Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 01 03, 17:01)

Kaip j/b?  g.gif  4u.gif

Reikia laukti kol uzsuks kokia ismananti, nes as tai menka patareja siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 03, 20:58)
O kaip mano j/b? blush-anim-cl.gif:

Aš irgi per menka. Bet norėtųsi lyg kontrastingesnio. Bet gerai, kad veidas neišdegęs. Bet pati nuotrauka man ne kokia 4u.gif aplinka, veido išraiška, susiliejusi rankytė, laikanti tarką (lyg per mažas užrakto greitis būtų parinktas), aplinka - durys ir kėdžių atlošai. Kažkada Say sakė, kad foto antruose planuose neturėtų būti atsitiktinių, nieko nesakančių daiktų. Šiuo atveju, ką jie sako?
Atsakyti
Labas vakaras mielosios smile.gif
noriu is naujo jungtis i jusu gretas ax.gif
Kadangi ateinu is naujo, tai ateinu su nd. (nervoja kad matosi stalo krastas, nu bet nieko balto neturiu blush2.gif , kai suvalgem saldainius pamislinau ka galejau popieriaus balto lapa pasidet, nu bet svarbu esme matosi manau ax.gif )
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 03, 21:50)
Kadangi ateinu is naujo, tai ateinu su nd. (nervoja kad matosi stalo krastas, nu bet nieko balto neturiu blush2.gif , kai suvalgem saldainius pamislinau ka galejau popieriaus balto lapa pasidet, nu bet svarbu esme matosi manau  ax.gif )

Oooo užskaitau wub.gif kaip skanuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 03, 21:50)
Kadangi ateinu is naujo, tai ateinu su nd. (nervoja kad matosi stalo krastas, nu bet nieko balto neturiu blush2.gif , kai suvalgem saldainius pamislinau ka galejau popieriaus balto lapa pasidet, nu bet svarbu esme matosi manau  ax.gif )

ir as uzskaitau smile.gif
Atsakyti
jaukuciukas, gali drąsiai keliauti prie 2ND 4u.gif

Kaip smagu matyti,kad kai kurių nuostabūs ND smile.gif

Sveikinu su naujuoju gyvatyno metais 4u.gif Ir palinkėsiu, kad šiemet pačios save nustebintumėte 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiaip konkursui Grasas pratęsė laiko, bet ledai nė truputį nesilaužo biggrin.gif

Beje, man įdomu ar mano pirštinės nukeliavo? Nes kiek žiūriu,kad jau pristatyta parašyta, o nė viena neatsiliepė sad.gif

Pernai turėjau projektėlį 365 dienos, tada dar su muilinuke įamžinau kiekvienos dienos mūsų bernužėlio dieną thumbup.gif Šiemet mečiau šį reikalą, gal dėl to, kad maža vis laiko, o ir reikia po truputį į darbus žiūrėti smile.gif

Suprem, jei žiūrėti tik į JB, tai trūksta kontrasto ir vos pilkoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 03 sausio 2013 - 22:22
jaukučiuk, puikiai 4u.gif užskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 03, 20:48)
Aš irgi per menka. Bet norėtųsi lyg kontrastingesnio. Bet gerai, kad veidas neišdegęs. Bet pati nuotrauka man ne kokia  4u.gif aplinka, veido išraiška, susiliejusi rankytė, laikanti tarką (lyg per mažas užrakto greitis būtų parinktas), aplinka - durys ir kėdžių atlošai. Kažkada Say sakė, kad foto antruose planuose neturėtų būti atsitiktinių, nieko nesakančių daiktų. Šiuo atveju, ką jie sako?

Tarkuoja gi zmogus biggrin.gif Kaip padidinti kontrasta ir nenubalinti veido? Aciu 4u.gif O aplinka sako, kad naminiu geriau nerodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 04, 00:14)
Tarkuoja gi zmogus biggrin.gif Kaip padidinti kontrasta ir nenubalinti veido? Aciu 4u.gif O aplinka sako, kad naminiu geriau nerodyti smile.gif

Man tavo foto visai miela ir kedes netrukdo biggrin.gif del j/b nezinau net, jei butu labai blogai turbut pamatyciau net as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 03, 23:14)

O man patiko veido išraiška.
Tik šiek tiek erdvės trūksta virš galvos.
Berniukas labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 03, 23:27)
Man tavo foto visai miela ir kedes netrukdo biggrin.gif del j/b nezinau net, jei butu labai blogai turbut pamatyciau net as biggrin.gif

Aciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Diancikas @ 2013 01 03, 23:29)
O man patiko veido išraiška.
Tik šiek tiek erdvės trūksta virš galvos.
Berniukas labai gražus smile.gif

Veido israiska-o ne, vel fotikas biggrin.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
registruokitės koliažų žaidimui
Vienintele žadėjo pagelbėti su organizavimu. Pirmą foto galima jau pradėti ruošti. Reikia tik nustatyti datą, iki kada siunčiam Vienintelei ir ji sumaišiusi siunčia toliau. Ir kiek laiko išpildymui skirsim.
Dar informacija , nesiregistruokit, jei žinot, kad foto tikriausiai nepadarysit, ar jei manot bus per sunku ir t.t. Ne, neskatinu dalyvauti ir nečiulbėsiu savo senos dainelės, kad tikrai sugebėsit. Geriau pirštukus nusigraužkit iš pavydo, kad nedalyvavot, nei kad palikti kažkurią foto be poros, t.y. neatlikti koliažo.
Atsakyti