Sveikos merginos
noriu priminti, kad dar vyksta konkursas pradžiamokslėm "Garsas"
Ar pradžiamokslėm nebedarom konkursų???
QUOTE(Suprem @ 2012 12 28, 18:05)
Mazink f, ilgink islaikyma, pakelk ISO, ieskok daugiau sviesos
F mažiausias mano 3,5, tokiu ir fotografavau.
Dėl ISO, pabandysiu.
Dėliojau prieš langą dienos metu, tad neįmanoma daugiau išgaut tikrai nes stovėjau žiūrint nuo lango ir neužstojau
QUOTE(viktorija09 @ 2012 12 28, 19:17)
Sveikos merginos
pratęskit. Siūlyčiau sausio 6d. skelbti nugalėtoją, ilgiau tikrai nelaukit.
Taip pat konkursų naujokams, t.y. visai visai pradedančiom reikėtų, bet reikėtų ir temas gerai apgalvoti, pasverti. Nors yra nesutinkančių, bet vistiek laikausi savo, kad garsas yra per sunki tema pradžiamoksliams. Tai visiškai patvirtina foto gausa.
QUOTE(Yvette @ 2012 12 28, 18:30)
pratęskit. Siūlyčiau sausio 6d. skelbti nugalėtoją, ilgiau tikrai nelaukit.
Taip pat konkursų naujokams, t.y. visai visai pradedančiom reikėtų, bet reikėtų ir temas gerai apgalvoti, pasverti. Nors yra nesutinkančių, bet vistiek laikausi savo, kad garsas yra per sunki tema pradžiamoksliams. Tai visiškai patvirtina foto gausa.
O kur rasti informacijos apie sita konkursa?
QUOTE(zirziliux @ 2012 12 28, 19:05)
O kur rasti informacijos apie sita konkursa?
Tokia ir info GARSAS
Papildyta:
QUOTE(Zylė. @ 2012 12 28, 18:23)
F mažiausias mano 3,5, tokiu ir fotografavau.
Pirmam ND gali visiškai baltą foną pasirinkti. Apsidairyk aplink ar nėra tamsių baldų, jie irgi atspindi ir duoda tamsumą. Su F3,5 tikrai galima išgauti šviesiau, nes ir pati tuo metu su tokiu kitiniu objektyvu atsiskaitinėjau ND. Pažiūrėk kaip gali pažaisti su ekspozicija. Sėkmės
QUOTE(Afrė @ 2012 12 28, 19:08)
Einu ziuret kas ten.
As tai bijau det namu darbus cia, nes principa ND supratau, bet pas mane nera kazkokios superines fotkes, su mintim ar graziu apipavidalinimu.
QUOTE(zirziliux @ 2012 12 28, 19:10)
Einu ziuret kas ten.
As tai bijau det namu darbus cia, nes principa ND supratau, bet pas mane nera kazkokios superines fotkes, su mintim ar graziu apipavidalinimu.
ten tik dvi foto
O ND atlik ne dėl mūsų,o dėl savęs
QUOTE(viktorija09 @ 2012 12 28, 19:17)
Sveikos merginos
O konkursuose tikriausiai dalyvauja tik tos, kurios atliko visus ND?
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 12 28, 20:10)
Tokia ir info GARSAS
Papildyta:
Pirmam ND gali visiškai baltą foną pasirinkti. Apsidairyk aplink ar nėra tamsių baldų, jie irgi atspindi ir duoda tamsumą. Su F3,5 tikrai galima išgauti šviesiau, nes ir pati tuo metu su tokiu kitiniu objektyvu atsiskaitinėjau ND. Pažiūrėk kaip gali pažaisti su ekspozicija. Sėkmės
Papildyta:
O man nieko nerodo toje nuorodoje, neturiu leidimo
QUOTE(Afrė @ 2012 12 28, 19:10)
Baltą foną ir rinkausi
Pvz, va dabar, fonas tas pats, tik šviesa - lempa, ISO maximalus ir f3,5.
QUOTE(gotte @ 2012 12 27, 20:57)
gizzy, blikiukai tai nuostabūs, bet tavo veido oda dėmėta, šešėliai aštrūs krenta, visa apranga vien juoduma, susiliejanti su plaukų juoduma, kadravimas nelabai vykęs
Dekui Mane buvo taip tie blikiukai suzaveje, kad nieko daugiau nemaciau O kai pasakei ir paziurejau i savo oda, tai tikrai ne kas
QUOTE(zirziliux @ 2012 12 28, 20:10)
Einu ziuret kas ten.
parodyk gal visai tinkami tavo ND
QUOTE(Afrė @ 2012 12 28, 19:16)
Tai ziuriu dabar, kad tik dvi foto Ko taip neaktyviai?
Tai tokius ND as jau ir kursuose dariau