Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Isora-koki 50 turi?
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 04, 10:42)
Isora-koki 50 turi?

1,4 f .. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 04, 10:50)
1,4 f ..  mirksiukas.gif

Laukiu kol MB suorganizuos man toki, isbandyk ir parodyk bigsmile.gif Neradau jo nuomoje pas mus schmoll.gif
Atsakyti
isora, tada Tave reik priverstinai į konkursą užrašyti ir dar į bažnyčią nuodėmes išsakyti nuvaryti biggrin.gif
Atsakyti
Joooo, nes ištikro tai tikrai nuodėmes darau .. biggrin.gif bet bandžiau truputi taip pažaist tik, tai nepalygint koks šviesumas.. bigsmile.gif kaip diena nuo nakties nuo mano 24-70mm bigsmile.gif wub.gif aišku, zoomas yra zoomas.. blush2.gif bet 50tukas, daug mielesnis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 04, 10:56)
Laukiu kol MB suorganizuos man toki, isbandyk ir parodyk bigsmile.gif Neradau jo nuomoje pas mus schmoll.gif

Pačioj pradžioje, kai teiravaisi, juk minėjau, kad dabar jo į nieką kitą nekeisčiau mirksiukas.gif Nuo rugsėjo su juo fotkinu ir tikrai super, o dar kas man super, kad jis tinka ir mano juostinukui ir nereikia jokių adapterių. Tik pas mane toks: Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.4G. O yra ir kitoks: Nikon 50mm f/1.4 AF and AF-D NIKKOR.
Po šio 50 dabar noriu plačiakampio dar ir zoom ir gana smile.gif

Vilnietės, gal kada jau norėtumėt meetuko? Aš jau ieškausi auklės, turėsiu šiek tiek laiko ir sau, tad galėtumėm pasimatyti kada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 04 sausio 2013 - 11:37
nepamirskite ideti savo geriausias 2012 foto CIA. nebutinai del konkurso, o kad butu graziai vienoj vietoj kitoms paziuret wink.gif

as 7d. rinksiu ta, kuri man labiausiai patiko

Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 04, 11:36)
Pačioj pradžioje, kai teiravaisi, juk minėjau, kad dabar jo į nieką kitą nekeisčiau mirksiukas.gif Nuo rugsėjo su juo fotkinu ir tikrai super, o dar kas man super, kad jis tinka ir mano juostinukui ir nereikia jokių adapterių. Tik pas mane toks: Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.4G.  O yra ir kitoks: Nikon 50mm f/1.4 AF and AF-D NIKKOR.

Vilnietės, gal kada jau norėtumėt meetuko? Aš jau ieškausi auklės, turėsiu šiek tiek laiko ir sau, tad galėtumėm pasimatyti kada ax.gif

Pas mane irgi AF-S... thumbup.gif tikrai kad super.. nu ir zoomas super.. blush2.gif aj ir fotikas super, viskas super, bet, nekyla rankos imt ir fotkint mokytis.. verysad.gif kas čia per pošventinė depresucha... lotuliukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 04, 11:38)
nepamirskite ideti savo geriausias 2012 foto CIA. nebutinai del konkurso, o kad butu graziai vienoj vietoj kitoms paziuret wink.gif

as 7d. rinksiu ta, kuri man labiausiai patiko

reiks paieškot, kad ir ne konkursui, o šiaip pažiūrėt visas savo ir kuri mano akimis geriausia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 04, 11:50)
1,4 f ..  mirksiukas.gif

Pas mane ir grazuolis su f 1.4. Deja sony modelis prie tokios diafragmos labai muilina, astresnis tik nuo f 1.7 Tai mano atveju pinigu atzvilgiu galejau imti 50-ka su f 1.8
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 04, 12:38)
nepamirskite ideti savo geriausias 2012 foto

Nors ir siaubingai serganti, bet radau minutele ir sutvarkiau sita reikaliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 04, 11:54)
Pas mane ir grazuolis su f 1.4. Deja sony modelis prie tokios diafragmos labai muilina, astresnis tik nuo f 1.7  Tai mano atveju pinigu atzvilgiu galejau imti 50-ka su f 1.8

na man su D800 Nikonu, tai aštrumo pakanka .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 04, 11:36)
Pačioj pradžioje, kai teiravaisi, juk minėjau, kad dabar jo į nieką kitą nekeisčiau mirksiukas.gif Nuo rugsėjo su juo fotkinu ir tikrai super, o dar kas man super, kad jis tinka ir mano juostinukui ir nereikia jokių adapterių. Tik pas mane toks: Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.4G.  O yra ir kitoks: Nikon 50mm f/1.4 AF and AF-D NIKKOR.

Pamenu ka sakei, noriu ir as jo smile.gif Paskaiciau forumuose patarimu, kad geriau 1.8 ir blykste uz ta kaina paimti, bet dauguma uz si pasisako smile.gif Ten jie tarpusavyje skiriasi varikliukais kiek skaiciau g.gif
Zoomas gerai, kad dar kas sviesesni duotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 04, 11:55)
Pas mane ir grazuolis su f 1.4. Deja sony modelis prie tokios diafragmos labai muilina, astresnis tik nuo f 1.7  Tai mano atveju pinigu atzvilgiu galejau imti 50-ka su f 1.8

Na aš turiu 1.4 50mm ir niekada nei portretų, nei daiktų nefotografuoju su 1.4 ar su 1.6 ar su 1.8 diafragma (na su šia dar kartais). Irgi muilina ir čia natūralus dalykas, arba tada reikia su stovu fotografuoti g.gif taigi visada nustačius kraštinius duomenis - tarkim maksimaliai atvirą diafragmą nebus geriausių rezultatų...aišku dar nuo technikos priklauso. Kad ir tas pats mano turimas 24-70 2.8 yra aštriausias prie 2.8 diafragmos.

Aš nežinau, kaip yra su 50 mm 1.8 objektyvu, bet spėju, kad irgi aštresnis jau nuo kokių 2.2 g.gif
Atsakyti