Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 04, 00:53)

Net issigandau, kad nesugebesiu blush2.gif bet taip norisi pabandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 23:53)
registruokitės koliažų žaidimui
Vienintele žadėjo pagelbėti su organizavimu. Pirmą foto galima jau pradėti ruošti. Reikia tik nustatyti datą, iki kada siunčiam Vienintelei ir ji sumaišiusi siunčia toliau. Ir kiek laiko išpildymui skirsim.
Dar informacija , nesiregistruokit, jei žinot, kad foto tikriausiai nepadarysit, ar jei manot bus per sunku ir t.t. Ne, neskatinu dalyvauti ir nečiulbėsiu savo senos dainelės, kad tikrai sugebėsit. Geriau pirštukus nusigraužkit iš pavydo, kad nedalyvavot, nei kad palikti kažkurią foto be poros, t.y. neatlikti koliažo.

parašiau temoj, manau visus reikalus aptariam ten, o nuotraukas galutinius koliažus jau rodom čia smile.gif
Vi.Kri. ši tavo gerulė, ilgam istrigusi smile.gif
labos
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2013 01 03, 15:16)
Prisijungiu prie konkurso: "Geriausia 2012 foto".
Ir labiausiai šiemet džiaugiausi šia nuotrauka:

nerealiai prajuokino thumbup.gif

ačiū, vienintele ir Yvette, už žaidimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 04, 00:36)
parašiau temoj, manau visus reikalus aptariam ten, o nuotraukas galutinius koliažus jau rodom čia smile.gif
Vi.Kri. ši tavo gerulė, ilgam istrigusi smile.gif
labos

o ten bet kas gali zaisti?

labas rytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 23:53)
registruokitės koliažų žaidimui
Vienintele žadėjo pagelbėti su organizavimu. Pirmą foto galima jau pradėti ruošti. Reikia tik nustatyti datą, iki kada siunčiam Vienintelei ir ji sumaišiusi siunčia toliau. Ir kiek laiko išpildymui skirsim.
Dar informacija , nesiregistruokit, jei žinot, kad foto tikriausiai nepadarysit, ar jei manot bus per sunku ir t.t. Ne, neskatinu dalyvauti ir nečiulbėsiu savo senos dainelės, kad tikrai sugebėsit. Geriau pirštukus nusigraužkit iš pavydo, kad nedalyvavot, nei kad palikti kažkurią foto be poros, t.y. neatlikti koliažo.

man patiktų dalyvauti, bet nesu tikra, kad sugebėsiu prisiversti.. doh.gif taip tingisi daryti bet ką po švenčių.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 04, 08:09)
man patiktų dalyvauti, bet nesu tikra, kad sugebėsiu prisiversti.. doh.gif taip tingisi daryti bet ką po švenčių.. doh.gif

junkis, bus proga išsijudint mirksiukas.gif
Mangute bet kas, tik būtu gerai būt atsiskaičius nd
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 04, 08:51)
junkis, bus proga išsijudint mirksiukas.gif
Mangute bet kas, tik būtu gerai būt atsiskaičius nd

bandysiu wink.gif
Atsakyti
vienintele, iki kada registracija?
Atsakyti
Sveiko gyvi... 4u.gif

Vi.Kri. , super foto... lotuliukas.gif tikrai labai linksma.. thumbup.gif

Aš noriu, bet žinau, kad kai tokia užkirmyjus, tai kaži kaip čia sudalyvaut išeitu.. unsure.gif visai užmiršau savo fotikiuką.. doh.gif juostą vis prajudinu,o Nikutis- stovi.. Nei naujo 50tuko neišmėginus.. blink.gif
Atsakyti
Visai smagu butu sudalyvauti koliaziuose, bu ziuriu ne mane viena tinginys po svenciu apemes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 04, 09:08)
vienintele, iki kada registracija?

hm.. manyčiau kad galima iki tada kol foto pirma reikia atsiusi smile.gif

QUOTE(isora @ 2013 01 04, 09:16)
Sveiko gyvi... 4u.gif

Vi.Kri. , super foto... lotuliukas.gif tikrai labai linksma.. thumbup.gif

Aš noriu, bet žinau, kad kai tokia užkirmyjus, tai kaži kaip čia sudalyvaut išeitu.. unsure.gif visai užmiršau savo fotikiuką.. doh.gif juostą vis prajudinu,o Nikutis- stovi.. Nei naujo 50tuko neišmėginus.. blink.gif

kratyk tuok kirminus lauk, bus proga objektyva išbandyt

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 04, 10:06)
Visai smagu butu sudalyvauti koliaziuose, bu ziuriu ne mane viena tinginys po svenciu apemes... doh.gif

labai geras būda tingini varyt lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 03, 15:56)
Vi.Kri. labai nuotaikinga foto!!!!!!!! Idėja gera! Kraustėtės 2012-aisiais? bigsmile.gif

Taip, kraustėmės. Ir tą nelemtą dėžę tik po pusės metų prisiverčiau išpakuot:)
Atsakyti