.gif

Tai dabar aisku, kodel ne pampersai pirmi po ranka pasitaike biggrin.gif
Atsakyti
do not feed a troll smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 04, 17:26)
Kodel man atrode, kad tinsley tai jis? g.gif Beveik tvarkingai sustatyti buteliai, bet skirtumo didelio neiziuriu biggrin.gif

Tynka-man super kadras ir j/b grazus, isduok kaip padarei bigsmile.gif

aš irgi pagalvojau, kad jis, bet kai buvo kreiptąsi "ji" ir tinsley nepataisė to kreipinio, tai pagalvojau, kad gal čia aš suklydau biggrin.gif Aaaaanyway, pritariu sayonarai- let's not feed the trolls smile.gif

Ačiū, smagu, kad patiko mano fotkė 4u.gif O kaip padariau... hm, na belekaip stumdžiau kol taip gavosi smile.gif Su Lightroom'u redaguoju, pataisiau exposure, contrast, clarity, tada pareguliavau juodą ir baltą spalvas ir šešėlius, na ir pabaigai dar truputį šarpo. Nžn, ar čia geras ar ne tas j/b, bet mano akiai tiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 04 sausio 2013 - 23:35
Lightroom mokamas, ar ne? g.gif Mano akiai irgi geras j/b, bet jai dar daug mokytis biggrin.gif Man kaip visada noretusi spalvu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(tinsley @ 2013 01 05, 00:23)
Ok ok, nė pajuokauti nebegalima... sad.gif

čia nepiktybiškai rašau.

išsiaiškinkim vieną dalyką.
Tu moki fotkinti ir čia prisijungei norėdamas įnešti gaivios sumaišties
Arba nemoki fotkinti, bet juk nevalia prieš moteris neišmanėliu pasirodyti ir rašai, kad turi gerų foto, o čia tik pajuokauti norėjai su tais buteliais.

Jei pirmas variantas, tai gal iškart pasisakyk. Rodos norim geranoriškai padėti, pasijunti visišku kvailiu, kai laikas šitokiais juokeliais gaišinamas būna.

Jei antras variantas, tai atsakymas būtų susikaupk ir prisimink, kad ND skirti tau, ne mums ir verta neskubėti.

Paskutinės dienos dalyvavimui geriausios 2012 metų foto konkurse, paskubėkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 sausio 2013 - 23:41