Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2013 01 03, 15:16)
Prisijungiu prie konkurso: "Geriausia 2012 foto".

Ir labiausiai šiemet džiaugiausi šia nuotrauka:

prajuokinai thumbup.gif
Atsakyti
Vi.Kri. labai nuotaikinga foto!!!!!!!! Idėja gera! Kraustėtės 2012-aisiais? bigsmile.gif

Gintarija86, ačiū 4u.gif taip ir maniau, kad čia tu bigsmile.gif , bandžiau rasti tave flickr, bet neradau pas save g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 03 sausio 2013 - 14:57
QUOTE(chiquitka @ 2013 01 03, 13:38)
Ryt bus lygiai metai kai turiu savo veidrodinuka ir kai atradau jus  blush2.gif Mergaites, bebrai ir yyyyypac kai kurios raganos, labai norisi jum padekoti, kad esat! Paspardimais ir kitais prevenciniais mokymu metodais hihihi.gif sugebejot sudomint, pastumejot isigylinti, tyrineti, ieskoti, ismoket priimti kritika (ko per 28 metus niekas kitas nesugebejo padaryt biggrin.gif) Jusu deka isimylejau fotografija visa sirdim - truly, madly, deeply wub.gif Ir nors labai nedaznai cia paskutiniu metu ikisu liezuvi, nepraleidziu nei vienos eilutes, nes zinau, kad cia yra tikrasis, nuosirdus (raganiskas biggrin.gif) luobinas. Buckis jum, sekta, ir nuosirdi padeka mirksiukas.gif

smagus postas smile.gif
pasirodyk dažniau ar pasidalink mokslais, įdomu gi nu smile.gif ax.gif
Atsakyti
siandien turbut namu darbu nebebus.. nu kaip tamsu ;/
Atsakyti

user posted image

Kaip j/b? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Laaaaaaaaaabai nuotaikinga nuotrauka su dėžėmis lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Seimynine nuotrauka su dezemis ypac gerai nuteike... be abejo, pavadinimas ir man krito i akis blink.gif lotuliukas.gif
chiquitka labai grazios mintys... dziaugiuosi kartu su tavimi!
Atsakyti
Kazin kaip dabar?
Ta balta orchideja man tokia neryski g.gif Gaila, kad neturiu ryskesnes tos mazutes gelytes...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
zirziliux aš neužskaitysiu, nesimato aiškiai fokusas kur, o ir pateikta negražiai
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 03, 17:42)
Kazin kaip dabar?

Statyk prie tamsaus fono mirksiukas.gif antroji ryškiai čiuožia. Ir pakeisk "staltiesę". Man ji visiškai nedera, per daug spalvų mirksiukas.gif neužskaitau.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 03, 19:52)
Statyk prie tamsaus fono  mirksiukas.gif antroji ryškiai čiuožia. Ir pakeisk "staltiesę". Man ji visiškai nedera, per daug spalvų  mirksiukas.gif neužskaitau.

O kaip mano j/b? blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2013 01 03, 12:16)
Prisijungiu prie konkurso: "Geriausia 2012 foto".
Ir labiausiai šiemet džiaugiausi šia nuotrauka:]

Net suprunkščiau. Pakėlėi nuotaiką laugh.gif
Atsakyti